Düki már egy éve belekezdett szólókarrierjébe, de még csak most fog megjelenni első lemeze, ami ráadásul ingyenesen letölthető lesz.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hamarosan érkezik Düki első albuma
2011. december 26. 06:58
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Megnyugtatom, ingyen sem fog kelleni senkinek sem
8 dal? Az nem is album, max EP...
Mennyi lesz? 28-30 perc az egész?
2011. december 26. 08:00
|
|
liss123456789visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.23. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 156279 offline
|
Nemár... Oké, ha már mindenki: 2012 novemberében érkezik az első Invisibility CD.
2011. december 26. 08:35
,,ami ráadásul ingyen letölthető lesz"
persze, mert ki az a majom, aki fizetne érte?
persze, mert ki az a majom, aki fizetne érte?
2011. december 26. 11:11
Szánalmas.
Ingyen..hát ez nagy
Az én tetszésemet soha nem fogja elnyerni
Ingyen..hát ez nagy
Az én tetszésemet soha nem fogja elnyerni
2011. december 26. 11:30
Hát kedves Dükikém,te számomra egy senki vagy.Nem szeretem a zenéit,sőt egyenes meghallgatni sem bírom.Táncosnak remek és jobb is lett volna ha az marad inkább.Szánalmas egy pasas az biztos.A CD pedig ingyen van,hát úgy látszik úgy gondolják,hogy nem lesz sikere.
2011. december 26. 11:48
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
szerintem jó lesz. bejönnek a számai.
2011. december 26. 12:02
|
|
Blair Loveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.25. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 165878 offline
|
Ingyen???? XD Mindjárt besírok!
Nekem soha nem jött be a zenéje. Sokkal jobb lenne ha vissza menne táncolni!! Ráadásul össze állt Bécivel??? Szánalmas.
Nekem soha nem jött be a zenéje. Sokkal jobb lenne ha vissza menne táncolni!! Ráadásul össze állt Bécivel??? Szánalmas.
2011. december 26. 12:07
Nem is tud énekelni. SP és társai csak kínai változatban. (Boldogítsa őket!) robotzenét bárki tud kreálni. Pocsék dalok, még pocsékabb hang. Ingyen se kéne.
2011. december 26. 12:34
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Kritikán aluli ez a gyerek! Mit gondol? Egyszerűen undorodom ezektől a tehetségtelen senkiktől! Ki ez? Stúdióba lehet, hogy nekem is Mariah Carrey-hangom van, ott könnyű énekelni!
Ő eredetileg nem csapatban táncolt?? Most meg "énekes". A mai fiatalok meg ilyenekért rajonganak! Jesus!!!!!
Szerintem is inkább ingyen töltesse le a csodálatos művét, mert valószínű, hogy ha pénzért adnák azt a valamit, csődbe menne Dükike, mert akkor se kéne ha utánam dobnák!!!!
hahahahahahahahahahaha
Ő eredetileg nem csapatban táncolt?? Most meg "énekes". A mai fiatalok meg ilyenekért rajonganak! Jesus!!!!!
Szerintem is inkább ingyen töltesse le a csodálatos művét, mert valószínű, hogy ha pénzért adnák azt a valamit, csődbe menne Dükike, mert akkor se kéne ha utánam dobnák!!!!
hahahahahahahahahahaha
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: