Elhunyt Mary Zsuzsi
2011. december 25. 20:37
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Nyugodjon békében!
2011. december 25. 20:49
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (boglarkabogi @ 2011.12.25. 15:53)
nem volt normális ez nő
Isten nyugosztalja!
Nem tudhatod, hogy szedett-e más gyógyszert mellette vagy esetleg alkoholt is fogyasztott, esetleg a hármat együtt és ez okozta a halálát. Amyről is kiderült, hogy nem szándékos volt, sőt még csak nem is túladagolás volt, hanem több minden játszott közre amit a szervezete nem bírt ki.
2011. december 25. 21:11
|
|
Vsvikibabyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.16. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 149372 offline
|
Nyugodjon békében
én nem gondoltam volna hogy ilyen hama eltávozik tolunk
én nem gondoltam volna hogy ilyen hama eltávozik tolunk
2011. december 25. 21:14
|
|
Boys18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.26. Hozzászólás: 265 Csatolások: 299 Azonosító: 91361 offline
|
egyszerűen nem tudom felfogni hogy nincs többő ő az aki mindig csinos volt aki mindig mosolygót és akiből annyi szeretet sugározott hietetlen
nem értem hogy egy ilyen fantasztikus teremtés mért vetet véget az életének annyira rossz lesz nélküle mindig olyan kedves volt mindekível csak egy kis szeretetre lett volna szüksége
2011. december 25. 21:32
Istenem nem ismertem :/
De pedig annyira sajnálom

Nyugodjon békében :/
De pedig annyira sajnálom
Nyugodjon békében :/
2011. december 25. 21:41
szenteste.. nos igen.. lehet egyedül érezte magát.. befordult.. sokmindenre képes a magány.. de kitudja.. nem tudhatja senki csak ő..Isten nyugasztalja
2011. december 25. 22:08
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Boys18 @ 2011.12.25. 21:14)
egyszerűen nem tudom felfogni hogy nincs többő ő az aki mindig csinos volt aki mindig mosolygót és akiből annyi szeretet sugározott hietetlen
nem értem hogy egy ilyen fantasztikus teremtés mért vetet véget az életének annyira rossz lesz nélküle mindig olyan kedves volt mindekível csak egy kis szeretetre lett volna szüksége 
Ha bebizonyosodik, hogy szándékosan tette, akkor valószínűleg benne is olyasmi játszódhatott le, mint Cserháti Zsuzsában.
2011. december 25. 22:15
|
|
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline
|
na ne... mi van?? nem április elseje, vicc nem lehet.. semleges érzéseim voltakvele kapcsolatban, de ez hihetetlen... főleg h szenteste...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: