A Disney csatorna Indul a risza című műsorában az étkezési zavarokkal viccelődtek, amit az egykori Disney-sztár, Demi Lovato nem hagyott szó nélkül.
A teljes cikkhez kattints ide!
Demi Lovato beszólt a Disney csatornának
2011. december 25. 23:15
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Most az egyszer igazat adok neki. Nagyon sok lányra akin van mit fogni és nem olyan mint egy ropi rámondják, hogy dagadt. Pl Miley Cyrus.
2011. december 25. 23:24
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
1. Ez a kép nem túl előnyös.
2. Szerintem túlreagálta. Aki eztmondta modellt játszott, max őket parodizálta ki. És amúgy vicces volt. Érdekes, hogy csak most reagált, mikor már nálunk is rég leadták azt a részt.
2. Szerintem túlreagálta. Aki eztmondta modellt játszott, max őket parodizálta ki. És amúgy vicces volt. Érdekes, hogy csak most reagált, mikor már nálunk is rég leadták azt a részt.
2011. december 25. 23:27
Emlékszem erre a részre.Nekem egyáltalán nem az jött le, hogy a lánynak étkezési zavarai lennének.
2011. december 25. 23:27
|
|
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline
|
az egész sorozatot beszüntethetnék akkor már. amúgy szerintem demi túlreagálta. ennyi erővel menjen el minden egyes divatbemutatóra és rendezzen lázongást, hogy legyenek kövér modellek. Nem azt mondom, hogy anorexiásnak kell lenni, de elárulom, a túlsúly sem egészséges!
2011. december 25. 23:28
|
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline
|
Ez igen, én teljesen megkedveltem ezáltal. Eddig nem volt szimpatikus bárhol is láttam, a Rocktáborba vagy a Sonnyba, ami tudjuk nem egy nagy színvonalú műsör volt. Viszont ezzel a kijelentésével minden megváltozott számomra. A Camp Rockba még egyáltalán nem érett lányka volt, mostanra viszont nagyon kikupálódott.
2011. december 25. 23:40
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
~Nem szeretem a Shake It Up-ot, Demitől sem vagyok behalva.
~De szerintem Demi túlreagálta ezt a dolgot kicsit.
~Viszont ezzel a mondattal egyetérek: "Magas, vékony, duci, alacsony, akármilyen vagy, gyönyörű vagy!”
~De szerintem Demi túlreagálta ezt a dolgot kicsit.
~Viszont ezzel a mondattal egyetérek: "Magas, vékony, duci, alacsony, akármilyen vagy, gyönyörű vagy!”
2011. december 25. 23:44
|
|
Blair Loveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.25. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 165878 offline
|
Nagyon jól megmondta Demi és teljesen igaza volt. Azért sajnálom, hogy a Sony sztárjelölt nem folytatódik, mert egy nagyon jó sorozat volt.
Azért Demiről rakhattak volna ki egy jobb képet nekem ezen nem nagyon tetszik rajta. ://
Azért Demiről rakhattak volna ki egy jobb képet nekem ezen nem nagyon tetszik rajta. ://
2011. december 25. 23:44
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Demi jól tette
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: