Demi Lovato beszólt a Disney csatornának
2011. december 26. 14:04
|
|
Kiraacƒℓєυя яєвєℓℓє™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.12. Hozzászólás: 2355 Csatolások: 320 Azonosító: 126961 offline
|
Annyira igaza van.. Pont a minap beszéltünk erről a bnőmmel, amikor a Shake It Up-ot néztük... Tényleg olyan idegesítő azt nézni, hogy minden Disney-s piszkafa. Szerintem direkt nem is vesznek be ducibb lányokat sorozatokba, legalábbis nekem ez a megfigyelésem.
1 felhasználónak tetszik:
Eszter655
2011. december 26. 14:22
|
|
vivi9517visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.12. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 134723 offline
|
Igaza van..
És örülök,hogy ezt végrevalaki kimondta..Nagyon soványak a lányok a Disney-nél..És a korhatár is egyre lejjebb megy..Míg Demi 15 éves volt,mikor forgatták a Rocktábor,abba az új sorozatba, a Zsenipalántákba vagy mibe a csaj 12..És mekkora nyomás lehet rajta,hogy tökéletesnek látszon.
2011. december 26. 15:02
|
|
helgoca1994 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 577 Csatolások: 0 Azonosító: 159420 offline
|
Teljesen igaza van..és nem csoda hogy ez a téma érzékenyen érintette mivel egy csomóan azzal jönnek hogy nem szép az alakja..hagyjuk már..Szerintem úgy szép ahogy van, akinek nem tetszik gondolkodjon el ő szebb e..
2011. december 26. 15:20
Ez nem beszólás, hanem megmondja vége valaki aki híres az IGAZAT! Nem kedvelem Demit, de ebben igaza van.
2011. december 26. 15:20
|
|
fruzsika11új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.09. Hozzászólás: 43 Csatolások: 6 Azonosító: 152638 offline
|
Nem nagyon szeretem Demit de ezzel eggyetértek nagyon szép volt tőle már minden sztár megtett valamit de Miley úgy látszik nem nagyon tesz a közösségért!!!
2011. december 26. 15:25
Blablabla... jobb dolga sincs, hogy egy ilyen szófordulaton lovagoljon? Mellesleg pedig ennyi karaktert nem is lehet írni twitterre.
2011. december 26. 15:31
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Igaza van elkell mindenkinek magát fogadni bár nem nagyon tudom . De ez a sorozat szőrnyű szerintem van egy példa arra hogy csak a csont vékony lányok kellnek az embernek ott van bella hogy nézki szerintem már túlságosan vékony:/.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.