Lola és Baronits Gábor nemrég szakított egymással, azonban Gábor már akkor flörtölt a szépségkirálynővel, amikor ők még együtt voltak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Baronits Gábor szépségkirálynőre cserélte Lolát
2011. december 26. 20:38
Undorítónak találom ha valaki csalja a másikat a háta mögött, ezt Lola nem érdemelte meg !!!
2011. december 26. 20:41
|
|
niczy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.03. Hozzászólás: 736 Csatolások: 88 Azonosító: 124067 offline
|
Idézet (Gabriella Swann @ 2011.12.26. 20:38)
Undorítónak találom ha valaki csalja a másikat a háta mögött, ezt Lola nem érdemelte meg !!!
Egyetértek veled ... de nemcsak Lola,hanem a többi ember sem érdemelné meg,hogy megcsalják.:/
2011. december 26. 20:42
most nem azért mert Lolát jobban szeretem, de sokkal szebb mint ez a szépségkirálynőnek titulált.. nőszemély-.-
Lola♥
ha neki az kell.. pflajjjj
Lola♥
2011. december 26. 20:47
Sosem szerettem ezt a Gábort de most is csak süllyedt a szememben...
2011. december 26. 21:03
hát...szerintem Lolával szebb párt alkottak..de ez az én véleményem..
2011. december 26. 21:14
panka10.03:Te mindent leírtál helyettem....
Én sajnálom Lolát....
Én sajnálom Lolát....
2011. december 26. 21:20
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Ha ez igaz, akkor Gábor részéről ez egy nagyon csúnya húzás volt, Lolával szebb pár lennének. Linda nem igazán szimpatikus...
2011. december 26. 21:25
|
|
LalaLolavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.28. Hozzászólás: 482 Csatolások: 94 Azonosító: 80745 offline
|
Nem hiszem,hogy igaz lenne.Nemrégiben Loláról jelent meg egy 2 oldalas cikk,az állt benne,hogy Lola Brasch bencére cserélte Gábort,hogy mér a kapcoslatuk alatt is többször megpróbálták titokban.Most pedig ez,hogy Gábor cserélte le Lolát.Majd ha az ő szájukból hallom,elhiszem...Addigis semmi sem biztos...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: