Demi Lovato beszólt a Disney csatornának
2011. december 26. 19:35
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
tök igaza van Deminek. azt pedig nem hiszem, hogy a Disney csak "véletlenül" csinálta.
2011. december 26. 19:36
Ebben igaza van,egyáltalán nem volt vicces sőt inkább szánalmas.
2011. december 26. 19:37
Ohh...hát én egyre jobban szeretem Demi-t.
Örülök,hogy egyre többen hangoztatják,hogy nem a csontsoványság a szép,csak az a baj,hogy a tv-ben legtöbbször még mindig ilyen lányokat látunk.
2011. december 26. 19:50
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Ez nagyon szép dolog volt Demitől. Ő igazi példakép, nagyon jó példát mutat rajongóinak. Bár nem hiszem, hogy a disney tényleg sértően tette volna bele ezt a "poént" a sorozatba, de máskor tényleg át kellene gondolniuk a dolgokat. Teljes mértékben Deminek van igaza!!
2011. december 26. 19:58
|
|
LaDiabla96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.27. Hozzászólás: 632 Csatolások: 0 Azonosító: 144168 offline
|
Jól tette igaza van:)
2011. december 26. 20:05
|
|
Misike141visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 143270 offline
|
Elősször is:gondolom lefognak tiltani vagy két hétre de elmondom nyiltan.A drága kis Demi, annyira félre értett valamit hogy...Másrészt, meg mit jön ő ahoz hogy a dizney channel-t ócsmárólja???Majdnem elcseszte a szoni a stárjelölt műsort.Ugyan is ha jól tudom ő épett ki.De őt nem érdekli hogy akik ezen a műsoron dolgoztak azokat ki is rakhatták volna, meg a szinészeket, óóóó nem hiszen ő már felnőtt lány és nem való ilyen gyerekes dolgokhoz.Az oké hogy te énekes vagy meg minden, neked lesz munkád, de gondolhatnál másokra is.Mondjuk nem mert te már olyan nagy lány vagy hogy drogozol meg minden.
A műsorban meg nem azt akarták hangosztatni hogy az a modell nem tud enni, hanem azért nem eszik,mert nem ér rá.Aprópó nincsenek kövér csajk a Disneyn? nézzük meg a soksikert csárlit, ott van teddy barátnője Ivy és a szerepben még pasija is van meg minden, úgyhogy...
A kis Demike nagyon meglehet sértődve a Disneyre mert hogy ebből a kis semmiből ilyen nagy ügyet csinál.Nehgy ennek a kis kurvának áljn má feljebb, a disney meg csak azért hülye mert ők kértek bocsánatot... szégyen vagy demi, milett belöled -.-"
A műsorban meg nem azt akarták hangosztatni hogy az a modell nem tud enni, hanem azért nem eszik,mert nem ér rá.Aprópó nincsenek kövér csajk a Disneyn? nézzük meg a soksikert csárlit, ott van teddy barátnője Ivy és a szerepben még pasija is van meg minden, úgyhogy...
A kis Demike nagyon meglehet sértődve a Disneyre mert hogy ebből a kis semmiből ilyen nagy ügyet csinál.Nehgy ennek a kis kurvának áljn má feljebb, a disney meg csak azért hülye mert ők kértek bocsánatot... szégyen vagy demi, milett belöled -.-"
2011. december 26. 20:14
|
|
Zsu14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 1370 Azonosító: 151326 offline
|
Ez a lany nem semmi,nagyon jol tette,hogy beszolt a Disney catornanak en 100%-ban melette alok.Szep volt Demi. <3.Jajj mostmar kezdem jobban szeretni,eddig is nagyon szerettem de mostmar megjobban
1 felhasználónak tetszik:
vivi9517
2011. december 26. 20:31
|
|
Kelly_Clarksonfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.14. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 165270 offline
|
Idézet (Misike141 @ 2011.12.26. 20:05)
Elősször is:gondolom lefognak tiltani vagy két hétre de elmondom nyiltan.A drága kis Demi, annyira félre értett valamit hogy...Másrészt, meg mit jön ő ahoz hogy a dizney channel-t ócsmárólja???Majdnem elcseszte a szoni a stárjelölt műsort.Ugyan is ha jól tudom ő épett ki.De őt nem érdekli hogy akik ezen a műsoron dolgoztak azokat ki is rakhatták volna, meg a szinészeket, óóóó nem hiszen ő már felnőtt lány és nem való ilyen gyerekes dolgokhoz.Az oké hogy te énekes vagy meg minden, neked lesz munkád, de gondolhatnál másokra is.Mondjuk nem mert te már olyan nagy lány vagy hogy drogozol meg minden.
Már bocsi de ezt nem bírom szó nélkül hagyni.!
1.Teli van helyesírási hibákkal a kommented és ez eléggé zavaró.(legalábbis nekem.)
2.Ha te lennél Demi helyében hidd el te is fel lennél háborodva.
3.Kíváncsi lennék te hogy csináltad volna végig azt amit Demi.
4.Igen,ő lépett ki,de azért mert ő már egy másik karriert akart kezdeni..
5. Miért kur*ázod le??!! Talán ismered?Ha nem akkor nem ítélheted meg.
6.Abban az egyben egyet értek veled hogy egy kicsit túlreagálta.
És 7. Ha legalább ilyen kommentet írsz, tanulj meg írni!
És ezt nem azért írtam mert szeretem Demit,hanem azért mert azért te is egy kicsit visszafoghatnád a pofád..!
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. december 26. 20:38
|
|
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline
|
Teljesen egyetértek Demivel, és szerintem nagyon jól tette, hogy hogy ezt megírta ország-világ előtt. Az ilyen 'poénok' szerintem sok mindenkire káros hatással lehetnek, mivel azt mutatják mindenkinek, hogy az étkezési zavarok normálisak, sőt 'viccesek'...és egyetértek azzal is, hogy több sztárt kéne reklámozni, aki nem csontsovány.
2011. december 26. 20:52
|
|
Misike141visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 143270 offline
|
Tudod úgy idegesít hogy mindenki egyből felkapja a vizet hogy ezzel biztosan rá céloztak, hanem fel kéne ébredniük hogy nem minden róluk szól.Abban igaza van hogy nem kéne kiközösíteni az embereket, én is mindenkinek ezt magyarázom, de azzal hogy egyből így rá támad a Disney-re nem old meg semmit, csak annyit hogy mindenki utalja a csatornát.Én egy kicsit sem lennék felháborodva a helyében.Igen új karriert akart, de arra nem gondolt hogy akkor további 500 embernek rontja el a karrierét?Nekem bármennyire lenne ciki is egy ilyen szerepet vállalni, inkább vállalom, mint hogy ennyi embernek ne legyen munkája.Szerencse hogy kitalálták a Tök véletlent.
2011. december 26. 20:57
Idézet (Misike141 @ 2011.12.26. 20:52)
Tudod úgy idegesít hogy mindenki egyből felkapja a vizet hogy ezzel biztosan rá céloztak, hanem fel kéne ébredniük hogy nem minden róluk szól.Abban igaza van hogy nem kéne kiközösíteni az embereket, én is mindenkinek ezt magyarázom, de azzal hogy egyből így rá támad a Disney-re nem old meg semmit, csak annyit hogy mindenki utalja a csatornát.Én egy kicsit sem lennék felháborodva a helyében.Igen új karriert akart, de arra nem gondolt hogy akkor további 500 embernek rontja el a karrierét?Nekem bármennyire lenne ciki is egy ilyen szerepet vállalni, inkább vállalom, mint hogy ennyi embernek ne legyen munkája.Szerencse hogy kitalálták a Tök véletlent. 
Szerintem először tanulj meg helyesen írni, majd azután kezdj el másokat kritizálni! Annyi hülyeséget hordtál össze hogy ezen már csak nevetni lehet! :'D
2011. december 26. 21:03
Idézet (Misike141 @ 2011.12.26. 20:05)
Szerintem először tanulj meg helyesen írni, majd azután kezdj el másokat kritizálni! Annyi hülyeséget hordtál össze hogy ezen már csak nevetni lehet! Először nézz inkább magadba, mert ahogy viselkedsz, azzal csak magadat minősíted...
2011. december 26. 21:05
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
szerintem jó ,hogy Demi "szembe szállt" a Disney-vel
Igaza van és jó,hogy a Disney bocsánatot kért utána...
Szandi_Unbroken egyetértek......
Szandi_Unbroken egyetértek......
2011. december 26. 21:23
|
|
Ketherina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.27. Hozzászólás: 501 Csatolások: 13 Azonosító: 162756 offline
|
Deminek teljes mértékben igaza van. Mintha a gondolataim mondta volna. Demi nagyon nagyot változott az utóbbi időben, és ez nagyon teteszik 
Másrészt meg az egész Disney csatorna, ha mondhatom egy garast nem ér. A műsoraik a gyerekeket csak butítják
Másrészt meg az egész Disney csatorna, ha mondhatom egy garast nem ér. A műsoraik a gyerekeket csak butítják
2011. december 26. 21:50
|
|
viki_belieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.26. Hozzászólás: 45 Csatolások: 246 Azonosító: 137226 offline
|
pont ma volt ez a rész a disneyn.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.