Demi Lovato beszólt a Disney csatornának
2011. december 26. 21:58
|
|
DemiLovatoohúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.08. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 161791 offline
|
Igaza van Deminek... Tényleg szemétség a Disneytől...
2011. december 26. 22:00
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Idézet (Misike141 @ 2011.12.26. 20:05)
Elősször is:gondolom lefognak tiltani vagy két hétre de elmondom nyiltan.A drága kis Demi, annyira félre értett valamit hogy...Másrészt, meg mit jön ő ahoz hogy a dizney channel-t ócsmárólja???Majdnem elcseszte a szoni a stárjelölt műsort.Ugyan is ha jól tudom ő épett ki.De őt nem érdekli hogy akik ezen a műsoron dolgoztak azokat ki is rakhatták volna, meg a szinészeket, óóóó nem hiszen ő már felnőtt lány és nem való ilyen gyerekes dolgokhoz.Az oké hogy te énekes vagy meg minden, neked lesz munkád, de gondolhatnál másokra is.Mondjuk nem mert te már olyan nagy lány vagy hogy drogozol meg minden.
A műsorban meg nem azt akarták hangosztatni hogy az a modell nem tud enni, hanem azért nem eszik,mert nem ér rá.Aprópó nincsenek kövér csajk a Disneyn? nézzük meg a soksikert csárlit, ott van teddy barátnője Ivy és a szerepben még pasija is van meg minden, úgyhogy...
A kis Demike nagyon meglehet sértődve a Disneyre mert hogy ebből a kis semmiből ilyen nagy ügyet csinál.Nehgy ennek a kis kurvának áljn má feljebb, a disney meg csak azért hülye mert ők kértek bocsánatot... szégyen vagy demi, milett belöled -.-"
A műsorban meg nem azt akarták hangosztatni hogy az a modell nem tud enni, hanem azért nem eszik,mert nem ér rá.Aprópó nincsenek kövér csajk a Disneyn? nézzük meg a soksikert csárlit, ott van teddy barátnője Ivy és a szerepben még pasija is van meg minden, úgyhogy...
A kis Demike nagyon meglehet sértődve a Disneyre mert hogy ebből a kis semmiből ilyen nagy ügyet csinál.Nehgy ennek a kis kurvának áljn má feljebb, a disney meg csak azért hülye mert ők kértek bocsánatot... szégyen vagy demi, milett belöled -.-"
Elöször is: remélem, hogy örökre kivágnak innen, ha egyátalán törödnek majd a gyerekes kirohanásoddal.
Másodrész: nem tudom honnan szedted, hogy egy modell azért nem eszik, mert nincs ideje. Köztudott dolog, hogy bulímiával, anorexiával és étkezési zavarokkal küzd elöbb-utóbb szinte mindegyikük. Honnan jött ez a baromság? Valami Activia joghurt reklámból?
Harmadrészt meg: Komolyan gondolod, hogy 500(?) embernek(max. statisztáknak) rontja el a karrierjét, mert megkérte a volt munkaadóját, hogy ne manipulálják a kislányokat, ne hitesség el velük, hogy csak az a nyerő ha 40 kiló vagy még a 180 centiddel is... végülis logikus amit mondtál. És igaz! A 'soksikercsárliba' sem használnak olyan szavakat, mint a "csesztetni" és nem utalnak finoman a szexre. Nem, dehogy. Ezek a példák is csak úgy kipattantak a fejemből ebben a pillanatban. Az sokkal jobb, mint a Sonny, ahol még a csókjeleneteke is kitakarják. Ja, várja. Az a Hannah Montana. A SWAC-be mutatják a puszikat. Felháborító!
Végül negyedszerre: Te mégis ki a francnak képzeled magad?! Lek*rvázod Demit közben valószínű, hogy 10 éves vagy és nem vagy tisztába a szó jelentésével, vagy idősebb vagy és egy elképesztő nagy barom... márcsak azértis, mert Demit k*rvázod le, közben Gaga a kedvenced? Ne érts félre, csak úgy gondolom, hogy Demi nem csinál olyan provokatív dolgokat, mint Gaga... vagy tévednék? Igen, biztos igazad van. Végülis Demi egy drogos k*rva, miközben Gaga egy tündéri virágszál aki nem mutogatja a Britney-ét(bocsi, ezt egyszer muszáj volt ellőnöm) a videóklipjeiben, és nem nyilatkozott arról, hogy belőve feküdt a New York-i lakása padlóján a csótányok közt... Igen, mostmár teljesen biztos vagyok benne, hogy Demi a drogos k*rva.
Drágám, elöbb tanulj meg írni(és gondolkodni) mielött a neten keresztül szidsz egy olyan személyt aki nem ismersz!
Köszönjük szépen és kellemes karácsonyt!
2011. december 26. 22:00
|
|
allisynfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 535 Csatolások: 0 Azonosító: 153075 offline
|
Nagyon jó tet volt Demitől!Én nagyon nagy rajongója vagyok!
2011. december 26. 22:09
|
|
picur103új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.26. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 141703 offline
|
hát...én szeretem,Demit még a drogozás meg minden ellenére is,de nem a kedvencem.Ezért elfogulatlanul állítom:igen kicsit eltúlozta.EGY BIZONYOS SZEMPONTBÓL.Mert azon valóban nem kellett volna fenn akadnia,hogy ezt az egy kis vicces mondatot beleépítették,mert ezel is jelezték,hogy mennyire szánalmasak a modellek,hogy még enni sem szeretnének.DE!Az valóban igaz,hogy Ivy kivételével mindenhol gebék vannak a Disney Csatornán,élükön Zendaya Colemannel és Bella Thornnal(akik nagyon szimpik és tehetségesek egyébként).Én küzdöttem-vagy inkább küzdők-evési zavarokkal,és TÉNYLEG nagyon NEM SZÓZAKOZTATÓ VAGY HUMOROS,NE ADJ ISTEN SZÁNALMAS.mert ezek az emberek tényleg sokat kűzdenek a mindennapi életben is(tapasztalat),és az,hogy főszerepbe egy nem duci,csak teltebb csajt sem raknak a disneysek tényleg rossz hatással van a gyerekekre...az én hugom például öt évesen sokszor sírt,mert túlsúlyos szegénykém és olyan akar lenni,mint Rocky...
2011. december 26. 22:10
Idézet (Rekahhh @ 2011.12.26. 22:00)
Elöször is: remélem, hogy örökre kivágnak innen, ha egyátalán törödnek majd a gyerekes kirohanásoddal.
Másodrész: nem tudom honnan szedted, hogy egy modell azért nem eszik, mert nincs ideje. Köztudott dolog, hogy bulímiával, anorexiával és étkezési zavarokkal küzd elöbb-utóbb szinte mindegyikük. Honnan jött ez a baromság? Valami Activia joghurt reklámból?
Harmadrészt meg: Komolyan gondolod, hogy 500(?) embernek(max. statisztáknak) rontja el a karrierjét, mert megkérte a volt munkaadóját, hogy ne manipulálják a kislányokat, ne hitesség el velük, hogy csak az a nyerő ha 40 kiló vagy még a 180 centiddel is... végülis logikus amit mondtál. És igaz! A 'soksikercsárliba' sem használnak olyan szavakat, mint a "csesztetni" és nem utalnak finoman a szexre. Nem, dehogy. Ezek a példák is csak úgy kipattantak a fejemből ebben a pillanatban. Az sokkal jobb, mint a Sonny, ahol még a csókjeleneteke is kitakarják. Ja, várja. Az a Hannah Montana. A SWAC-be mutatják a puszikat. Felháborító!
Végül negyedszerre: Te mégis ki a francnak képzeled magad?! Lek*rvázod Demit közben valószínű, hogy 10 éves vagy és nem vagy tisztába a szó jelentésével, vagy idősebb vagy és egy elképesztő nagy barom... márcsak azértis, mert Demit k*rvázod le, közben Gaga a kedvenced? Ne érts félre, csak úgy gondolom, hogy Demi nem csinál olyan provokatív dolgokat, mint Gaga... vagy tévednék? Igen, biztos igazad van. Végülis Demi egy drogos k*rva, miközben Gaga egy tündéri virágszál aki nem mutogatja a Britney-ét(bocsi, ezt egyszer muszáj volt ellőnöm) a videóklipjeiben, és nem nyilatkozott arról, hogy belőve feküdt a New York-i lakása padlóján a csótányok közt... Igen, mostmár teljesen biztos vagyok benne, hogy Demi a drogos k*rva.
Drágám, elöbb tanulj meg írni(és gondolkodni) mielött a neten keresztül szidsz egy olyan személyt aki nem ismersz!

Ezt jól megmondtad! Minden egyes szavaddal egyetértek!
1 felhasználónak tetszik:
Rekahhh
2011. december 26. 22:14
|
|
picur103új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.26. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 141703 offline
|
egyébént meg senki se menjen vérre,meg a helyesírásról is leszállhatnátok,megnéznék én valakit aki mostanában interneten normálisan ír.jah és lehet,hogy deminek kellett ez a 13+ kg,mert azóta sokkal kiegyensúlyozttam és együttérzőbb lett.ezt még el akartam mondani.
2011. december 26. 23:38
|
|
vivi9517visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.12. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 134723 offline
|
Idézet (hellorl @ 2011.12.26. 00:19)
Nem ismerem ezt e műsort, de szerintem nem is akarom, mindegy.
A cikkhez: Tök jó, hogy megvédte magát Demi. Már tökre elegem van, hogy a mai divat a csontsovány piszkafák körül forog! Miért?
A cikkhez: Tök jó, hogy megvédte magát Demi. Már tökre elegem van, hogy a mai divat a csontsovány piszkafák körül forog! Miért?
Ezt én sem értem.Nézzük meg Lidsay Lohan húgát a csajból lassan semmi sem marad...
2011. december 26. 23:54
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Nem azért)mert nagy szeretem Demit)de pont azt a csatornát szidja le ami sztárt faragott belőle? Ha nem lett volna Disney channel akkor most nem itt tartana,meg akik azt írják,hogy ,,igaza,van hülye disney channel" az is a disney-nél ismerte meg Demit hisz eddig csak a disney channelnél volt.Eddig volt bármilyen más csatornánál ami ennyire híresé tette volna?Hát nem Demi csak is a Disney-nek köszönheti a sikert nem pedig saját magának csak részben.
Alexis_0504
2011. december 26. 23:59
|
|
Misike141visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 143270 offline
|
Idézet (ilus1996 @ 2011.12.26. 23:54)
Nem azért)mert nagy szeretem Demit)de pont azt a csatornát szidja le ami sztárt faragott belőle? Ha nem lett volna Disney channel akkor most nem itt tartana,meg akik azt írják,hogy ,,igaza,van hülye disney channel" az is a disney-nél ismerte meg Demit hisz eddig csak a disney channelnél volt.Eddig volt bármilyen más csatornánál ami ennyire híresé tette volna?Hát nem Demi csak is a Disney-nek köszönheti a sikert nem pedig saját magának csak részben.
Pontosan és ez idegesített fel a legjobban
2011. december 27. 00:18
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
Igen,hibázott a csatorna,és a színvonalából is veszít folyamatosan,de Demi itt fogja be.Szeretem őt,mert hazudnék ha nem,de ha nincs ez a csatorna,a kis fura,szurkálós és néha idegesítő humorával,Demi csak egy átlagos,problémákkal küzdő kerekded (bár csinos) tinilány lenne.Dicséretes a 'Skyscaper'-es felépülése,de ne játsszon nagy asszonyt,mert még nincs ott.Egyik diznis sincs ott,ebbe beleérte Miley-t és Selenát is.
Alexis_0504
2011. december 27. 08:59
katq: akkor úgy látszik, nem fogtad fel teljesen. az a baj, az a poén, mivel az evészavarral viccelődnek benne!
2011. december 27. 09:05
|
|
arianagrande26lalisa. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.26. Hozzászólás: 1427 Csatolások: 336 Azonosító: 148008 offline
|
DemiLovatooh egyet értek!!
2011. december 27. 09:59
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (CanDee Sweet @ 2011.12.26. 15:25)
Mellesleg pedig ennyi karaktert nem is lehet írni twitterre. 
Lehet, twitterlong vagy más erre szolgáló weboldalak segítségével
2011. december 27. 10:11
|
|
TeenLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 830 Csatolások: 1403 Azonosító: 123727 offline
|
ááág LOL a disney csak úúgy ugrot mintha parancs lett volna. na de Deminek ebben 100 %ig igaza van hiszen minden majdnem minden soriban nem csak a disneyben a vékony lányokat bálványozzák és mi mind rájuk akarunk hasonlítani........ :/
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.