A nők is tudnak tehetségkutatót nyerni
2011. december 27. 20:42
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
LittleVampire-ral értek egyett. Úgy vettem észre, leginkább a nők szavaznak, pontosan a sok szépfiúra akik amúgy is nyernének a csatorna által. Én például az X-faktorba Enikőre azvaztam volna, de hülye lennék SMS-t küldeni, mert annyira nem érdekel. Pénzkidobás az egész.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. december 27. 22:13
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (LittleVampire @ 2011.12.27. 18:44)
A TV2-n is azért nyert leginkább Tolvai Renáta és Rúzsa Magdolna, mert egyikük sem Magyarországon élt. Persze, ők is magyarok, de mindenképpen hatalmas előny ez rájuk nézve.
Érdekes elgondolás, biztosan igaz, lehet benne valami.
Nos, ehhez én csak annyit tudnék még hozzászólni, hogy egy ismerősöm az egyik T-Mobile központban dolgozik Pesten és tudja nagyon jól, hogy szombatonként óriási a forgalom a hálózatban. A tavalyi X-Factor döntő estéjén pont bent dolgozott és feltűnt neki, hogy valaki óra hosszákon keresztül hívogatta a megadott számot, ahol Nicolasra szavazott. Megfőzött, takarított a műsor alatt és másnap felhívta az illetőt, egy nőt, hogy majdnem 1 milla 200 ezerrel lépte túl a keretet erre az anyuka azt felelte, hogy nem tudja miből kifizetni, kell a pénz gyerekeknek karácsonyi ajándékot venni.
Én ebből arra következtetek, hogy a felnőttek között is jócskán akad olyan ember, aki bedől ennek (több sztorit is hallottam, de ez a legmeglepőbb). Én továbbra is úgy gondolom, hogy a szavazatokat nem számolják nálunk, a média visszhangját figyelik és úgy ejtik ki sorra az embereket, de persze nyakkendős emberek döntik el, hogy ki nyerjen, nálunk úgy tűnik, a retek klubnál csak férfi nyerhet, és valószínűleg a sok kislány miatt, ami viszont nem egyenlő a sok szavazóval. Egy szépfiút jobban be lehet tenni egy ilyen pénzéhes világba, és nem csak a fiatal lányok miatt.
És azt is hozzá szeretném tenni, hogy amit a magyar X-Factor csinál, az szánalmas. Nórika is arra buzdít, hogy a kedvencedre szavazz, nem pedig arra, aki a legjobban énekelt. Érdekes, más országok X-Factorainál működik, hogy Szombaton lemegy az éneklés és onnantól lehet szavazni, eredményhirdetés pedig Vasárnap. A Retek Klub arra hajaz, hogy te minnél több SMS-t küldjél, mert nincs sok időd, csak míg a műsor tart, ez a hivatalos blah blah.
A magyar vagy az orránál vezethető nép vagy tényleg nyakkendős emberek döntik el, hogy ki nyerjen, nem tudom melyik a jobb.
LittleVampire
2011. december 27. 22:21
|
|
Adricole10ღ ρłάzαρi¢sα™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.08. Hozzászólás: 1512 Csatolások: 32 Azonosító: 163558 offline
|
Hàt ez van nálunk a nézők szerint a férfiak jobbak az X faktorban...:-)
2011. december 27. 22:49
itthon csak azért van olyan sok férfi győztes, és kevés női, mert az ilyen tehetségkutatókat sokkal több nő néz, és elég kevés férfi.
A nők főként férfiakra szavaznak, mert az a bizonyos férfi sármos, szexy.
A férfiak pedig nőkre szavaz(nának), mert az a bizonyos nő szép, szexy.
"Milyen dolog ha egy férfi szavaz egy másik férfire?!"
Kérdezte apukám.
És lássuk be a férfiak többsége így gondolkodik.
Véleményem szerint ez az oka annakhogy az X-faktort nem Nikolas, hanem Csaba nyerte meg.
Mert a Nikolas sokkal jobban énekel, de Csabi jobb pasi, és a nők inkább a szemükre hagyatkoztak, és nem a szemükre.
Na mindegy...............
A nők főként férfiakra szavaznak, mert az a bizonyos férfi sármos, szexy.
A férfiak pedig nőkre szavaz(nának), mert az a bizonyos nő szép, szexy.
"Milyen dolog ha egy férfi szavaz egy másik férfire?!"
Kérdezte apukám.
És lássuk be a férfiak többsége így gondolkodik.
Véleményem szerint ez az oka annakhogy az X-faktort nem Nikolas, hanem Csaba nyerte meg.
Mert a Nikolas sokkal jobban énekel, de Csabi jobb pasi, és a nők inkább a szemükre hagyatkoztak, és nem a szemükre.
Na mindegy...............
2011. december 27. 22:52
Bocsi.....
Az előző hozzászólásomat javítanám ki:
Mert a Nikolas sokkal jobb énekes, de a Csaba jobb pasi, és a nők inkább a szemükre hagyatkoztak, és nem a fülükre.
Az előző hozzászólásomat javítanám ki:
Mert a Nikolas sokkal jobb énekes, de a Csaba jobb pasi, és a nők inkább a szemükre hagyatkoztak, és nem a fülükre.
2011. december 28. 03:01
|
|
Mercy06visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 390 Csatolások: 0 Azonosító: 164106 offline
|
Magyarországon, igazi tehetségkutato volt már?? Mert én eddig csak ilyen nyávogó szinte tehetségtelen emberekelt láttam az állitòlag tehetségkutatóinkban...
Igen majd most fogjátok irni nekem hogy én sem éneklek jobban, de én legalább nem megyek ilyen "celeb" legyek müsorba.
Akinek Magyarországon tehetsége van, annak el ki kell inkább mennie valami felkapottabb helyre, mert itt sokra nem fogja vinni.
Igen majd most fogjátok irni nekem hogy én sem éneklek jobban, de én legalább nem megyek ilyen "celeb" legyek müsorba.
Akinek Magyarországon tehetsége van, annak el ki kell inkább mennie valami felkapottabb helyre, mert itt sokra nem fogja vinni.
ophely88
2011. december 28. 08:28
|
|
pixie1013cheeky |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 2570 Csatolások: 3842 Azonosító: 154469 offline
|
Ha itthon is olyan női énekesek lennének az x-faktorban, mint pl.: Jordin Sparks akkor nyilván megnyerné, de ha a legjobb énekesnők azok akiket az elmúlt hetekben láttunk, akkor ne csodálkozzunk, hogy nem nyer egy nő sem.
2011. december 28. 14:15
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Nagyon jó cikk lett.
Mindannyian nagyon tehetségesek, akik megnyerték ezeket a tehetségkutatókat. Sajnos Magyarországon nincsenek ilyen tehetségek...
2011. december 28. 16:44
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
hátigen,ezek mind nagy énekesnők! 
Jeesszus,,Jordin mekkora állat volt már 17 évesen,már bocsánat a kifejezésért
Elég nagy darab 
Am Alexandra-nal sztem amjdnem egyértelmű volt,mert ha egy egyéni és egy csapat harcol,az egyéninek jóval több esélye van sztem
Jeesszus,,Jordin mekkora állat volt már 17 évesen,már bocsánat a kifejezésért
Am Alexandra-nal sztem amjdnem egyértelmű volt,mert ha egy egyéni és egy csapat harcol,az egyéninek jóval több esélye van sztem
2011. december 28. 22:08
Idézet (ophely88 @ 2011.12.27. 22:13)
A magyar vagy az orránál vezethető nép vagy tényleg nyakkendős emberek döntik el, hogy ki nyerjen, nem tudom melyik a jobb.
Nem hiszem, leginkább csak le vannak butítva az emberek akik tv-t néznek. Úgy értem retekklubb, tevekettő, és ehhez fogható szemeteket.
Az én véleményem az, hogy a tehetségtelen kutató győzteseit kiválasztja néhány sznob, de hogy mi alapon azt nem tudom, nem is érdekel.
Ami szerintem ennél nagyobb probléma az, hogy mindenki leszarja magasról, pedig olyan 10 éves kortól már tudatos médiafogyasztónak kellene nevelni a gyerekeket, hogy ne higgyenek el minden baromságot amit a médiában látnak/hallanak.Oké, van aki utána médiatagozatra megy, de rengetegen nem. Nekik is kellene oktatni ebből valamit, és nem a 11. osztályban kötelező heti egy médiaórára célzok, mert aki nem faktos, az leszarja magasról, megnézetnek vele x filmet, megkapja az ötöskéjét, és ugyan úgy nem tud ezekről semmit, mintha be se ment volna órára.
Mondjuk Magyarországon eddig sem volt túl nagy divat figyelni ilyen dolgokra, úgyhogy nem hiszem hogy ez után nagyon ráirányulna valamennyi figyelem
ophely88
2011. december 28. 22:26
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Cynthia @ 2011.12.28. 22:08)
Az én véleményem az, hogy a tehetségtelen kutató győzteseit kiválasztja néhány sznob, de hogy mi alapon azt nem tudom, nem is érdekel.
Ami szerintem ennél nagyobb probléma az, hogy mindenki leszarja magasról, pedig olyan 10 éves kortól már tudatos médiafogyasztónak kellene nevelni a gyerekeket, hogy ne higgyenek el minden baromságot amit a médiában látnak/hallanak.Oké, van aki utána médiatagozatra megy, de rengetegen nem. Nekik is kellene oktatni ebből valamit, és nem a 11. osztályban kötelező heti egy médiaórára célzok, mert aki nem faktos, az leszarja magasról, megnézetnek vele x filmet, megkapja az ötöskéjét, és ugyan úgy nem tud ezekről semmit, mintha be se ment volna órára.
Mondjuk Magyarországon eddig sem volt túl nagy divat figyelni ilyen dolgokra, úgyhogy nem hiszem hogy ez után nagyon ráirányulna valamennyi figyelem
Van abban valami amit mondasz. Nekem mondjuk médiaismeret vagy hasonló médiával foglalkozó tantárgyam nem volt és hallván hugomtól, hogy mit vesznek az órákon, már nem is bánom, hogy nem volt.
Igazad van, Magyarországon eddig sem nagyon figyeltek oda az ilyesmire de bennem él még a remény. Nemrég a TV2 bejelentette, hogy 'Magyarországon kiégett a reality műsorok és tehetségkutatók világa' és új irányokban gondolkodnak, ami ugyebár elsülhet még rosszul is. A hajlandóság megvan, részükről és ez már valami. Akár Mák Virág is leadhatja projektötletét, amivel szeretnék pótolni a kieső programokat. Hiszem azt, hogy ezekután a tehetségkutatók is elkezdenek csúszni lefelé a lejtőn.
2012. március 27. 16:27
|
one directionvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 418 Csatolások: 0 Azonosító: 169525 offline
|
jócikk.
és grat nekik
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.