Lea Michele is áldozata lett az iskolai piszkálásoknak: a szépséges amerikai sztárt is terrorizálták, de nem társadalmi helyezete, hanem eredeti családneve, a Sarfati volt a kiváltó ok, ezért Lea névváltoztatás mellett döntött.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lea Michele-t terrorizálták az iskolában
2011. december 23. 13:37
Megnézném, hogy hol vannak most azok, akik ilyen hülyeségekért piszkálták Leát
Oké, furcsa a vezetékneve, de ennyi. Megnézném, hogy ha ma találkoznának vele a régi osztálytársai, csúfolnák-e zsíroskának.
2011. december 23. 13:40
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Szomorú és szánalmas dolog a piszkálódás ilyen dolgok miatt.Nem bántott Lea senkit,nem bunkózott, és semmi rosszat nem csinált,egyszerűen csak ezt a nevet kapta.Undorító,hogy mai világunkban milyen emberi tulajdonságok léteznek.Azért a régi piszkálók mai helyzetét is megnézném,ahogy Demz is..
2011. december 23. 13:44
Nem értem,hogy mi a lényege az ilyen terrorizálásoknak!!Utálom,ha valakit így bántanak,Sokan azt hiszik,hogy ettől menőbbek meg minden!Szegény Lea sem tehet róla hogy az a kerszetneve!
2011. december 23. 13:47
Szerintem sokakat piszkálnak a nevük miatt, vagy épp a külsejük miatt. De ez annyira szánalmas...
Miért kell másoknak beleszólnia, hogy hogy hívnak, vagy hogy nézel ki ??
Sztem semmi közük hozzá
Miért kell másoknak beleszólnia, hogy hogy hívnak, vagy hogy nézel ki ??
2011. december 23. 14:29
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
milyen ironikus... akiket piszkálnak a suliban, azokból lesznek nagy emberek, a piszkálók meg megrekednek a gyökér szinten
2011. december 23. 14:50
Akármivel is csúfolnak, nem kellemes
Örülök, h Lea túltette magát rajta!
Akik csúfolódnak, semmit nem érnek! Hiába értékes minden ember, ők valahogy mégse... java részük nem is képes megváltozni, megmarad ugyanolyan bunkó embernek, mint korábban volt. Vagy rosszabb lesz :/
Örülök, h Lea túltette magát rajta!
Akik csúfolódnak, semmit nem érnek! Hiába értékes minden ember, ők valahogy mégse... java részük nem is képes megváltozni, megmarad ugyanolyan bunkó embernek, mint korábban volt. Vagy rosszabb lesz :/
2011. december 23. 14:55
|
|
Adricole10ღ ρłάzαρi¢sα™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.08. Hozzászólás: 1512 Csatolások: 32 Azonosító: 163558 offline
|
Thora_90 egyetértek
2011. december 23. 15:10
|
|
Mkb VeszprémMrs.Lautner.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.13. Hozzászólás: 1015 Csatolások: 117 Azonosító: 122642 offline
|
:OOOOOOO szegény.Bírom Lea-t
2011. december 23. 15:22
Én szerintem az aki csúfolódik az csak féltékeny.Erre én vagyok az élő példa, mert az egyik osztálytársam mindig azzal csúfol hogy "csöcsös" de a tesiöltözőben meg látjuk,hogy direkt szivacsos melltartót vesz fel,vagy tömi a melltartóját
Az ilyen emberekkel nem kell foglalkozni
Az ilyen emberekkel nem kell foglalkozni
2011. december 23. 16:13
|
|
miss_areocatnip™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1351 Csatolások: 9795 Azonosító: 123720 offline
|
Szegény Lea! Én komolyan nem értem azokat az embereket akik mások életével szórakoznak!!! :@ Hogy van képük ilyesmihez? Nemhogy a saját házuk körül söprögetnének!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: