Ariana Grande háza táján minden tökéletesen megy. Zenei karrierje igencsak jól halad, úgy gondolta, most már itt az ideje egy duettnek is!
A teljes cikkhez kattints ide!
Ariana Grande duettet énekel barátnőjével
2011. december 26. 15:57
Nem fog felkerülni az albumra, mert ezt csak karácsony miatt csinálták, bár örülnék neki.
Bár őszintén szólva inkább egy igazi Liz Gillies-albumnak örülnék, de az én vagyok. A legfanatikusabb rajongója.
Egyébként imádom ezt a számot, jobban éneklik, mint Justin Bieber.
Imádom a hangjukat!!
Bár őszintén szólva inkább egy igazi Liz Gillies-albumnak örülnék, de az én vagyok. A legfanatikusabb rajongója.
Egyébként imádom ezt a számot, jobban éneklik, mint Justin Bieber.
2011. december 26. 16:38
|
|
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline
|
iszonyat jó a hangjuk együtt. 'és persze külön külön is. de a szám az valahogy nem jön be. '
2011. december 26. 16:46
Wow, tök jók!!! Nagyon összeillik a hangjuk!!
De amúgy ők már a Victoriousban is énekeltek együtt egy duettet!!(z is nagyon jó volt!!
De amúgy ők már a Victoriousban is énekeltek együtt egy duettet!!(z is nagyon jó volt!!
2011. december 26. 16:49
|
|
VicaUnaMileyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.04. Hozzászólás: 310 Csatolások: 1 Azonosító: 146608 offline
|
Elizabeth Gillies az egyik legnagyobb példaképem, örülök, hogy újra énekel (a sorozaton kívül)
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

1 felhasználónak tetszik: