Nagyon egyetértek vele! És szeretem benne ezt, hogy nem az emberek külseje neki a fontos(persze addig, amíg nem ártalmas az egészségre)!
Én a Disney csatornát egyre kevésbé kedvelem...Már alig van ott színész azok közül, akiket én szerettem meg pár éve. Nem ugyanaz...
Demi Lovato beszólt a Disney csatornának
2011. december 26. 10:07
Deminek igaza van. Szerintem nem kéne ilyenekkel viccelődni, mert vannak, akik tényleg súlyproblémákkal küszködnek, és emiatt mondjuk önbizalom hiányosak. Mindenki úgy jó, ahogy van!
2011. december 26. 10:07
"Magas, vékony, duci, alacsony, akármilyen vagy, gyönyörű vagy!"
A hideg is kirázott ettől a mondattól.. ez csodaszép és őszinte
A Disney csatorna meg nem más mint üzlet, hazugság és pénz. Pár részben még olyan szavak is elhangoznak, hogy idióta, hülye, francba meg ilyenek, amivel nem is lenne gondom, de az ég szerelmére ezt kisgyerekek is nézik
És az iskolánkban az elsősök is pont így beszélnek mint a sorozatban a nagylányok és nagyfiúk.. pofám leszakad
Én kiskoromban soha nem néztem diznit csak max. a nagymamámmal (
) hallgattam gyerekeknek szóló zenés kazettákat és Disney-s videókat! És épp ezért vagyok olyan amilyen..
--> Linkelt szöveg <-- Na erről pont ez jutott eszembe..
A hideg is kirázott ettől a mondattól.. ez csodaszép és őszinte
A Disney csatorna meg nem más mint üzlet, hazugság és pénz. Pár részben még olyan szavak is elhangoznak, hogy idióta, hülye, francba meg ilyenek, amivel nem is lenne gondom, de az ég szerelmére ezt kisgyerekek is nézik
--> Linkelt szöveg <-- Na erről pont ez jutott eszembe..
2011. december 26. 10:14
Teljesen egyetértek vele ! És szerintem enyhe túlzás hogy beolvasott a Disneynek , inkább elmondta a véleményét, normálisan . Demi szerintem ezzel sokakkal megszeretette magát
De amúgy , szerintem ez a hajszín borzalmas neki... ://
2011. december 26. 10:26
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
Idézet
Magas, vékony, duci, alacsony, akármilyen vagy, gyönyörű vagy!
Ez a mondat egyszerűen..őszinte és csodálatos! Mellesleg teljesen igaza van Deminek szerintem.
2011. december 26. 10:29
Igen, én láttam ezt a részt, és ha hiszitek, ha nem, rögtön ez jutott eszembe. Deminek totálisan igaza van! Mindenben! És az epizódban, amikor meghallottam ezt a mondatot... teljesen lesokkolt. Ez annyira hülyeség, ráadásul az is, hogy benyomják alá azt az idióta röhögés-hangot. Szerintem ez rohadtul nem vicces. 
Imádlak, Demi!
Imádlak, Demi!
2011. december 26. 10:30
Egyetértek mindenkivel, aki azt mondta, hogy ez a mondat gyönyörű és őszinte, mert az!
Egyetértek mindenkivel, aki azt mondta, hogy ez a mondat gyönyörű és őszinte, mert az!
2011. december 26. 10:31
Amúgy én már rég elpártoltam a Disney csatornától, mert a sorozataik egyre irritálóbbak, és egyáltalán nem viccesek. (Tisztelet a kivételnek!)
2011. december 26. 10:38
|
|
Justbeckiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 219 Csatolások: 0 Azonosító: 130592 offline
|
Ez legyen mindenki előtt! Gyönyörű mondat
Ez legyen mindenki előtt! Gyönyörű mondat
2011. december 26. 10:38
|
|
eninyuszi12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.12. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 155259 offline
|
nagyon nagyon igaza van én folyton néztem az indula riszát és folyton irigy voltam rájuk hogy minden ruha jó rájuk mert vékonyak és meg 60 felett vok és leakarok menni 50-re de mindhiába
legyenek már kicsit teltebb fő szereplők is
2011. december 26. 10:42
Teljes mértékben egyetértek Demivel, nem értem hogy hogyan lehetnek a Disney-nél ilyen szívtelenek, arra nem gondolnak, hogy másoknak az amivel viccelődnek az másoknak valós problémát jelent. Én ezért nagyon tisztelem Demit. Hajrá Demi!!!!!!!!!!!
2011. december 26. 10:42
|
|
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline
|
Szerintem szép volt tőle,hogy ilyet mondott.én a Disney-t nagyon utálom! én a kiskoromban mickey moust,meg hasonló rajzfilmeket néztem,nem Shake it up-ot,hannah montanat,vagy hasonló sz@rokat !! azt hiszik viccesek,rühellem,amikor leadják azt a műnevetést -.-
+utálom azokat az elkényeztetett királylányokat,akik egész nap a Disney-t nézik,és azt képzelik,hogy ők Hannah Montana.. -.-
10 évvel ezelőtt nem voltak ilyen r..ancok a 10év körüliek...
nekem ez a véleményem.
+utálom azokat az elkényeztetett királylányokat,akik egész nap a Disney-t nézik,és azt képzelik,hogy ők Hannah Montana.. -.-
10 évvel ezelőtt nem voltak ilyen r..ancok a 10év körüliek...
nekem ez a véleményem.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: