Pink megmentette egy kutyus életét
2011. december 25. 15:55
ja, és dögöljenek meg akik ezt tették a kutyussal!!!!!!!!!!!
2011. december 25. 16:20
|
|
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline
|
Egyszerűen felháborító hogy lehet ilyet tenni egy védtelen aranyos kutyussal. Biztos nem tett semmi rosszat, nem tehet semmiről, mégis bántják. Undorító emberek vannak.... Ugyanazt tenném meg vele beledobnám egy folyóba és eltörném mind2 lábát!!!! @ Pinktől nagyon kedves gesztus volt, hogy kifizette a műtétet! Nem is ismerte szegény kutyust mégis segített neki! Hát igen, ez a szeretet emberek! Ez a szeretet!
1 felhasználónak tetszik:
rachella
2011. december 25. 16:23
|
|
Adricole10ღ ρłάzαρi¢sα™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.08. Hozzászólás: 1512 Csatolások: 32 Azonosító: 163558 offline
|
Szegény kutya
Mindig tudtam h Pink jó ember:)
2011. december 25. 16:27
Szegény kutya!Tényleg jó hogy vannak még ilyen emberek,mint P!nk!Én a kutya gazdáit(akik beledobták azt a védtelen kiskutyát a folyóba)azokkal tettem volna ugyanezt!Állatkínzók.Gyűlölöm az ilyen embereket akiknek van szívük ezt csinálni egy ártatlan kutyával.Még ha a kutya csinált is valami rosszat akkor se csinálnám ezt vele,sőt szerintem itt közülünk se!Fanni0325 egyetértek veled!
2011. december 25. 16:40
|
Namiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.15. Hozzászólás: 221 Csatolások: 0 Azonosító: 138785 offline
|
Jézusom..Undorító azaz ember,aki ilyenre képes. Még is,mit ártott nekik szegény kutyus hogy ezt kellet vele tenni?
Még szerencse,hogy vannak ilyen nagy lelkű emberek,mint Pink. Nagyon kedves volt tőle,hogy segített szegény kiskutyán.
2011. december 25. 16:47
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Sajnálom a kutyát.
Lágy szívű rocker.
Lágy szívű rocker.
2011. december 25. 17:03
Ez egy nagyon szép dolog volt Pink-től
Mindig is szerettem..
2011. december 25. 17:09
Imádom Pinket. Mind emberileg, mind zeneileg. Mindig is tudtam, hogy nagy állatbarát, és hogy kedves, jószívű nő, de ez csak mégjobban megerősített.
sokan példát vehetnének róla. A volt gazdái meg nem úsznák meg pár törött lábbal, én szívem szerint olyan kínzásoknak vetném alá őket, amik horrorfilmbe illőek. Meg persze minden embert, aki állatokat hasonló formában bántalmaz.
1 felhasználónak tetszik:
rachella
2011. december 25. 17:11
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
Uram isten! Ez embertelen! Hogy lehet ilyen kegyetlen valaki. Akármi is történt biztos, hogy a kutyus nem tehet róla. Pink mindig is jeleskedett az állatvédelemben. Most sem csalódtunk benne.
2011. december 25. 17:11
|
|
Alice-chanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 203 Csatolások: 276 Azonosító: 124670 offline
|
Nagyon rendes volt tőle^^ Imádom pinket <3
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.