Demi Lovato beszólt a Disney csatornának
2011. december 26. 07:32
|
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline
|
egyet értek vele ,de egy ilyen mondatért kiakadni én Demi helyében nem tettem volna hisz az a csatorna tette híressé.
2011. december 26. 07:48
|
|
barli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.09. Hozzászólás: 609 Csatolások: 63 Azonosító: 142944 offline
|
"Meg tudnálak zabálni... mármint ha ennék." én tudom melyik rész volt ez. Hát mindenesetre megértem Demit és igaza is van. A túlreagálást meg megértem mert ha ő is átesett ilyenen egyértelműen gyenge pontja. corny4 lehet igazad van de az is lehet h ráérős pillanatában megnézte mi van most a Disneyvel :)kitudja ,
2011. december 26. 08:30
Teljesen igaza van...Meg igaz, hogy a That So Raven-t nem adják M.o.-n, tudom, hogy az egy nagyon régi Disney sorozat, és tudom, hogy amikor az volt az aktuális sorozat, akkor még jó sorozatok mentek a Disney-n, nem ilyen A.N.T. Farm, Shake it Up, meg ezek a rémségek...
2011. december 26. 08:31
barli: csak az lehet, mert ez a rész itthon is elég régi, nemhogy Amerikában...
2011. december 26. 08:38
|
|
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1334 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline
|
Deminek nagyon igaza van és nagyon büszke lehet magára hogy kiáll azokért a lányokért is akik nem pont csontsoványak... Én sem vagyok egy csontsovány lány de nem is tartom magamat kövérnek de nagyon rossz mindenhol azt látnia az embereknek hogy az abnormális az elfogadott!
2011. december 26. 09:20
Teljesen igaza van Deminek. Kedves tőle hogy így kiáll más emberekért.
2011. december 26. 09:23
|
|
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline
|
Teljesen igaza van! Örülök neki hogy Demi is egyre csak erősebb
szeretem ha valaki kimondja azt amit gondol. Csak így tovább Demi
2011. december 26. 09:25
A dizni csatorna egy nagy rakás kaki!
Teljesen tönkretették a Disney eredeti jelentését, és értelmét: gagyi sorozatokat adnak, és 16 évesen úgy viselkednek, mint a 10 évesek -.-" Szánalmas, mennyi hülyeséget tudnak lenyomni az emberek torkán, és h ebből mennyi pénzük származik!
Demi egy valódi példakép, és nagyon jól tette, h beszólt nekik! Teljesen egyetértek vele!
Már mindenhol a csontsovány lányoknak áll a világ: a ruhaboltokban, a modellszakmában... attól, h nem terveznek nagy méretű ruhát, husibb emberek még lesznek, ami nem is baj, mivel nem az a normális, amikor olyan vékony vagy, h elfúj a szél!
Komolyan én sem értem, minek kell viccelődni az ilyen betegségekkel!
Demi meg lehet, h valóban túlreagálta, de kíváncsi vagyok, h azok, akik ezt írták, mit tennének, ha átmennének azon, amin Demi!
Az a szenny csatorna megérdemelte, h vki végre a fejükre koppintson, bár ez lehet még így is édes kevés volt nekik!
Teljesen tönkretették a Disney eredeti jelentését, és értelmét: gagyi sorozatokat adnak, és 16 évesen úgy viselkednek, mint a 10 évesek -.-" Szánalmas, mennyi hülyeséget tudnak lenyomni az emberek torkán, és h ebből mennyi pénzük származik!
Demi egy valódi példakép, és nagyon jól tette, h beszólt nekik! Teljesen egyetértek vele!
Már mindenhol a csontsovány lányoknak áll a világ: a ruhaboltokban, a modellszakmában... attól, h nem terveznek nagy méretű ruhát, husibb emberek még lesznek, ami nem is baj, mivel nem az a normális, amikor olyan vékony vagy, h elfúj a szél!
Komolyan én sem értem, minek kell viccelődni az ilyen betegségekkel!
Demi meg lehet, h valóban túlreagálta, de kíváncsi vagyok, h azok, akik ezt írták, mit tennének, ha átmennének azon, amin Demi!
Az a szenny csatorna megérdemelte, h vki végre a fejükre koppintson, bár ez lehet még így is édes kevés volt nekik!
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. december 26. 09:45
Egyetértek vele. Amikor Raven és Lizzie McGuire voltak a csatornánál sokkal élvezhetőbbek voltak a műsorok.. átlag emberekről szóltak és nem tinisztárokról meg nem arról, hogyan LEGYÜNK anorexiás modellek. Amit manapság csinál a Disney az egy tucatsztár gyártás. Régen ötmilliószor jobb volt.
2011. december 26. 09:51
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Teljesen igaza van, sehol nem lenne szabad ilyenekkel viccelődni, egy olyan csatornán, egy olyan műsorban amit általában a tizenéves korosztály néz meg pláne nem.
Mi lett a Disney régi jelentésével? Amikor nem erőltetett poénokkal, és pocsék színészekkel volt tele?
Mi lett a Disney régi jelentésével? Amikor nem erőltetett poénokkal, és pocsék színészekkel volt tele?
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.