Ez nagy, és még anyám mondja hogy ő a legjobb meg hogy ő a legokosabb
Madonna teljesen megkattant
2011. december 24. 22:22
xD
2011. december 24. 22:26
Ez szerintem sem akkora cucc. Én is vittem már étterembe saját üdítőt vagy vizet. Illetlenségnek illetlenség, de én speciel nem pont ezzel foglalkoznék, ha pl. a pincémben lenne egy 1980-as évjáratú bor és a párom megkérte a kezemet. Egy vacsora keretében én is lazán elővenném és felbontanám. Tény, nem helyes az etikett szerint, de valóban nincs megtiltva.
2011. december 24. 23:45
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Team Delena @ 2011.12.24. 22:22)
xD
Miért, mennyi a muter iq-ja, hogy ezeket állítja magáról ?
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. december 25. 01:22
Hát ez nagy bunkóság! Étterembe saját ételt, italt vinni nagyon illetlen. Ez olyan mintha csak beültek volna melegedni a helyre. -.- Jó lehet, hogy túlreagálom, de akkor is.
2011. december 25. 08:06
|
|
milkywayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.20. Hozzászólás: 134 Csatolások: 46 Azonosító: 160949 offline
|
"_ToTo_
Madonna megkattant, mert egy ritka bort vitt magával, de ha gaga bugyiban és melltartóban járja a boltokat, hogy nadrágot vegyen az tök normális"
Toto, tudod ő alapból kattant, Madonna meg még nem süllyedt ilyen szintre. Még...
Madonna megkattant, mert egy ritka bort vitt magával, de ha gaga bugyiban és melltartóban járja a boltokat, hogy nadrágot vegyen az tök normális"
Toto, tudod ő alapból kattant, Madonna meg még nem süllyedt ilyen szintre. Még...
2011. december 25. 11:18
|
|
Anne-AnneMoi...Lolita |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.31. Hozzászólás: 1020 Csatolások: 150 Azonosító: 159809 offline
|
Én egyetértek _ToTo_-val.Sztár és megteheti,hogy külön bort visz magával.Különcnek nevezik,miközben másnap már újabb és újabb sztárokat járatnak le,sokkal furább dolgokért.
2011. december 25. 16:43
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Megint átejtettek..
2011. december 25. 16:44
Nem értem,most hogy így végig olvastam a kommenteket mindenkinek az IQ-jával van a baja.Szerintem egyáltalán nem zizi.Megmondjam ki a zizi?A múltkor egy iskola eseményen a műsorvezető,olyan földhülye volt hogy azt mondta:"ezen a weboldalon mindenki megcsinálhatja az IK tesztjét!"És ezzel semmi baj nem is lenne de ugye az IQ- tesztet úgy kell kimondani,hogy:"IQU" teszt,ő meg"IK" ahogy le van írva úgy mondta.Meg olyat is mondott,hogy "ez a verseny nem megy időre,de már csak 25 másodpercetek van"...ezt muszáj volt leírnom,ne haragudjatok.De annyira buta volt a nő,mint a föld!Sötét volt,mint a belső zseb...
2011. december 26. 13:55
Kicsit érdekes...nem hinném hogy megőrült, egyszerűen csak rájött a tisztaságmánia. Néha én is vagyok így.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.