Demi Lovato beszólt a Disney csatornának
2011. december 27. 12:35
|
|
Fannuusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.27. Hozzászólás: 367 Csatolások: 0 Azonosító: 161261 offline
|
A Disney Channel tönkreteszi Walt Disney nevét... jönnek és jönnek a sztárok de amikor betöltik a 18-dikat már senkit sem érdekelnek a Disneynél és elküldik őket a francba! :/ Deminek totálisan igaza van ez a csatorna nagyon sokat képzel magáról, azt hiszik hogy ők a sorozatok-mozifilmek urai, de a közönségük 90%-ka 8-11 éves... én 13 vagyok mégis sokkal jobban elvagyok a viasaton a Pankrációval... ott legalább nem akkor röhög mindenki mikor azt mondják sajtosszendvics! ^^
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. december 27. 12:41
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
Az hülyeség, hogy elveszi mások állását. Mindenkit úgy felnyomnak mostanában a diznin, hogy csak na.Már minden mellékszereplőnek van műsora, nézzük meg Debby Ryant. Először Dylan és Cole Sprouse oldalán tűnt fel, aztán lett saját filmje, majd műsora. Másik példa Bridgit Mendler. Először a Jonas-ban volt Penny, aztán őt is felkapták, és Juliet is ő lett. Aztán már neki is van műsora, amelyben szinte övé a főszerep(hisz ismerjük be hogy az a kislány nem sokat csinál). De még reggelig sorolhatnám. Demiből is így lett sztár, ismeretlenül tűnt fel egy filmben, felkapták, nyomatták egy darabig, most meg eltűnt. Nem hallunk felőle sokat. Cyrusszal is így van, Hannah Montana, filmek, és most hol van? Sehol. Időnként szerepel néha-néha, de alig lehet látni. Akkor miért is beszélünk ezekről a diznisztárokról?Sokan még mindig nem képesek elhinni, de hamarosan a most felkapott sztárocskákból sem lesz semmi, itt vannak a példák rá...
2011. december 27. 12:49
|
|
porcukormókus97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 691 Csatolások: 1 Azonosító: 155890 offline
|
Igaza van Deminek. Mindenkiben van valami szép, és helyes hogy kiáll Demi ennek az ügynek az érdekében.
2011. december 27. 13:25
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Rendben van, igaza van, de a Disney csinált belőle sztárt, annyira meg nem kéne szidni őket akkor. A másik meg: a csatorna rögtön teszi, amit ő mond... gondolom nem akarják őt "elveszíteni", mert hát még mindig elég nagy reklám nekik... persze, Deminek igaza van és szép is, amit tett, de valahol ez kissé sántít. Mondjuk ez egész csatorna ilyen rossz, szóval... na mindegy, Demi fordulatának örülök, bár az album még kérdéses nálam, de azért egyre szimpatikusabb
2011. december 27. 14:10
Igaza van
de azért nem kellett volna beszólnia ... a Dizney csatorna csinált belőle sztárt
2011. december 27. 14:17
|
|
ajanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.19. Hozzászólás: 62 Csatolások: 1 Azonosító: 162316 offline
|
Az, hogy a Disney csinált belőle sztárt, lehet, de a tehetségét nem a Disney adta, csak felhaszálta. Ezt nevezik kölcsönös haszonnak. Szerintem egy olyan kaliberű tehetség, mint Demi egyébként is feltűnt volna.
2011. december 27. 14:18
Teljesen igaza van!Gratulálok Demi,jól kimondtad!
2011. december 27. 14:19
fúj istenem.. minek a dízni csatorna? olyan fogyatékos műsorok vannak ott.. ezen nőnek fel.. mikor én voltam kicsi olyan 12-14 éves koromban még tök jó mesék mentek a jetixen meg ami előtte volt.. imádtam őket.. most meg már mesét se látni ott.. egyszer kétszer ha odakapcsolok nem bírom két percnél tovább nézni.
2011. december 27. 14:38
Andy1996:Egyetértek!
Szerintem igaza van, Deminek, mert folyton csak a vékonyságra mutatnak rá....De ez a "Meg tudnálak zabálni... mármint ha ennék." kicsit túl lett reagálva...
Szerintem igaza van, Deminek, mert folyton csak a vékonyságra mutatnak rá....De ez a "Meg tudnálak zabálni... mármint ha ennék." kicsit túl lett reagálva...
2011. december 27. 14:55
|
|
ladygagafun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 660 Csatolások: 0 Azonosító: 143079 offline
|
Teljesen egyetértek vele, de rá sem ismertem először.... gyökeresen megváltozott, és sajnos azt kell mondjam, hogy nem éppen jó értelemben... ducibb lett, pufókabb, és... elvesztette lényének azt a báját, amivel olyan szép volt még 1-2 évvel ezelőtt.
2011. december 27. 15:04
|
|
Lisa Veronicastjlc |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 2705 Csatolások: 448 Azonosító: 130604 offline
|
Demi Lovato shake it up-ot néz ?!
nagyon jó
de azt hiszi h ezzel rá utalnak vagymi? én is láttam azt a részt és valami modell csaj mondja és hát gondoltam azért nem eszik h sovány legyen de nem értem az egészet... és tényleg kiveszik? hát deminek van hatalma vagy disney besz*rt
de azt hiszi h ezzel rá utalnak vagymi? én is láttam azt a részt és valami modell csaj mondja és hát gondoltam azért nem eszik h sovány legyen de nem értem az egészet... és tényleg kiveszik? hát deminek van hatalma vagy disney besz*rt
1 felhasználónak tetszik:
Pixie Buue
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.