Amerikában is megtörtént az X Factor fináléja! Több világsztár is fellépett, többek között Justin Bieber is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lezajlott az amerikai X Factor fináléja
2011. december 25. 17:23
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Érdekes, hogy a legelején kiesett, és nem került volna be az élő showba, de Simon rájött a hibájára és 13.-ként "bevették" a csapatba. Mondhatom, jól tették, megérdemelte a győzelmet, bár szerintem az összes versenyző hihetetlen tehetség!
A magyar X-Faktor elbújhat mellettük!!!!
A magyar X-Faktor elbújhat mellettük!!!!
2011. december 25. 17:24
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Idézet
ahol vendégként olyan világsztárok léptek fel, mint Justin Bieber, Stewe Jobs vagy Leona Lewis.
Vattafakk? Ki engedte ki ezt a cikket?
1. Steve Jobs
2. Nem előadó
3. Október elején elhunyt.
Vagy pedig én vagyok tudatlan, és van ilyen nevű énekes... ha ha. De ez a mondat se semmi: "megtörtént az X Factor fináléja"
2011. december 25. 17:36
|
|
belieber11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.30. Hozzászólás: 488 Csatolások: 19 Azonosító: 151974 offline
|
Én neki szurkoltam 
Melanie
Melanie
2011. december 25. 18:03
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Én is nyomon követtem az amcsi x-faktort, és érdekes, hogy Melanie-t először Cowell kiszórta a boot campből, majd ő nyerte meg a versenyt.. de nem véletlenül. 
Egyébként nekem Rachel Crow volt a kedvencem, fiatal kora ellenére több versenyzőt is lesöpört a színpadról, az If I Were A Boy produkcióján pedig minden alkalommal libabőrös leszek. Akit viszont rühelltem, az Astro. Mi az, hogy Stacy-t, aki 42 éves, gyönyörű hanggal megáldott nőt, akinek tényleg ez volt az utolsó esélye, legyőz párbajban egy 14 éves kis rapper gyerek, akink már úgyis előjegyzésben van a lemezszerződés, hála LA-nek, aki láthatóan nagyon megkedvelte őt.. de mindegy. A finalisták közül Josht jobban pártoltam, de Melanie is megérdemelte.
Egyébként nekem Rachel Crow volt a kedvencem, fiatal kora ellenére több versenyzőt is lesöpört a színpadról, az If I Were A Boy produkcióján pedig minden alkalommal libabőrös leszek. Akit viszont rühelltem, az Astro. Mi az, hogy Stacy-t, aki 42 éves, gyönyörű hanggal megáldott nőt, akinek tényleg ez volt az utolsó esélye, legyőz párbajban egy 14 éves kis rapper gyerek, akink már úgyis előjegyzésben van a lemezszerződés, hála LA-nek, aki láthatóan nagyon megkedvelte őt.. de mindegy. A finalisták közül Josht jobban pártoltam, de Melanie is megérdemelte.
2011. december 25. 18:23
télleg jó hangja van
D de amúgy miért van az, hogy külföldön sorra nyernek a lányok, itt meg csakis fiúk?? o.O
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: