Demi Lovato beszólt a Disney csatornának
2011. december 25. 23:45
|
|
Hajni-Twilight |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.18. Hozzászólás: 809 Csatolások: 294 Azonosító: 147565 offline
|
És ezért Ő a kedvencem
1 felhasználónak tetszik:
bogarka_95
2011. december 25. 23:46
|
|
bogarka_95§Dreams.for.an.insomniac§ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.26. Hozzászólás: 1061 Csatolások: 2 Azonosító: 94215 offline
|
Ez a beszéd,Demi!Mindenki büszke lehet rá amiért ennyire kiáll a véleménye mellett és ezáltal másokon is csak segít!
2011. december 25. 23:52
|
|
AshleyTisdaleLoveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 165729 offline
|
Igaza volt Demi-nek!
2011. december 26. 00:03
Am most honnan veszi, hogy pont rá céloztak?
Egyáltalán honnan veszi, hogy céloztak vkire?
Egyáltalán honnan veszi, hogy céloztak vkire?
2011. december 26. 00:04
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
Toto, valószínűleg nem nézi őket, de elég könnyen értesülhet róla. Amúgy szánalmas az egész Disney channel!
2011. december 26. 00:08
|
|
Nataa 12Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒł Mrs.Ackles łƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.28. Hozzászólás: 1050 Csatolások: 0 Azonosító: 159529 offline
|
Demi,szépeket mondott! 
És aki szerint ez a mondat,nem Demi betegségére céloz,az olvassa el a Disney Channel válaszát!!
Ebben leírják,hogy sajnálják!!
És aki szerint ez a mondat,nem Demi betegségére céloz,az olvassa el a Disney Channel válaszát!!
Ebben leírják,hogy sajnálják!!
2011. december 26. 00:12
Először is nem feltétlen kell néznie valakinek ahhoz a sorozatot, hogy értesüljön arról hogy mi hangzott el benne... Másodszor, akik szerint Demi túlreagálta a dolgot, azoknak csak annyit mondanék hogy ha Ti is evészavarral küzdenétek, akkor is ezt mondanátok e hogy "Minek így túlreagálni?" -.- Az ilyen ártatlannak tűnő mondatok miatt kezdenek a lányok fogyókúrába és válnak anorexiássá és küzdenek bulémiával...
vivi9517
2011. december 26. 00:17
Idézet (Karina197 @ 2011.12.26. 00:15)
nemár... pont arra lesz ideje meg kedve, hogy Shake It Up-ot nézzen...
ezt most te sem gondoltad komolyan...
Teljesen egyetértek!
2011. december 26. 00:19
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Nem ismerem ezt e műsort, de szerintem nem is akarom, mindegy.
A cikkhez: Tök jó, hogy megvédte magát Demi. Már tökre elegem van, hogy a mai divat a csontsovány piszkafák körül forog! Miért?
A cikkhez: Tök jó, hogy megvédte magát Demi. Már tökre elegem van, hogy a mai divat a csontsovány piszkafák körül forog! Miért?
vivi9517
2011. december 26. 00:42
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
"Már az is tragédia, hogy 19 évesen ilyen ovisoknak készült műsort néz, mint a Shake it Up .."
Nekem is pont ez jutott elsőre eszembe.
Nekem is pont ez jutott elsőre eszembe.
2011. december 26. 00:42
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Na ez egy gerinctelen húzás volt Demitől. Annak a csatornának szólt be aki híressé tette. Abban igaza van, hogy nem kéne reklámozni, de egyáltalán nem erre gondoltak.. túlreagálta a helyzetet. -.- Most, hogy kiszállt a csatornától és mivel sajnálatból többen meg is szerették, nagyon kinyílt a csipája.. -.- Ráadásul miért mindent twitteren kell elintézni, miért nem volt képes írni egy személyre szóló levelet a Disney Channelnek? Nos pont azért, hogy jó színben tűnhessen fel mindenki előtt. Ez egy nagyon jó reklám volt. Ügyes vagy Demi, csak tudod vannak olyanok akik nem elég naivak.
Folyton a vékony lányok ellen van. Felfogtuk, hogy ő kicsit teltebb és, hogy ez is szép, nem kell folyton ezt hangoztatni..
2011. december 26. 00:43
|
trinaheart attack. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.01. Hozzászólás: 2325 Csatolások: 0 Azonosító: 130399 offline
|
szerintem ezt Demi egy kicsit túlreagálta. akármilyen szituációban mondhatta ezt valamelyik szereplő. azért kétlem, hogy a Disney C annyira sötét legyen, étkezési zavaros maszlagot rak bele a sorozatba...Demi ezt lazán belemagyarázta, és a sok fan egyből ráugrott...a Disney meg naná hogy inkább lehúzza az egészet, minthogy kirobbantson egy "botrányt"...[nem nézem a sorozatot, szóval ha esetleg valami véletlen folytán mégis evészavarról szólna az a rész, akkor nem szóltam...]
Cassie3
2011. december 26. 00:44
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Idézet (heyitsamyMT @ 2011.12.26. 00:04)
Toto, valószínűleg nem nézi őket, de elég könnyen értesülhet róla. Amúgy szánalmas az egész Disney channel!
Szerintem azért csak nézi.. nem hiszem, hogy a pletykadélutánon azt mesélik neki, hogy mi volt a Shake It Up-ban.
2011. december 26. 01:34
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
szerintem jól tette hogy beszólt a csatornának még ha ők is tették híressé 
és ezt a disney chanel is belátta ...
bár szerintem kicsit túlreagálta, de lehet hogy azért mert nekem nem voltak olyan problémáim mint neki
de amúgy szerintem neki nincs ideje ilyeneket nézni ...
biztos hallotta valakitől vagy vmi pletyka csatornán , az amerikaiaknak annyi féle sztáros csatornája van hogy nem csodálnám ha valamelyik ilyen műsor olyan hírt tett volna bele hogy: " ááá.. a disney chanel új siker sorozata(iróni) az étkezési zavarokkal viccelődöt! vajon mit szól a disney régi sztárja ehhez aki szintén étkezési zavarokkal küszködöt?"
szóval el lehet képzelni...
és ezt a disney chanel is belátta ...
bár szerintem kicsit túlreagálta, de lehet hogy azért mert nekem nem voltak olyan problémáim mint neki
de amúgy szerintem neki nincs ideje ilyeneket nézni ...
szóval el lehet képzelni...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.