Demi Lovato beszólt a Disney csatornának
2011. december 28. 15:10
|
|
Rosalie Lillian Halevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.29. Hozzászólás: 182 Csatolások: 123 Azonosító: 144361 offline
|
Sztem hülye volt Demi. A Disney nagy cég az egész világban. Nem jó a Disneynek beszólogatni .
2011. december 28. 15:36
|
|
gogge1666új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 166057 offline
|
Szerintem van benne igazság is,de azért ebben a kijelentésben érezni lehet hogy vicc.Meg tudnálak zabálni-mármint ha ennék.Az pedig kicsit flúgos,aki ezt komolyan veszi...
2011. december 28. 23:27
|
avrildemihayleyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 140971 offline
|
Disney hiába nagy cég, amikor Demit a disney miatt utálják sokan. és leszarták hogy valami baja volt. azért olyan nincs hogy nem veszik észre hogy nem eszik semmit.. de mindenki leszarta szerintem. bár nem tom mert nem voltam ott. de ő otthagyta a disney-t és jól tette, nem egy 19 éves lánynak való már...ő egy kelly clarkson szintű énekes..
és jol teszi hogy beszól nekik, mert kezd az a csatorna ízléstelenné válni, tényleg olyan részek vannak néha a sorozatokba hogy az már gusztustalan.
egyáltalán nem vicces. a hannah montanával kezdődött az egész mert miley a sorozatban egy kétszinü, hazug csaj volt ami szerintem elég cinkes, mert a gyerekek erről vesznek példát.. mostmeg már ez a shake it up is csak erről szól (táncitánci, ruhácskák meg hogy cinkelik egymást azzal a francia k*rvával)
..
és jol teszi hogy beszól nekik, mert kezd az a csatorna ízléstelenné válni, tényleg olyan részek vannak néha a sorozatokba hogy az már gusztustalan.
2011. december 29. 10:57
|
|
nicky21visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.12. Hozzászólás: 485 Csatolások: 360 Azonosító: 43540 offline
|
Szerintem túlzásba vitte ezt... Abban van igazság amit mond, de mondjuk nem a Disneyt kéne hátba szúrnia ezzel. Amúgy is, először foglalkozzon saját magával mert borzalmasan néz ki ezen a képen.
2011. december 29. 12:45
Deminek teljesen igaza van
nem kéne mindig azzal foglalkozni,hogy milyen sovány vagy esetleg vannak problémái a súlyával...mindeki úgy szép,ahogy van és kész
2011. december 29. 12:58
|
|
Pocketfullofsunshinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 153058 offline
|
Most nem azért de direkt megnéztem ezt a részt,ha nincs ez a felfújás fel sem tűnik ez a jelenet nekem.Amúgy ha jól vettem ki ez egy táncossorozat ahol TÁNCOSOK vannak és a táncosok nem ducik,dagadtak hanem vékonyak a mozgás miatt.Fura lenne ez a show teltidomú emberekkel.Unalmas már Ms.Lovatonak ez a mániája...ahelyett hogy a zenéjével tűnne ki ettől hangos a sajtó folyton -.-
2011. december 29. 13:06
|
|
Lilla98♥Miley Ray Cyrus♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 1900 Csatolások: 88 Azonosító: 125752 offline
|
Szerintem a régi Disney-s sorozatok nagyon jók voltak 
de a mostaniak belenéztem párba és hát... az a a.n.t. farm elég gáz az indul a risza pedig hát... igen szeretek pár disney sztárt de csak 1 az aki még mindig ott munkálkodik szeretem miley és demi zenéjét szeretem a suite life on decket és szeretem Selena Gomezt mert szerintem nagyszerű ember de az ami mostanában ott folyik hááát...
""" nem is tudom mit mondjak szerintem a régi disney sztárok tényleg igazi sztárok voltak
2011. december 29. 15:25
|
|
Dorina6 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 757 Csatolások: 16 Azonosító: 126336 offline
|
Hát én láttam ezt a részt de én egyátalán nem gondoltam ilyenre de most így már egyetértek Demivel ténleg igaza van mert mindenhol ez folyik a csapből ,hogy ki ,hogy néz ki és hány kiló
2011. december 29. 15:47
Szerintem igaza van. Tényleg nem kéne olyannal viccelődniük ami komoly. Márpedig ez az. Büszke vagyok Demi-re, hogy kiáll még a Disney csatorna ellen is.
2011. december 29. 16:55
ezen a képen látszik hogy mennyire el van hízva
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: