Fekete-fehér klippel jelentkezik Rihanna
2011. december 24. 01:46
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Tetszik ez a szőke paróka, egészen jól áll neki. A szám meg kicsit hasonló, mint a Man Down. Nyilván nem teljes egészében, de ennek is kicsit olyan a stílusa. A klipp önmagában nekem nagyon tetszik, klassz, hogy fekete-fehér. Dob rajta eggyel.
2011. december 24. 09:35
|
|
Narnia107Liliúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.19. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 162322 offline
|
sztem bárki mondhat bármit. Ez Rihanna. Őt így kell szeretni mert ő ilyen. Ő nem Miley Cyrus meg mindenféle Disney sztárok. Ő Rihanna. A szám az tök szupii nyulkálás mág hozzá tartozik a személyiségéhez. Ha meg amúgy sem szeretitek akkor minek szóltók hozzá...
2011. december 24. 10:21
|
|
Adricole10ღ ρłάzαρi¢sα™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.08. Hozzászólás: 1512 Csatolások: 32 Azonosító: 163558 offline
|
A klip jobban tetszik mint a dal
De am a dal se rossz.
2011. december 24. 12:04
szeretem rihannát, de nekem ez a szám meg a klip se nagyon tetszik :S
2011. december 24. 13:15
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
A dal nagyon jó, a klip se olyan rossz. És szerintem jól áll neki a szőke haj.
2011. december 24. 13:56
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Katasztrófa lett. És még enyhén fejeztem ki magam. A dalt kétszer lehet meghallgatni, viszont a refrénje ott marad a fejedben majdnem egy fél évig.
Rihanna, te meg nagyon szexis akarsz lenni, nem igaz? Nem lehetne a magamutogatásból kicsit visszafogni, és értelmesebb számokat kreálni?
Rihanna, te meg nagyon szexis akarsz lenni, nem igaz? Nem lehetne a magamutogatásból kicsit visszafogni, és értelmesebb számokat kreálni?
2011. december 24. 14:42
|
|
viviennxdvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 109 Csatolások: 0 Azonosító: 138211 offline
|
Rihanna-t nem KELL szeretni. Aki így szereti, ilyen gusztustalan viselkedéssel, az az ő baja. Példaképnek remélem senki sem tekinti... Aki a saját klipjében fogdossa magát, annak valami van a fejével.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.

0 felhasználónak tetszik: