Gagát perli egykori asszisztense
2011. december 27. 18:17
|
bee928új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.01. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 163073 offline
|
Egy asszisztensnek az a dolga h elintézze Gaga dolgait! meg az eléggé vicces h "éjjel nappal dogoztatta"XD Sztem Gagát ez a per nagyon nem érdekli! Ha nyer jó, ha nem akkor meg kifizeti neki és kész! Ez az összeg neki semmi!
2011. december 27. 18:23
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Egy asszisztensnek az a dolga, hogy elvégezze amit mondanak neki xD
2011. december 27. 18:23
|
|
zsanatamuse. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 4024 Csatolások: 213 Azonosító: 125662 offline
|
Hát már nem azért, de szerintem egy asszisztensnek nem az a dolga, hogy egész nap üljön, szerintem semmi olyan nincs felsorolva a feladatoknál ami durva lenne...Az asszisztens egyszerűen lusta!
2011. december 27. 18:41
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Ez most komoly? Egyes emberek, ahogy egy sztár mellett kapnak munkát hihetetlen kényesek lesznek. Ezek közül a feladatok közül nem tudom, hogy mi volt a marha nehéz...a másik asszisztensénél meg az, hogy Gagával kellett aludni és sminkelni..mások meg ölnének egy ilyen munkáért. Ahol a kedvencükkel lehetnének és még fizetnének is érte.
2011. december 27. 18:59
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (devilrose @ 2011.12.27. 18:41)
Ez most komoly? Egyes emberek, ahogy egy sztár mellett kapnak munkát hihetetlen kényesek lesznek. Ezek közül a feladatok közül nem tudom, hogy mi volt a marha nehéz...a másik asszisztensénél meg az, hogy Gagával kellett aludni és sminkelni..mások meg ölnének egy ilyen munkáért. Ahol a kedvencükkel lehetnének és még fizetnének is érte.
Ki mondta, hogy neki is a kedvence gaga?
Miből gondolod, hogy szívesebb alszik meg zuhanyzik gagával, mint inkább a férjével vagy a barátjával?
Minden hátsó szándék nélkül kérdezem, de nektek tényleg teljesen elment a csepp eszetek?
2011. december 27. 19:28
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
őszinte leszek:tényleg nagyon imádom mostanában mondjuk nina dobrev színésznőt.de nincs az a pénz,amiért együtt fürödnék vele!
de ugyanezt nem tenném meg ian somerhalder kedvéért sem!ami pedig nagy szó,mert imádom a pasit.aludni sem aludnék egyikőjükkel sem(bár lehet Ian esetében átgondolnám a dolgot
najó,ezt hagyjuk
)
szóval én teljes mértékben megértem,hogy ez az asszisztense perelni akarja.mindennek van határa.
szóval én teljes mértékben megértem,hogy ez az asszisztense perelni akarja.mindennek van határa.
2011. december 27. 19:32
Idézet
Egy korábbi asszisztensének, Angela Ciemnynek együtt kellett aludnia a dívával. Ciemny azt is elmondta, hogy olykor együtt sminkeltek vagy zuhanyoztak a Ladyvel.
Sosem szerettem, ezt a nőt, de ha ez igaz, akkor már egyenesen gusztustalannak tartom.
2011. december 27. 20:01
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Már nem azért,de ez ilyesztő.Együtt fürdés Gagával?
Pfuj...Szegény hölgyek...Én kivételesen hiszek az asszisztenseknek. Ez a nő bolond,tudja,mit jelent számlák kitöltésével,adórendezéssel dolgozni napi 24 órában?Mert a rohadt nagy színpadi seggrisza mellett másra nincs agya...
2011. december 27. 20:05
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Enaa, ugye tudod,milyen,mikor megjön? Mert ezzel nem vicces dobálózni... A lényeg az,hogy egyáltalán nem akarlak bántani,de azért egyszer próbálja ki minden olyan ember,aki szerint fake,amit az asszisztensek mondanak,milyen éjjel-nappal az irodában dolgozni kőkeményen.
1 felhasználónak tetszik:
dóóra
2011. december 27. 20:48
|
MadamAvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 263 Csatolások: 0 Azonosító: 134451 offline
|
Azt értem, h perel, amiért nem kapta meg a pénzét, de azért, mert szegénynek el kell végezni a munkáját?! És mondom, tök jogos apénz miatt, de nem hiszem, hogy olyan kevés lenne amúgy a fizije...
2011. december 27. 21:51
|
|
Adricole10ღ ρłάzαρi¢sα™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.08. Hozzászólás: 1512 Csatolások: 32 Azonosító: 163558 offline
|
Ha igaz akk nagyon is megérdemli Gaga!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.