Christina Aguilera befejezte új albumát
2011. december 27. 18:29
|
|
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline
|
Nagyon remélem, hogy az új album nem esik majd bele ugyanabba mint a Bionic. Christina iszonyat tehetséges, amit már jó párszor bizonyított, és itt egy újabb alkalom, hogy megmutassa amit tud. Kimondhatatlanul várom már a kislemezét! *-*
2011. december 27. 19:09
|
|
amileroablevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.03. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 146545 offline
|
Christina Aguilera napjaink egyik legtehetségesebb művésze, és aki ezt nem így gondolja, nyilván nem hallgatta végig az albumait. A Bionic bukása miatt miért kellene abbahagynia a zenélést? Szörnyen bosszantú, hogy napjaink egyik legtehetségesebb zenészét ennyire az emberek többsége ennyire lenézi, holott azt sem tudják, hogy mit beszélnek. Az Isten szerelmére, legalább vegyétek a fáradságot, hogy végighallgassátok az albumait, aztán szóljátok le. Aki a Strippedre vagy a Back to basicsre azt mondja, hogy rossz album az valószínűleg süket vagy éretlen. Az rendben van, ha valaki azt mondja, hogy nem a kedvenc stílusa, vagy a stílusa miatt nem szereti ezeket az albumokat, de az albumok zenei értékét ettől függetlenül sem lehet kétségbe vonni. Aki meg csak azért utálja Xtinát, mert egy másik, szerinte vele szemben álló előadót szeret, azt tudom sajnálni. Akinek nem inge ne vegye magára...
Az új albumhoz pedig annyit fűznék hozzá, hogy egyesek szerint az első kislemez január 1-én fog majd megjelenni Broken soul címmel. De még semmilyen megerősített információ sem látott napvilágot, így minden új albummal kapcsolatban felmerülő információ csak pletykaként kezelhető. Annyi biztos, hogy a hamarosan megjelenő kislemez producere Max Martin lesz. Az album várhatóan inkább a Stripped című 2002-es albumhoz áll majd közelebb zeneileg, és egy elég érzelmes és őszinte album lesz.
Az utálkozóknak csak annyit, hogy Xtina egy harcos, és ha tetszik, ha nem, még sokáig itt lesz, mert ő sosem adja fel, és nem érdekli mások utálkozása.
Sokan lenézik, vagy utálják, unszimpatikusnak tartják, mert még arra sem veszik a fáradságot, hogy utánaolvassanak dolgoknak. Nem vagyok elfogult rajongó, így belátom, hogy ő is hibázik, hol nagyobbakat, hol kisebbeket, de ettől még nem lesz rossz ember. Nagyszerű anya, akinek a világon a legfontosabb a saját gyermeke, főleg azok után a szörnyűségek után, amin ő ment keresztül saját gyermekkorában. Ezenkívül egy nagyon értelmes nőről beszélünk, aki saját maga is részt vesz a dalai megírásában, és a nyilatkozataiból is kiderül, hogy egy harmincéves korára már sokat látott és okos nő vált belőle. Nem utolsósorban pedig egy nagyon erős személyiség. Gyerekkorában folyton ki volt téve az otthoni erőszaknak és elnyomásnak, így nem csoda, hogy felnőtt nőként, néha ugyan meggondolatlanul, de akkor is kiáll a saját igaza mellett, és felvállalja a véleményét.
Ezenkívül lehet, hogy ezt nem a nagy nyilvánosság előtt teszi, de jótékonykodik is, csak hát erről a média vajmi kevesebbet beszél, hiszen lehet piszkálni a súlyával is.
Még oldalakat tudnék írni, de meglepődnék, ha valaki eljutott volna akár ennek is a végére. Aki mégis, annak köszönöm szépen a türelmét.
Az új albumhoz pedig annyit fűznék hozzá, hogy egyesek szerint az első kislemez január 1-én fog majd megjelenni Broken soul címmel. De még semmilyen megerősített információ sem látott napvilágot, így minden új albummal kapcsolatban felmerülő információ csak pletykaként kezelhető. Annyi biztos, hogy a hamarosan megjelenő kislemez producere Max Martin lesz. Az album várhatóan inkább a Stripped című 2002-es albumhoz áll majd közelebb zeneileg, és egy elég érzelmes és őszinte album lesz.
Az utálkozóknak csak annyit, hogy Xtina egy harcos, és ha tetszik, ha nem, még sokáig itt lesz, mert ő sosem adja fel, és nem érdekli mások utálkozása.
Sokan lenézik, vagy utálják, unszimpatikusnak tartják, mert még arra sem veszik a fáradságot, hogy utánaolvassanak dolgoknak. Nem vagyok elfogult rajongó, így belátom, hogy ő is hibázik, hol nagyobbakat, hol kisebbeket, de ettől még nem lesz rossz ember. Nagyszerű anya, akinek a világon a legfontosabb a saját gyermeke, főleg azok után a szörnyűségek után, amin ő ment keresztül saját gyermekkorában. Ezenkívül egy nagyon értelmes nőről beszélünk, aki saját maga is részt vesz a dalai megírásában, és a nyilatkozataiból is kiderül, hogy egy harmincéves korára már sokat látott és okos nő vált belőle. Nem utolsósorban pedig egy nagyon erős személyiség. Gyerekkorában folyton ki volt téve az otthoni erőszaknak és elnyomásnak, így nem csoda, hogy felnőtt nőként, néha ugyan meggondolatlanul, de akkor is kiáll a saját igaza mellett, és felvállalja a véleményét.
Ezenkívül lehet, hogy ezt nem a nagy nyilvánosság előtt teszi, de jótékonykodik is, csak hát erről a média vajmi kevesebbet beszél, hiszen lehet piszkálni a súlyával is.
Még oldalakat tudnék írni, de meglepődnék, ha valaki eljutott volna akár ennek is a végére. Aki mégis, annak köszönöm szépen a türelmét.
2011. december 27. 19:32
amileroable én icsak hasonló dolgokat tudnék leírni! Christina a legnagyobb példaképem és mind emberileg és mind zeneileg is értékelem és nagyra tartom őt!
2011. december 27. 20:03
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Annyira nem várom, mert nem tartozik a kedvenceim közé, de nyilván meg fogom hallgatni, ha tetszeni fog az első kislemeze.
Egyébként meg a Bionic egyáltalán nem nagy nulla, sőt... Mindössze ott csúszott hiba bele, hogy a körítése nem volt megfelelő. (Elég csak a Not Myself Tonight videoklipjére gondolni, és a második kislemezre, ami buta választás volt.)
Egyébként meg a Bionic egyáltalán nem nagy nulla, sőt... Mindössze ott csúszott hiba bele, hogy a körítése nem volt megfelelő. (Elég csak a Not Myself Tonight videoklipjére gondolni, és a második kislemezre, ami buta választás volt.)
2011. december 27. 20:35
|
|
liss123456789visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.23. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 156279 offline
|
amileroable Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy meghallgattam néhányat. Értek a zenéhez, de kifejezetten utálom.
2011. december 27. 20:36
A Broken Soul nem is lenne nagy hülyeség, meg hát minden pletykának, ha nem is sok- de van valami alapja. Egyébként én iszonyatosan várom, és remélem végre tényleg visszatér. Ráférne valami jó is.
2011. december 27. 21:55
|
|
zsanatamuse. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 4024 Csatolások: 213 Azonosító: 125662 offline
|
Néhány számát szeretem, de nem a kedvencem.
Jó a hangja, de azért nem mondanám a legtehetségesebb embernek a bolygón. Ezt szerintem egyik zenészre sem lehet mondani, mert mindenkinek a kedvence a legjobb!
Nem? Amúgy biztos jó lesz az album, kíváncsi vagyok rá.
2011. december 27. 23:26
Nagyon-nagyon várom már az új kislemezt, de főleg az albumot! Jaj, biztos őrült jó lesz.
2011. december 28. 05:39
|
|
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline
|
amileroable,
"Xtina egy harcos" <=Erről valahogy egyből ez ugrott be: http://www.youtube.com/watch?v=PstrAfoMKlc&ob=av2e
Am, várom már én is nagyon. Rajta nőttem fel, hogyne várnám... Sose fogom elfelejteni, h általános iskolában mennyit hallgattuk szünetekben. Azt se fogom elfelejteni soha, h az ő dala és klipje volt az első amin sikerült elsírnom magam. (Hurt igen... Mi más?) És akik lehordják a Bionic albumát azoknak csak ennyit üzenné : http://www.youtube.com/watch?v=WOKI_tIBWVI&ob=av2e
Hol van ettől Gaga??? Messze messze lemaradva!
"Xtina egy harcos" <=Erről valahogy egyből ez ugrott be: http://www.youtube.com/watch?v=PstrAfoMKlc&ob=av2e
Am, várom már én is nagyon. Rajta nőttem fel, hogyne várnám... Sose fogom elfelejteni, h általános iskolában mennyit hallgattuk szünetekben. Azt se fogom elfelejteni soha, h az ő dala és klipje volt az első amin sikerült elsírnom magam. (Hurt igen... Mi más?) És akik lehordják a Bionic albumát azoknak csak ennyit üzenné : http://www.youtube.com/watch?v=WOKI_tIBWVI&ob=av2e
Hol van ettől Gaga??? Messze messze lemaradva!
2011. december 28. 08:21
|
|
MissMusic110{ Be Positive } |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 1228 Csatolások: 987 Azonosító: 127832 offline
|
már nagyon várom!!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: