Feltörték Lady Gaga profiljait
2011. december 26. 00:15
|
|
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline
|
Hát....mindig is lesznek hiszékeny emberek akik kanyar nélkül beveszik a sok hülyeséget...pillanatok alatt meg lehet az embert vezetni...aki hülye és beveszi az ilyeneket az meg is érdemli
én sose adnám meg semmi pénzért az interneten a személyes adataimat akármilyen kísértés lenne...
2011. december 26. 00:16
|
|
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline
|
JA igen főleg a bankszámlaszámomat
2011. december 26. 09:41
|
|
Spongyahodor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 2272 Csatolások: 214 Azonosító: 141897 offline
|
én azt bírom, amikor pl. facebookon olyan profil van, hogy Selena Gomez, és az üzenőfalára, mindent magyarul ír ki! és vannak akik még el is hiszik,hogy az igazi Selena.
2011. december 26. 10:24
nem értem miért jó ez a hackernek -.-"....
Most jobban érzi magárt ha feltöri a sztárok profilját vagy vírust küld másnak a gépére??... :/
Most jobban érzi magárt ha feltöri a sztárok profilját vagy vírust küld másnak a gépére??... :/
2011. december 26. 11:08
Ha ennyire unatkoznak, szórakozzanak ezzel:
http://hackertyper.com/
(csak püföld a billentyűket, mintha hacker lennél XD)
http://hackertyper.com/
(csak püföld a billentyűket, mintha hacker lennél XD)
2011. december 26. 11:52
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
Lehet, hogy én is bedőltem volna neki, ha egy olyan ember teszi közzé, akit imádok.
2011. december 26. 12:16
|
|
Blair Loveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.25. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 165878 offline
|
Hát... ez van! És nem kell mindent elhinni ami az interneten van. És ugye nem gondolták komolyan a rajongók, hogy Gaga 45 millió Ipod-ot vesz és el ajándékozza nekik??? XD ez kész vicc!
2011. december 26. 17:35
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Még jó, hogy nem követem Gagát sem twitteren, sem facebook-on. Még a végén én is a hacker áldozata lennék. Jó, hogy hamar "el tették láb alól". ; ))
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

3 felhasználónak tetszik: