Feltörték Lady Gaga profiljait
2011. december 25. 13:33
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
aki ostoba az így járt... 
ha gaga fan lennék és láttam volna se kattintok rá, utálom meg adni az adataimat a neten akárhol is, ezért van az hogy csak itt a starityn vagyok regisztrálva , meg a facebookon...
és se itt se a Fb-n nincs megadva semmi különösebb adat... de úgy látszik tök mindegy ha felbírják törni
....
ha gaga fan lennék és láttam volna se kattintok rá, utálom meg adni az adataimat a neten akárhol is, ezért van az hogy csak itt a starityn vagyok regisztrálva , meg a facebookon...
és se itt se a Fb-n nincs megadva semmi különösebb adat... de úgy látszik tök mindegy ha felbírják törni
2011. december 25. 13:33
|
|
littledreamerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 164310 offline
|
Enaa teljesen igazad van!! Gagáról mindenki csak a rosszat mondja, pedig szerintem hatalmas tehettség!
am meg láttam ezt a kiírását Twitteren, de nem kattintottam a linkre, mert nemtom valahogy azért furcsa volt, hogy ilyet ír ki..:/ de a lényeg az, hogy megoldották
am meg láttam ezt a kiírását Twitteren, de nem kattintottam a linkre, mert nemtom valahogy azért furcsa volt, hogy ilyet ír ki..:/ de a lényeg az, hogy megoldották
2011. december 25. 13:36
|
|
animegirl14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.20. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 151402 offline
|
TbRéku, Enaa, köszönöm végre vki aki felvállalja magát...am meg én bírom GaGa-t és én is láttam fb-n a kiírást és ismerősöm mondta h "ÁÁ! Ez tuti h kamu...van jobb dolga is ennél!" és hát igaza volt...még jó h nem kattintottam (pedig akartam)
és kiaza mocsokkisparaszt aki erre képes Karácsony előtt? De komolyan akármelyik másik napon azt mondanám h "Ez de szívás!" de pont Karácsonykor? Ez már bunkóság! Remélem a drága kis hecker is bekap egy-két sok vírust még az életében.
UI.: Boldog Karácsonyt Minden kommentelőnek!
és kiaza mocsokkisparaszt aki erre képes Karácsony előtt? De komolyan akármelyik másik napon azt mondanám h "Ez de szívás!" de pont Karácsonykor? Ez már bunkóság! Remélem a drága kis hecker is bekap egy-két sok vírust még az életében.
UI.: Boldog Karácsonyt Minden kommentelőnek!
2011. december 25. 13:45
Bár nekem amúgy sem kéne egy iPad, bőven elég nekem a Samsung mobilom is, aminek besz@rt az érintőképernyője...
XD
2011. december 25. 13:47
Enaa egyetértek veled. Bár, én sem nagyon bírom Gagát ://
2011. december 25. 14:04
Idézet (TbRéku @ 2011.12.25. 13:07)
Igazad van Enaa!A sztárokat nem a kinézete alapján kell megítélni hanem a tehetsége alapján!Attól lesz valaki jó sztár.Fogadjunk, ha Selena Gomez bűn ronda lenne, egy rohadt rajongója nem lenn!Mert sajnos ma már mindenkinek csak ez számít...
Bár szelena a mostani profilképén rondább, mint VV Szandika
1 felhasználónak tetszik:
Christinna
2011. december 25. 14:16
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Engem inkább csak az érdekelne, hogy hogyan sikerült kinyomozni és hogy lehet befejezni egy ilyen folyamatot? Más sztárok profiljait is feltörik, sorban, egymás után. Ügyes volt nagyon, aki feltörte, a sok emberke pedig megadta az adatait, amivel simán visszaélhettek. Majd 3 hónap múlva a világ egyik legkisebb, legelrejtettebb országából hoznak nekik egy Ipad-ot, hogy te rendelted, vedd meg és fizess szállítási költséget is.
2011. december 25. 15:28
|
|
Blondie.Starvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.27. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 141807 offline
|
legalább látszik, hogy Lady Gaga Amerikai rajongó tábora, mennyire hiszékeny és hülye
ehhez csak gratulálni tudok..
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. december 25. 16:00
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
ez azért nem semmi
2011. december 25. 16:35
Az szép!:ONem értem,hogy mi a lényege az ilyen hackeléseknek...
2011. december 25. 16:36
|
|
Adricole10ღ ρłάzαρi¢sα™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.08. Hozzászólás: 1512 Csatolások: 32 Azonosító: 163558 offline
|
Enaa én is egyetértek:)
2011. december 25. 19:20
Mik most ezek a folyamatos hackelések? Mi értelme van? Először Johansson, most meg GaGa. Chh...
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.