2012. január 17-én a kilenctagú koreai lánybanda, a Girls' Generation betör az európai piacra.
A teljes cikkhez kattints ide!
Újabb koreai együttes kopogtat Európa ajtaján
2011. december 27. 07:46
Jaj de jó
Én úgy tudom,hogy Sica a Wild Romance-ben fog szerepelni
Yuri a Fashon King-ben
Tiffany a Fame című Musical-ben már szerepelt is
YoonA a Love Rain-ben fog megjelenni 2012-ben
Sooyoung a Speed-ben ugyancsak 2012-ben
Taeyeon pedig a The Sun's Song-ban lesz majd felismerhető
A szám nagyon tetszik
Én úgy tudom,hogy Sica a Wild Romance-ben fog szerepelni
Yuri a Fashon King-ben
Tiffany a Fame című Musical-ben már szerepelt is
YoonA a Love Rain-ben fog megjelenni 2012-ben
Sooyoung a Speed-ben ugyancsak 2012-ben
Taeyeon pedig a The Sun's Song-ban lesz majd felismerhető
A szám nagyon tetszik
2011. december 27. 08:37
|
|
MissMusic110{ Be Positive } |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 1228 Csatolások: 987 Azonosító: 127832 offline
|
én imádom őket!!
2011. december 27. 10:05
|
|
Alice-chanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 203 Csatolások: 276 Azonosító: 124670 offline
|
Jaj de jó<3<3 Imádom őket sok sikert SNSD!<3
2011. december 27. 10:49
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Az a helyzet, hogy rengeteg koreai együtt létezik. Ha lenne négy kezem, azon se tudnám megszámolni hány bandát láttam a youtubon röpke fél nap alatt. Ezeknek a háromnegyede ugyan olyan, semmi különlegesség nincs bennük. Életemben nem kedveltem az ázsiai zenéket, de mondjuk speciel a Girls' Generation 2 számát szeretem.
2011. december 27. 10:50
Kár,hogy én már ismerem őket.A The Boys számuk tetszik.Szép lett a bajszom xD Mintha azt mondanák a dalban.!
2011. december 27. 10:53
Idézet
Cööh.nem non bírom a koreaiakat.
Idézet
Hát..nem nagyin szeretem a koreaiakat és a számuk se nagyon jön be..
Vajon még hányszor kell eltűrnie a magam fajta k-pop fannak azt,hogy a kedvencei nemzetségét még mindig ilyen formában kell leszidni
És ha koreai?És ha afrikai?És ha japán?És ha Puerto Rico-i?
Egyszerűen elképesztő
Attól még,hogy valaki koreai ,attól még lehet a világ legrendesebb embere,és olyan is lehetséges,hogy attól még,hogy valaki pl:magyar lehet a világ legrosszabb embere is!
Ezen érdemes elfilózni!
És én úgy tudom,hogy a Starity-n se tolerálják a másik nemzetségének leszólását!
2011. december 27. 11:57
Vettem a bátorságot és belehallgattam, mondjuk nem nevezném annyira szörnyűnek mint amire számítottam, viszont elég tucat. Európában nem hiszem hogy sokakat érdekelnének, de majd elválik.
2011. december 27. 12:10
|
|
Piros0817gonosz taemint törpe™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.06. Hozzászólás: 1926 Csatolások: 6457 Azonosító: 70950 offline
|
Az SNSD mondjuk nem tartozik a kedvenceim közé, de azért örülök, hogy egyre több koreai banda jön Európába.
Cynthia hidd el elég nagy rajongó táboruk van szerte Európában, ha már csak arra gondolunk, hogy mennyien voltak az SM Ent párizsi koncertjén. Szóval elég elterjedt ez a dolog, persze leginkább csak azoknak, akik fogékonyak a keleti kultúrákra.
Mert hát ízlések és pofonok, ugyebár.
Cynthia hidd el elég nagy rajongó táboruk van szerte Európában, ha már csak arra gondolunk, hogy mennyien voltak az SM Ent párizsi koncertjén. Szóval elég elterjedt ez a dolog, persze leginkább csak azoknak, akik fogékonyak a keleti kultúrákra.
2011. december 27. 12:24
Én nem bírom ezt a fajta muzsikát, és a szám sem egy nagy durranás. Egyszerű tucat.
2011. december 27. 13:17
Még nem nagyon ismerem az SNSD-t,de nagyon örülök neki hogy egyre több K-POP banda hódít európában (sőt inkább mindenhol)
2011. december 27. 13:53
|
|
lady gaga98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 565 Csatolások: 0 Azonosító: 126318 offline
|
Nem vmi jók.
Nekem kicsit se hiányoznának.
Nekem kicsit se hiányoznának.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: