Lea Michele-t terrorizálták az iskolában
2011. december 23. 16:18
Az ilyenekkel nem kell foglalkozni.tothbianka igazad van, hallottam, hogy Kate Winslet-et is piszkálták a suliban.Hála a jó égnek engem nem csúfolnak és remélem nem is fognak.
2011. december 23. 17:15
Sajnálom....nincs annál rosszabb mint hogy megkeseritik a suliban töltött éveket más gyerekek! szerencsére engem nem csúfoltak
2011. december 23. 17:49
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
nagyon sajnálom szegényt
rossz lehetett neki ...engem is szoktak piszkálni,de nem nagyon törődöm vele
2011. december 23. 19:00
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
nem értem, miért csúfolták, nagyon szép neve van.
amúgy szinte mindenkivel ezt csinálják, bármi más rajta mint a többin, EZ A BAJ, CSAK AZT SZERETIK AKI úgyan olyan mint ők, de ha más akkor már pfuhhj menny innen.-.- gusztustalan mit tudtak a GYEREKEK, és a tinédzserek művelni..
amúgy szinte mindenkivel ezt csinálják, bármi más rajta mint a többin, EZ A BAJ, CSAK AZT SZERETIK AKI úgyan olyan mint ők, de ha más akkor már pfuhhj menny innen.-.- gusztustalan mit tudtak a GYEREKEK, és a tinédzserek művelni..
2011. december 23. 19:42
|
|
Loulouvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.21. Hozzászólás: 283 Csatolások: 0 Azonosító: 127774 offline
|
A tinik gonoszak, ez tény! Azért csúfolják és sértegetik társaikat, mert saját magukat sem szeretik és ettől jobban érzik magukat. Sajnálatos, de így van. Persze mindenki volt tini, biztos csináltatok ilyesmit Ti is...Én nem is tagadom, igaz nem ilyen durván
2011. december 23. 20:49
Sok szemét kölyök... az angol szóviccek átka ez. Én személy szerint imádom Leát!
)
2011. december 23. 21:44
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Szegény, pedig nekem Lea nagyon szimpatikus
A suliban amúgy engem is csúfoltak, tudom milyen érzés :/
A suliban amúgy engem is csúfoltak, tudom milyen érzés :/
2011. december 23. 22:22
|
|
Mercy Lisavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 266 Csatolások: 3 Azonosító: 143373 offline
|
Szegényke! Engem is csúfolnak a nevem miatt! Átérzem az ilyen helyzetben lévő emberek fájdalmát!
2011. december 23. 23:34
|
ZLS1997új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.06. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 150661 offline
|
Komolyan mondom, olyan undorítóak az emberek :/ :/
És nagyon egyet értek az előttem szólóakkal, a csúfolódók nincsenek sehol, és Lea (és még sokan mások) bebizonyították, hogy nem ezeken múlik az élet.
Mellesleg Lea szerintem egy tökéletes példakép, ugyanis mások meg azt mondják neki, hogy plasztikáztassa meg magát, de ő kiáll a természetesség mellett. Engem és még sokakat rávezetett arra, hogy ne érdekeljen mások véleménye, érezzük jól magunkat a bőrünkben!
Imádom!!! <3<3<3
És nagyon egyet értek az előttem szólóakkal, a csúfolódók nincsenek sehol, és Lea (és még sokan mások) bebizonyították, hogy nem ezeken múlik az élet.
Mellesleg Lea szerintem egy tökéletes példakép, ugyanis mások meg azt mondják neki, hogy plasztikáztassa meg magát, de ő kiáll a természetesség mellett. Engem és még sokakat rávezetett arra, hogy ne érdekeljen mások véleménye, érezzük jól magunkat a bőrünkben!
Imádom!!! <3<3<3
2011. december 24. 13:22
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Szerintem senkit sem érdekelne most, hogy mi a neve. Persze már majdnem minden sztárnak művészneve van. Rossz lehetett neki, hogy zsíroskának és pukizósnak nevezték, de azért nem változtattam volna meg. Az pedig tény, hogy a Michele szebb azért.
2011. december 25. 11:39
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
ja, és az ilyen "zaklatós" témáról mindig ez jut eszembe: http://wesaidthings.tumblr.com/post/14578997210
2012. január 22. 18:13
|
|
gtfoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.22. Hozzászólás: 8 Csatolások: 3 Azonosító: 167693 offline
|
Azért be kell látni, hogy nem csak a csúfolás volt az egyetlen oka a dolognak, esélye sincs hogy a Sarfati vezetéknével ott tartani ahol most és Lea NY-i és ugyebár 9/11 még ott van mindenkiben...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: