Feltörték Lady Gaga profiljait
2011. december 25. 09:13
|
|
liss123456789visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.23. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 156279 offline
|
Imádom!!! Nagyon ügyes!
2011. december 25. 09:49
OMG én nem Lady Gagát hanem a rajongóit sajnálam de én se azért mert vírust kaptak a gépre hanem mert bedőltek ennek..Ez annyirraa átlátszó ha én látok ilyet biztosan nem kattintok rá mert tudom hogy vírus.Az emberek milyen naivak.
D
2011. december 25. 12:55
fogadjunk, hogyha mondjuk ugyanez történt volna meg katy perry-vel, akkor mindenki azt írogatná, hogy ,,szegény katy
" Gagánál pedig szinte mindenki azt, hogy ,,úgy kell neki". Mit a bajotok Gagával? Oké, néha tényleg őrült cuccai vannak, de egy sztár nem a szépsége miatt, vagy a ruhái miatt ismert, hanem a tehetségéről. De minek is koptatom a billentyűket, ha úgysem olvassa el senki...
2011. december 25. 13:07
|
|
TbRékuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.05. Hozzászólás: 2106 Csatolások: 62 Azonosító: 157537 offline
|
Igazad van Enaa!A sztárokat nem a kinézete alapján kell megítélni hanem a tehetsége alapján!Attól lesz valaki jó sztár.Fogadjunk, ha Selena Gomez bűn ronda lenne, egy rohadt rajongója nem lenn!Mert sajnos ma már mindenkinek csak ez számít...
2011. december 25. 13:16
Mondjuk nem tudom hogy hihetik el hogy valaki több millió iPad2-t fog kiosztani karácsonykor? Ez még egy ekkora sztárnak is elég húzós kiadás lenne...
Amúgy azt sem értem hogy egy embernek mi haszna van ebből?
Na mindegy biztos bennem van a hiba.............
Amúgy azt sem értem hogy egy embernek mi haszna van ebből?
Na mindegy biztos bennem van a hiba.............
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: