Demi Lovato beszólt a Disney csatornának
2011. december 26. 10:49
Idézet (regendo @ 2011.12.26. 09:04)
Vagy ha már itt tartunk NEKI VAN EGY 12 ÉVES HÚGA IS!! és ha tőle tudta meg??
Tuti hogy a kishúgától hallott róla, mert Madison volt az első aki kimutatta felháborodását, és azután pár órával később jöttek csak Demi tweetjei.
2011. december 26. 10:54
|
|
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline
|
Nagyon nem bírom Demit, de most jól megmondta
2011. december 26. 10:57
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Deminek abszolút igaza van. Viszont egyes emberek ilyenkor átesnek a ló túlsó oldalára. Kritizálják, csúfolják a vékonyabbakat, meg rögtön anorexiásnak titulálják azt, aki mondjuk 160 cm felett van, és még nem érte el az 50 kilót.
Lehet, hogy most nem leszek túl népszerű, de régebben jóval kevesebben voltak túlsúlyosak. Nem ültek sokat a gép/tévé előtt, mozogtak. Persze akire nem vonatkozik, ne vegye magára.
Lehet, hogy most nem leszek túl népszerű, de régebben jóval kevesebben voltak túlsúlyosak. Nem ültek sokat a gép/tévé előtt, mozogtak. Persze akire nem vonatkozik, ne vegye magára.
2011. december 26. 11:02
teljesen egyet értek
Magas, vékony, duci, alacsony, akármilyen vagy, gyönyörű vagy!” ezt nagyon szépen kifejezte
Magas, vékony, duci, alacsony, akármilyen vagy, gyönyörű vagy!” ezt nagyon szépen kifejezte
2011. december 26. 11:09
igaza van !!!!De ez csak egy vicc volt és nem kellene ezért beszólni!!!Ha így fojtatja akkor ki fogják rúgni ami az én szememben nem is lenne rossz mert Demit nem annyira szeretem minta az összes többi Disney sztárt!
2011. december 26. 11:18
Nem rajongok ezért a csajért, de most roh@dtul igaza van!
2011. december 26. 11:18
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Szerintem azért vicces...
Én is szoktam ilyen 'megeszlek' témában viccelődni:)
És a Sok sikert Charlie-ban van egy naaagyon kövér lány, szóval a Disney már próbálkozott... De az Indul a riszában tényleg nagyon pálcika lányok vannak:O
És a Sok sikert Charlie-ban van egy naaagyon kövér lány, szóval a Disney már próbálkozott... De az Indul a riszában tényleg nagyon pálcika lányok vannak:O
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: