Egy tag névjegykártyákat osztogatott a színpad közelében, de a hiphop sztár ezt nem nézte jó szemmel, és kidobatta a koncertről.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kanye West elzavarta egy rajongóját
2011. december 26. 03:14
2011. december 26. 09:14
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Ez..de gagyi szöveg....fuhh tipikus "sztáros duma"...nehogy elcsússzanak, mi? ...-.- Amúgy meg nem kell ilyen baromságokat csinálni egy koncert közben..
2011. december 26. 09:23
Hát ehhez nem igazán lehet mit hozzáfűzni, aki dobálta a névjegykártyát az is hülye és Kanye se normális xDD
2011. december 26. 10:28
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Ez a Ganyé West azóta nem szimpi mióta drogosan felment a színpadra és el akarta venni a díját Taylor Swift-től. Nem vagyok oda Swift-ért és tulajdonképpen még jól is jött neki a botrány, de azért Ganyé túllépett minden határt az akkori kirohanásával.
2011. december 26. 11:00
Ez is ez okos ember ( mármint a névjegykártyaosztogató ) . Hát így nagy népszerűségre számíthat.xd. De mondjuk azért West sem volt túl kedves, hogy az elég dráge koncertjegyet kifizető emberkéket így kidobatta.
2011. december 26. 11:07
Szerintem is az volt a baja,hogy a pasi reklámozni akarta magát
2011. december 26. 11:36
|
|
Blair Loveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.25. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 165878 offline
|
Ez az egész baromság minek kell annak az emberkének névjegykártyákat osztogatni egy koncerten? Szerintem Kanye West-nek igaza volt! Ha én lettem volna az ő helyébe én is kibasztam volna.
2011. december 26. 12:38
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Ez Kanye habitsuát ismerve nem volt meglepő!
Tudtommal azért megy el az ember koncertre, mert szereti az adott előadót és nem azért, hogy promotálja a cégét, vagy valami mást! De gáz!
Tudtommal azért megy el az ember koncertre, mert szereti az adott előadót és nem azért, hogy promotálja a cégét, vagy valami mást! De gáz!
2011. december 26. 12:43
Többek közt ezért sem tudom megkedveltetni ezt a tapló önjelölt "reppeert". Sebaj, egy rajongóval kevesebb. Ha így folytatja egy se marad neki. Megérdemelné.
2011. december 26. 13:30
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Úristen...-.- Mert aztán nagyon nagy veszélyben volt...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: