Együtt diétázik Beyonce és férje
2011. december 23. 19:26
Lehet, hogy ezzel csak én vagyok így, de egy terhes nőnek a diéta pont nem a legegészségesebb.
2011. december 23. 20:10
|
|
Jal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.13. Hozzászólás: 668 Csatolások: 5 Azonosító: 79489 offline
|
Holly Keller pont erre gondoltam. Szerintem ez egy ócska kifogás, hogy azért diétázik, hogy a gyerek egészséges legyen. A gyerek nem diétától lesz egészséges, hanem ha rendesen eszik, természetesen egészséges ételeket nagyrészt.
1 felhasználónak tetszik:
Holly Keller
2011. december 23. 20:12
Holly Keller és Jal: Ez a diéta terhes nőknek van kialakítva ezáltal minden szükséges tápanyagot megkap a gyerek és az anya sem hízik annyit a terhesség alatt
2011. december 23. 20:51
|
|
Adricole10ღ ρłάzαρi¢sα™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.08. Hozzászólás: 1512 Csatolások: 32 Azonosító: 163558 offline
|
Kedves tőle
D
2011. december 23. 21:00
hát inkább az kéne h egyen hiszen egy terhes nőnek hát... nem is tom
2011. december 23. 21:04
Idézet (Alex 1992 @ 2011.12.23. 20:12)
Holly Keller és Jal: Ez a diéta terhes nőknek van kialakítva ezáltal minden szükséges tápanyagot megkap a gyerek és az anya sem hízik annyit a terhesség alatt
Ha mutatsz egy ilyen diétát, akkor elhiszem! Úgyis mostanság hadilábon vagyok a vércukorral, és, ha jól tudom a diétánál pont az a lényeg, hogy csökkentsük a kalória és a szénhidrát bevitelt. Ha mutatsz egy ilyen fogyókúrát, akkor ki tudom neked számolni, hogy mibe mennyi a kalória illetve a cukor. Mondhat akárki akármit, az nem ember, és nem is anya, akinek fontosabb az alakja, mint a gyermeke egészsége. De a terhesség alapból olyan állapot, amikor az adott kismama állandóan éhes. Én azt mondom, hogy annyit egyen, amennyi jól esik. Francnak kell terhesen fogyókúra! Diétázzon, ha majd megszülte a csemetét. Biológiai szempontból szerintem igen is van súlya a dolognak. Ez nem olyan, hogy nem eszel és lemegy pár kiló. Részben a magzat egészségét kockáztatja ezzel. De mondom, ha mutatsz egy ilyesmi diétát, kiszámolom és akkor el fogom hinni.
2011. december 23. 21:07
Idézet (Holly Keller @ 2011.12.23. 21:04)
Ha mutatsz egy ilyen diétát, akkor elhiszem! Úgyis mostanság hadilábon vagyok a vércukorral, és, ha jól tudom a diétánál pont az a lényeg, hogy csökkentsük a kalória és a szénhidrát bevitelt. Ha mutatsz egy ilyen fogyókúrát, akkor ki tudom neked számolni, hogy mibe mennyi a kalória illetve a cukor. Mondhat akárki akármit, az nem ember, és nem is anya, akinek fontosabb az alakja, mint a gyermeke egészsége. De a terhesség alapból olyan állapot, amikor az adott kismama állandóan éhes. Én azt mondom, hogy annyit egyen, amennyi jól esik. Francnak kell terhesen fogyókúra! Diétázzon, ha majd megszülte a csemetét. Biológiai szempontból szerintem igen is van súlya a dolognak. Ez nem olyan, hogy nem eszel és lemegy pár kiló. Részben a magzat egészségét kockáztatja ezzel. De mondom, ha mutatsz egy ilyesmi diétát, kiszámolom és akkor el fogom hinni.
Te említetted a vércukrot, lehet hogy pont amiatt diétázik, hogy ne alakuljon ki nála a cukorbetegség. Viszont nem hiszem hogy sanyargatós diéta lenne, maximum hogy ne egyen meg mindent amit megkíván.
2011. december 23. 21:28
Holy Keller: Én nem olvastam el de, itt van egy link: http://terhesseg-hetrol-hetre.cikkpress.com/az-idealis-terhesdieta/
2011. december 24. 09:47
|
|
Patricia33visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.16. Hozzászólás: 366 Csatolások: 1 Azonosító: 162171 offline
|
Kedves dolog tőle
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.