Elhunyt Mary Zsuzsi
2011. december 25. 22:50
|
|
selena gomez 1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 130627 offline
|
Szegény... így kellett végeznie.
Nyugodjon békében!
2011. december 25. 23:20
|
|
milkywayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.20. Hozzászólás: 134 Csatolások: 46 Azonosító: 160949 offline
|
Sajnálom és azt még inkább ,hogy a fele társasság még a nevéről se hallott, nem mintha akkora nagy magyar híresség lett volna de azért kicsit több ideje volt az iparban mint egy VV Veronika vagy hasonló...
2011. december 25. 23:32
|
|
Fruzzsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.10. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 150894 offline
|
nem gondoltam volna... ebből az a tanulság , akár öngyilkos volt ,akár nem , hogy a halál kiszámíthatatlan, és lehet, hogy holnap te vagy a következő.... én személy szerint bírtam ... nyugodjon békében!
2011. december 25. 23:48
|
|
Blair Loveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.25. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 165878 offline
|
Nyugodjon békében!
Azért elég furcsa, hogy szent este lett öngyilkos, mert nem a családjával vagy a barátaival kellett volna lenni-e? Szerintem pont ezért lett öngyilkos, mert nem volt úgy mond senkije... nagyon szomorú
Azért elég furcsa, hogy szent este lett öngyilkos, mert nem a családjával vagy a barátaival kellett volna lenni-e? Szerintem pont ezért lett öngyilkos, mert nem volt úgy mond senkije... nagyon szomorú
2011. december 26. 00:01
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
Nagyon meglepődtem, de nem sajnálom. Az öngyilkosokat nem tudom sajnálni. Más küzd azért, hogy megélje a következő reggelt, ezek a hülyék pedig elveszik a saját életüket, mintha lenne még vagy 7 másik.
2011. december 26. 09:36
|
|
Spongyahodor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 2272 Csatolások: 214 Azonosító: 141897 offline
|
ami azt illeti, volt hozzátartózója, szenteste, is Klapka György és a gyerekeivel vacsorázott, ajándékot bontott,meg minden. Utána lett öngyilkos szegény,miután elmentek tőle.
úgy olvastam teste miatt lett öngyilkos, mert zavarta, hogy hirtelen meghízott.
Nyugodjon békében!!!
úgy olvastam teste miatt lett öngyilkos, mert zavarta, hogy hirtelen meghízott.
Nyugodjon békében!!!
2011. december 26. 11:14
Sosem értettem, hogyan lehet valaki olyannyira elkeseredett és magányos, hogy kioltsa a saját életét. Főként, ha egy idős nőről van szó, aki valószínűleg már jónéhány problémás helyzetet átvészelt életében. Csak arra tudok gondolni, hogy az öngyilkosok nagyrésze nem is fogja fel igazán, hogy mit tesz. A pillanat súlya alatt cselekszenek, és mielőtt átgondolhatnák, mit is művelnek, már késő... Nyugodjon békében!
2011. december 26. 11:33
|
|
Lizzy1127új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.21. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 164181 offline
|
Borzasztó Tragédia 
Elég szomorú,hogy 5 gyermek és többszörös nagymama lévén,egyedül karácsonyozott..Hiába gyűlölik az anyukat,akkor is ő volt az anyuk..
Nyugodj Békében!
Elég szomorú,hogy 5 gyermek és többszörös nagymama lévén,egyedül karácsonyozott..Hiába gyűlölik az anyukat,akkor is ő volt az anyuk..
Nyugodj Békében!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.