Starity

Demi Lovato beszólt a Disney csatornának

19 oldal 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. december 26. 21:58 #201
DemiLovatooh
DemiLovatooh
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 44
Csatolások: 0
Azonosító: 161791
Igaza van Deminek... Tényleg szemétség a Disneytől...
2011. december 26. 22:00 #202
Rekahhh
Rekahhh
яεçкłεѕѕ™

StátuszI'm so happy, 'cuz today I found my friends, they're in my head.
Hozzászólás: 2997
Csatolások: 15
Azonosító: 124407
Idézet (Misike141 @ 2011.12.26. 20:05)
Elősször is:gondolom lefognak tiltani vagy két hétre de elmondom nyiltan.A drága kis Demi, annyira félre értett valamit hogy...Másrészt, meg mit jön ő ahoz hogy a dizney channel-t ócsmárólja???Majdnem elcseszte a szoni a stárjelölt műsort.Ugyan is ha jól tudom ő épett ki.De őt nem érdekli hogy akik ezen a műsoron dolgoztak azokat ki is rakhatták volna, meg a szinészeket, óóóó nem hiszen ő már felnőtt lány és nem való ilyen gyerekes dolgokhoz.Az oké hogy te énekes vagy meg minden, neked lesz munkád, de gondolhatnál másokra is.Mondjuk nem mert te már olyan nagy lány vagy hogy drogozol meg minden.

A műsorban meg nem azt akarták hangosztatni hogy az a modell nem tud enni, hanem azért nem eszik,mert nem ér rá.Aprópó nincsenek kövér csajk a Disneyn? nézzük meg a soksikert csárlit, ott van teddy barátnője Ivy és a szerepben még pasija is van meg minden, úgyhogy...

A kis Demike nagyon meglehet sértődve a Disneyre mert hogy ebből a kis semmiből ilyen nagy ügyet csinál.Nehgy ennek a kis kurvának áljn má feljebb, a disney meg csak azért hülye mert ők kértek bocsánatot... szégyen vagy demi, milett belöled -.-"

Elöször is: remélem, hogy örökre kivágnak innen, ha egyátalán törödnek majd a gyerekes kirohanásoddal.

Másodrész: nem tudom honnan szedted, hogy egy modell azért nem eszik, mert nincs ideje. Köztudott dolog, hogy bulímiával, anorexiával és étkezési zavarokkal küzd elöbb-utóbb szinte mindegyikük. Honnan jött ez a baromság? Valami Activia joghurt reklámból?

Harmadrészt meg: Komolyan gondolod, hogy 500(?) embernek(max. statisztáknak) rontja el a karrierjét, mert megkérte a volt munkaadóját, hogy ne manipulálják a kislányokat, ne hitesség el velük, hogy csak az a nyerő ha 40 kiló vagy még a 180 centiddel is... végülis logikus amit mondtál. És igaz! A 'soksikercsárliba' sem használnak olyan szavakat, mint a "csesztetni" és nem utalnak finoman a szexre. Nem, dehogy. Ezek a példák is csak úgy kipattantak a fejemből ebben a pillanatban. Az sokkal jobb, mint a Sonny, ahol még a csókjeleneteke is kitakarják. Ja, várja. Az a Hannah Montana. A SWAC-be mutatják a puszikat. Felháborító!

Végül negyedszerre: Te mégis ki a francnak képzeled magad?! Lek*rvázod Demit közben valószínű, hogy 10 éves vagy és nem vagy tisztába a szó jelentésével, vagy idősebb vagy és egy elképesztő nagy barom... márcsak azértis, mert Demit k*rvázod le, közben Gaga a kedvenced? Ne érts félre, csak úgy gondolom, hogy Demi nem csinál olyan provokatív dolgokat, mint Gaga... vagy tévednék? Igen, biztos igazad van. Végülis Demi egy drogos k*rva, miközben Gaga egy tündéri virágszál aki nem mutogatja a Britney-ét(bocsi, ezt egyszer muszáj volt ellőnöm) a videóklipjeiben, és nem nyilatkozott arról, hogy belőve feküdt a New York-i lakása padlóján a csótányok közt... Igen, mostmár teljesen biztos vagyok benne, hogy Demi a drogos k*rva.

Drágám, elöbb tanulj meg írni(és gondolkodni) mielött a neten keresztül szidsz egy olyan személyt aki nem ismersz!
Köszönjük szépen és kellemes karácsonyt! rolleyes.gif dry.gif
2011. december 26. 22:00 #203
allisynfan
allisynfan

StátuszMost éppen nagyon boldog vagyok mert csupa jó jegyem van.
Hozzászólás: 535
Azonosító: 153075
Nagyon jó tet volt Demitől!Én nagyon nagy rajongója vagyok! biggrin.gif
2011. december 26. 22:09 #204
picur103
picur103
új tag

Státusz"Sose felejts el mosolyogni, még akkor sem amikor szomorú vagy."
Hozzászólás: 68
Azonosító: 141703
hát...én szeretem,Demit még a drogozás meg minden ellenére is,de nem a kedvencem.Ezért elfogulatlanul állítom:igen kicsit eltúlozta.EGY BIZONYOS SZEMPONTBÓL.Mert azon valóban nem kellett volna fenn akadnia,hogy ezt az egy kis vicces mondatot beleépítették,mert ezel is jelezték,hogy mennyire szánalmasak a modellek,hogy még enni sem szeretnének.DE!Az valóban igaz,hogy Ivy kivételével mindenhol gebék vannak a Disney Csatornán,élükön Zendaya Colemannel és Bella Thornnal(akik nagyon szimpik és tehetségesek egyébként).Én küzdöttem-vagy inkább küzdők-evési zavarokkal,és TÉNYLEG nagyon NEM SZÓZAKOZTATÓ VAGY HUMOROS,NE ADJ ISTEN SZÁNALMAS.mert ezek az emberek tényleg sokat kűzdenek a mindennapi életben is(tapasztalat),és az,hogy főszerepbe egy nem duci,csak teltebb csajt sem raknak a disneysek tényleg rossz hatással van a gyerekekre...az én hugom például öt évesen sokszor sírt,mert túlsúlyos szegénykém és olyan akar lenni,mint Rocky...
2011. december 26. 22:10 #205
- törölt felhasználó -    
Idézet (Rekahhh @ 2011.12.26. 22:00)
Elöször is: remélem, hogy örökre kivágnak innen, ha egyátalán törödnek majd a gyerekes kirohanásoddal. 
Másodrész: nem tudom honnan szedted, hogy egy modell azért nem eszik, mert nincs ideje. Köztudott dolog, hogy bulímiával, anorexiával és étkezési zavarokkal küzd elöbb-utóbb szinte mindegyikük. Honnan jött ez a baromság? Valami Activia joghurt reklámból?
Harmadrészt meg: Komolyan gondolod, hogy 500(?) embernek(max. statisztáknak) rontja el a karrierjét, mert megkérte a volt munkaadóját, hogy ne manipulálják a kislányokat, ne hitesség el velük, hogy csak az a nyerő ha 40 kiló vagy még a 180 centiddel is... végülis logikus amit mondtál. És igaz! A 'soksikercsárliba' sem használnak olyan szavakat, mint a "csesztetni" és nem utalnak finoman a szexre. Nem, dehogy. Ezek a példák is csak úgy kipattantak a fejemből ebben a pillanatban. Az sokkal jobb, mint a Sonny, ahol még a csókjeleneteke is kitakarják. Ja, várja. Az a Hannah Montana. A SWAC-be mutatják a puszikat. Felháborító!
Végül negyedszerre: Te mégis ki a francnak képzeled magad?! Lek*rvázod Demit közben valószínű, hogy 10 éves vagy és nem vagy tisztába a szó jelentésével, vagy idősebb vagy és egy elképesztő nagy barom... márcsak azértis, mert Demit k*rvázod le, közben Gaga a kedvenced? Ne érts félre, csak úgy gondolom, hogy Demi nem csinál olyan provokatív dolgokat, mint Gaga... vagy tévednék? Igen, biztos igazad van. Végülis Demi egy drogos k*rva, miközben Gaga egy tündéri virágszál aki nem mutogatja a Britney-ét(bocsi, ezt egyszer muszáj volt ellőnöm) a videóklipjeiben, és nem nyilatkozott arról, hogy belőve feküdt a New York-i lakása padlóján a csótányok közt... Igen, mostmár teljesen biztos vagyok benne, hogy Demi a drogos k*rva.
Drágám, elöbb tanulj meg írni(és gondolkodni) mielött a neten keresztül szidsz egy olyan személyt aki nem ismersz!
Köszönjük szépen és kellemes karácsonyt!  rolleyes.gif  dry.gif

Ezt jól megmondtad! Minden egyes szavaddal egyetértek! smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Rekahhh
2011. december 26. 22:14 #206
picur103
picur103
új tag

Státusz"Sose felejts el mosolyogni, még akkor sem amikor szomorú vagy."
Hozzászólás: 68
Azonosító: 141703
egyébént meg senki se menjen vérre,meg a helyesírásról is leszállhatnátok,megnéznék én valakit aki mostanában interneten normálisan ír.jah és lehet,hogy deminek kellett ez a 13+ kg,mert azóta sokkal kiegyensúlyozttam és együttérzőbb lett.ezt még el akartam mondani.
2011. december 26. 23:38 #207
vivi9517
vivi9517
visszatérő vendég
Hozzászólás: 238
Azonosító: 134723
Idézet (hellorl @ 2011.12.26. 00:19)
Nem ismerem ezt e műsort, de szerintem nem is akarom, mindegy.
A cikkhez: Tök jó, hogy megvédte magát Demi. Már tökre elegem van, hogy a mai divat a csontsovány piszkafák körül forog! Miért?

Ezt én sem értem.Nézzük meg Lidsay Lohan húgát a csajból lassan semmi sem marad...
2011. december 26. 23:54 #208
ilus1996
ilus1996
~Hope~

StátuszAz igazi sztár nem csak a rajongó tábora hanem a tehetsége is fenttartja
Hozzászólás: 3131
Csatolások: 116
Azonosító: 134089
Nem azért)mert nagy szeretem Demit)de pont azt a csatornát szidja le ami sztárt faragott belőle? Ha nem lett volna Disney channel akkor most nem itt tartana,meg akik azt írják,hogy ,,igaza,van hülye disney channel" az is a disney-nél ismerte meg Demit hisz eddig csak a disney channelnél volt.Eddig volt bármilyen más csatornánál ami ennyire híresé tette volna?Hát nem Demi csak is a Disney-nek köszönheti a sikert nem pedig saját magának csak részben.
1 felhasználónak tetszik: Alexis_0504
2011. december 26. 23:55 #209
ilus1996
ilus1996
~Hope~

StátuszAz igazi sztár nem csak a rajongó tábora hanem a tehetsége is fenttartja
Hozzászólás: 3131
Csatolások: 116
Azonosító: 134089
abba igazat adok neki,hogy akármilyen is az ember,el kell fogadnia magát és akár hogyan is gyönyörű a maga módján.
2011. december 26. 23:59 #210
Misike141
Misike141
visszatérő vendég

Státuszbiipú
Hozzászólás: 156
Azonosító: 143270
Idézet (ilus1996 @ 2011.12.26. 23:54)
Nem azért)mert nagy szeretem Demit)de pont azt a csatornát szidja le ami sztárt faragott belőle? Ha nem lett volna Disney channel akkor most nem itt tartana,meg akik azt írják,hogy ,,igaza,van hülye disney channel" az is a disney-nél ismerte meg Demit hisz eddig csak a disney channelnél volt.Eddig volt bármilyen más csatornánál ami ennyire híresé tette volna?Hát nem Demi csak is a Disney-nek köszönheti a sikert nem pedig saját magának csak részben.

Pontosan és ez idegesített fel a legjobban
2011. december 27. 00:16 #211
katq
katq
visszatérő vendég

StátuszRock/Metál♥ | anime♥ | könyvek♥ I
Hozzászólás: 418
Csatolások: 31
Azonosító: 138241
Ezt a hülyeséget.Ez csak egy poén.Ugylátszik már egy mondadból is valami nagy durranás lesz
2011. december 27. 00:18 #212
Pixie Buue
Pixie Buue
This is fucking Saška♥

Státuszim back
Hozzászólás: 5271
Csatolások: 172
Azonosító: 117370
Igen,hibázott a csatorna,és a színvonalából is veszít folyamatosan,de Demi itt fogja be.Szeretem őt,mert hazudnék ha nem,de ha nincs ez a csatorna,a kis fura,szurkálós és néha idegesítő humorával,Demi csak egy átlagos,problémákkal küzdő kerekded (bár csinos) tinilány lenne.Dicséretes a 'Skyscaper'-es felépülése,de ne játsszon nagy asszonyt,mert még nincs ott.Egyik diznis sincs ott,ebbe beleérte Miley-t és Selenát is.
1 felhasználónak tetszik: Alexis_0504
2011. december 27. 08:59 #213
- törölt felhasználó -    
katq: akkor úgy látszik, nem fogtad fel teljesen. az a baj, az a poén, mivel az evészavarral viccelődnek benne!
2011. december 27. 09:05 #214
arianagrande26
arianagrande26
lalisa.

Státuszωнσ sαι∂ ι ωαs αη αηgεℓ
Hozzászólás: 1427
Csatolások: 336
Azonosító: 148008
DemiLovatooh egyet értek!!
2011. december 27. 09:45 #215
dorka99
dorka99
visszatérő vendég

StátuszThe dream isn't real,The real isn't dream.
Hozzászólás: 323
Csatolások: 553
Azonosító: 164946
Deminek teljesen igaza van smileeee.gif
2011. december 27. 09:59 #216
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (CanDee Sweet @ 2011.12.26. 15:25)
Mellesleg pedig ennyi karaktert nem is lehet írni twitterre. biggrin.gif

Lehet, twitterlong vagy más erre szolgáló weboldalak segítségével wink.gif
2011. december 27. 10:11 #217
TeenLady
TeenLady
Hozzászólás: 830
Csatolások: 1403
Azonosító: 123727
ááág LOL a disney csak úúgy ugrot mintha parancs lett volna. na de Deminek ebben 100 %ig igaza van hiszen minden majdnem minden soriban nem csak a disneyben a vékony lányokat bálványozzák és mi mind rájuk akarunk hasonlítani........ :/
2011. december 27. 10:41 #218
- törölt felhasználó -    
omg de szép itt a haja.
2011. december 27. 11:06 #219
norah_98
norah_98
új tag

StátuszNyáár van <3
Hozzászólás: 97
Csatolások: 8
Azonosító: 164161