Alekoszt magára hagyták barátai
2011. december 27. 18:40
Megérdemelte, ez a hülye idióta! Persze, most, hogy nem sikerült neki semmi, menne vissza Olihoz, és Évához plusz az RTL-hez. Erre csak azt tudom mondani, hogy jól elb*szta az egészet! Én Éva és Olivér helyében nem bocsájtanék meg neki, és az RTL-hez sem venném vissza! Lassan már királynak képzeli magát aki mindent megtehet, ez a fogyatékos..-.-""
2011. december 27. 19:00
Tényleg voltak barátai?
Én a helyébe már megbántam volna mindent
Én a helyébe már megbántam volna mindent
2011. december 27. 20:16
hát csodálkoznia már nem kell amiket művel hát....
2011. december 27. 21:02
„ nem tudom, hogy ezek az emberek hasonló helyzetben hogyan döntöttek volna."
hát nem tudom elképzelni h mi kényszerítette rá h ilyen drasztikusan fogalmaz, biztosan mindenáron keresnie kellett magának feleséget, ezért rohant is a tv2höz a műsorba rögtön az ő feleségkereső műsora után, mint akinek most van az egyetlen esélye nőt keresnie magának
am meg még ha át is igazolt akkor miért nem törődött a barátaival?? ezt nem tudja megmagyarázni azzal a hatalmas szókincsével?? pedig mindig olyan jókat mond
hát nem tudom elképzelni h mi kényszerítette rá h ilyen drasztikusan fogalmaz, biztosan mindenáron keresnie kellett magának feleséget, ezért rohant is a tv2höz a műsorba rögtön az ő feleségkereső műsora után, mint akinek most van az egyetlen esélye nőt keresnie magának
am meg még ha át is igazolt akkor miért nem törődött a barátaival?? ezt nem tudja megmagyarázni azzal a hatalmas szókincsével?? pedig mindig olyan jókat mond
2011. december 27. 21:33
Na hiszen? Nem meglepő. Olivért is cserben hagyta.
2011. december 27. 21:47
|
|
Adricole10ღ ρłάzαρi¢sα™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.08. Hozzászólás: 1512 Csatolások: 32 Azonosító: 163558 offline
|
Ez az ember mindig is egy nagy csalódás volt...
Ez barátokat sem érdemel :-|
2011. december 27. 22:29
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Megérdemelte...1 idióta az a férfi...-.-"
2011. december 28. 00:10
|
|
Annamari987visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.30. Hozzászólás: 382 Csatolások: 0 Azonosító: 132277 offline
|
csodálkozik?? xDDD
2011. december 28. 02:49
|
|
Mercy06visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 390 Csatolások: 0 Azonosító: 164106 offline
|
Annyira idiota ez az ember..szánalmas! az a beszédstilus, meg az egész ember annyira irritáló hogy nagyon..őt valami ketrecbe kéne zárni és jol elrejteni, nemhogy még tvben mutogatni...
2011. december 28. 03:20
Megérdemli a sorsát...magának kereste, hát megkapta ...ennyi! Én csak röhögni tudok az egész emberen!!! :-D
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: