Kasza Tibornak karácsonykor szeretteinek elvesztése és a gyermekkori nehézségek jutnak eszébe. Elmondása szerint ilyenkor az összeomlás szélére kerül.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kasza Tibi nem boldog karácsonykor
2011. december 26. 18:14
Szerintem rajta kívül még millió ember van ezzel így...
2011. december 26. 18:17
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
nekem se a karácsony a kedvenc ünnepem, de ennek igazából ahhoz van köze, hogy mindenki megőrül ilyenkor, és mir4e odajutunk, hogy tényleg elkezdődik az ünnep, addigra már egyáltalán nincs kedvem hozz.
2011. december 26. 18:17
|
|
love_lovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.05. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 163379 offline
|
hát most erre mit mondjak? szerintem nincs egyedül....már mint ne értsetek félre nem azt mondom, hogy dejó!, sajnálom meg minden, mert el sem tudom képzelni mit csinálnék, de szerintem nincs egyedül...ott a tesója is...de azért rossz lehet...
2011. december 26. 18:49
|
|
Adricole10ღ ρłάzαρi¢sα™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.08. Hozzászólás: 1512 Csatolások: 32 Azonosító: 163558 offline
|
Nem csak vele van ez -nem magamra gondolok-.De ez nem lehet jó érzés :||
2011. december 26. 19:33
|
|
emcsikehh1DHATER |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.13. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 1 Azonosító: 158222 offline
|
De ő most nem azt mondja, hogy nem szereti a karácsonyt! Hanem az mondja: „Amikor december elején érzékelni kezdem, hogy egyre több dolog szól a karácsonyról, és vásárolnak, sütni-főzni készülnek az emberek, legszívesebben kiszaladnék a világból”
Ez azt jelenti, hogy nem szereti a karácsonyi készülődést!
Ez azt jelenti, hogy nem szereti a karácsonyi készülődést!
2011. december 26. 19:51
|
|
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2094 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline
|
emcsikehh, te valamit nagyon félreértelmeztél. Olvasd csak el ezt is: "Nemrégiben vesztette el nagyapját is. Így Tibornak a karácsony mára összefonódott az elmúlással."
Ha valaki ilyet átél, az tényleg nem szereti a karácsonyt. Én sem szeretem, mert (ez most off lesz, de nem érdekel), én az apukámat vesztettem el. És nem a készülődéssel van (csak) bajom, hanem magával az ünneppel is. Valószínűleg Tibi is így érez.
Ha valaki ilyet átél, az tényleg nem szereti a karácsonyt. Én sem szeretem, mert (ez most off lesz, de nem érdekel), én az apukámat vesztettem el. És nem a készülődéssel van (csak) bajom, hanem magával az ünneppel is. Valószínűleg Tibi is így érez.
2011. december 26. 20:10
|
|
helgoca1994 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 577 Csatolások: 0 Azonosító: 159420 offline
|
Sajnálom szegényt:( az a baj, hogy ha ez jut mindig az eszébe Karácsonykor akkor persze hogy nem tudja élvezni az ünnep szépségét..
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: