Demi Lovato beszólt a Disney csatornának
2011. december 31. 15:49
|
|
Avril_Girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.26. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 164426 offline
|
Teljesen egyet értek Demivel! Nem jó betegséggel viccelődni még akkor is ha az a Disney Channel is.
2011. december 31. 20:03
hát én nem! szerintem nem az összes sorozat ilyen: pl: Vámpírunk a gyerekcsősz!
2012. január 01. 01:06
Amúgy szerintem teljesen igaza van Deminek.A dizni csatorna mostanában mintha nem is önmaga lenne.Olyan műsorokat sugároznak amik károsak az agysejtekre is..
Nem is értem,hogyan süllyedhetett idáig a Disney..Walt Disney biztosan forog a sírjában..nem tudom ti hogyan vagytok vele,de nekem hiányoznak a régi Disney filmek és sorozatok,és szomorú,hogy a mai fiatalokat az ilyen hülye sorozatokkal butítják,mint pl. ez az Indul a Risza,Vámpírunk a gyerekcsősz (ez a sorozat tényleg akkora egy butaság,már' nem azért..
),Peca Tanya és az ehhez hasonló műsorok...Én mostanában egyre jobban csodálom Demit a tetteiért,és most,hogy szembe szállt azzal a csatornával,aki úgymond híressé tette,egyre jobban kezdi magát belopni a szívembe.
Igazából egyik betegséggel sem szabad viccelődni,mert soha sem lehet tudni mi sül ki belőle...
2012. január 01. 13:09
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Egyetèrtek Demivel, büszke vagyok rà, jò példàt mutat, nem hiàba példaképem!! Az ilyen komoly betegséggel nem lehet viccelôdni, örülök, hogy a szerkesztôk is belàttàk és minél hamarabb cselekednek az ügy érdekében!
2012. január 01. 19:35
|
|
HoneyBunnyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 166369 offline
|
Igaza van Deminek.^^
2012. január 01. 21:09
|
|
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline
|
Régebben szerettem a Disney-t. Mert bár akkor sem volt valami nagy durranás, de egész jó, nézhető sorozatok mentek. De most?? Könyörgöm, ez a sok kis tininek sem nevezhető riszáló kis csipsz*r rángatja a csípőjét, meg ez a másik debil műsor... Peca Tanya?? Jézusom, egy részt láttam, és menekültem a tv elől. Teljesen tönkretették, a normális Disney-sztárok, mint Ashley, Vanessa, Demi... mi lett velük? Ők sem voltak a színvonal csúcsa, de azért még mindig több értelme volt azoknak a sorozatoknak... Persze, túlzásnak tűnhet Demi kirohanása, de végtére is őt ez személyesen érinti... Jó, hogy felnyitotta a szemüket, és tényleg nem a zörgő csontú kis deszkák kéne legyenek a példaképek. Vagy legalábbis ne csak azok, mert hiába sajnálja mindeni a ducikat, soványnak lenni ugyanúgy szívás. És vannak, akik nem tudnak hízni. Nem mondom hogy lefogyni könnyű, egyáltalán nem az, de ha egyszerűen hiába eszel, nem hízol, és mégis előítéletesek veled, az sem lehet valami kellemes. Mindenkinek más tetszik, szerintem a vékony, és a telt is gyönyörű! Különben is, a szépség relatív!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: