Christina Aguilera befejezte új albumát
2011. december 28. 13:48
|
|
amileroablevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.03. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 146545 offline
|
Csak az igazi Xtina rajongók tudhatják miről maradnak le az utálkozók. Xtina zenéje sok nehéz időszakon segített át az életben, és ha bár személyesen nyilván nem ismerem, örökké hálás leszek neki érte. A legkedvesebb dalom tőle, ami mindig felvidít és erőt ad, ha el vagyok keseredve az a Keep singin' on my song. De ezen kívül is még számtalan dala hat rám így. A rajongók által készített szülinapi videóban, az egyik fan azt mondta, Xtina zenéje mentette meg az életét. A dalai valóban inspirálóak, és mély mondanivalóval bírnak. Ha az utálkozók tényleg meghallgatták volna az albumait, nem tudnák tovább utálni, mert a dalszövegeiből egyértelműen kiderül, milyen csodálatos ember lehet Xtina. Christina mindig kimondja amit gondol, és néha hibázik, de akkor mi van?! Ő legalább nem játssza meg az agyát, mint sokan mások. Jó anya, intelligens nő, kiváló zenész, határozott, őszinte, érzékeny és erős. Mindig kiállt a melegek és az elnyomottak mellett, és ezt sosem a média felhajtás miatt tette. Nem foglalkozik mások rosszindulatával, úgy éli az életét ahogy neki tetszik, és a saját elvei szerint él. Nekem ilyen egy PÉLDAKÉP.
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
2011. december 30. 14:53
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Nagyon szeretem a hangját
Csodás énekes
Ezen a képen pedig gyönyörű
Ezen a képen pedig gyönyörű
2011. december 30. 19:03
christina a legnagyobb példaképem! a zenéje sok nehéz dolgon segített át! erőt adott az újrakezdéshez! mint embert is kimondhatatlanul tisztelem!
2012. január 05. 18:27
|
|
AniKelemenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 166605 offline
|
Szerintem generációnk egyik legjobb hangját birtokolja Christina, imádom ahogy énekel és a száma stílusát is. Csak a Burlesque óta vagyok rajongója, de azóta nagyon 
És azzal, hogy le kell adnia pár kilót nem annyira értek egyet, mert így is szép és a hangjára ez nem hat ki
És azzal, hogy le kell adnia pár kilót nem annyira értek egyet, mert így is szép és a hangjára ez nem hat ki
2012. január 30. 19:21
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
bár nem vagyok nagy Xtina rajongó inkább Gaga valahogy jobban be jön az őrültsége de a Bionic nem bukott meg a bionikot le huzták a kritikusok amugy a szmok jók rosz volt a kislemez választás az első klipp szerintem a névadó dall kellet volna legyen s utánn a myself...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.