Fekete-fehér klippel jelentkezik Rihanna
2011. december 23. 14:22
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
A szám elég gyenge, a lemezen sokkal jobbak is vannak. A klip meg nem olyan rossz, Rihanna jól néz ki benne, de a We Found Love után nagy visszaesés, az az év legjobb klipje volt, ez meg elég közepes.
2011. december 23. 14:27
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Idézet (riri17 @ 2011.12.23. 14:24)
Imádom!!
Bár tény, hogy a lemezen vannak sokkal jobb dalok iss!!
D
Képeket ne nézzétek!! nem tudom eltüntetni őket!!:// (bezzeg a Képes topikba nem töltötte fel őket!!)
2011. december 23. 14:28
csak érdeklődöm : tegnap készült rihannáról 22 órakor egy cikk.az hogy van, hogy én ma délelőtt 10-kor megírtam erről a cikkem, órákig próbáltam elküldeni, de mindig azt írta ki hogy 24 órán belül készült erről a sztárról cikk. most pedig ez a cikk publikálva lett ?
nem támadásként, de valaki írja már meg hogy ez itt miért működik így. köszi.
2011. december 23. 14:55
Nagyon jó lett és a számot is imádom
Remélem a következő klip a Talk That Talk lesz
Remélem a következő klip a Talk That Talk lesz
2011. december 23. 15:03
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
A dal eddig is tetszett, de ez a klip ritka borzalmas lett. Egyrészt olyan, mint a Rude Boy, csak annak több értelme volt, másrészt meg semmi logika nincs benne, csak vergődik szerencsétlen, és tapogatja magát. Borzalmas.
2011. december 23. 15:10
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Idézet (justcreatesomething @ 2011.12.23. 14:28)
csak érdeklődöm : tegnap készült rihannáról 22 órakor egy cikk.az hogy van, hogy én ma délelőtt 10-kor megírtam erről a cikkem, órákig próbáltam elküldeni, de mindig azt írta ki hogy 24 órán belül készült erről a sztárról cikk. most pedig ez a cikk publikálva lett ?
Ha nem kapcsolsz senkit a cikkhez akkor be lehet küldeni és kikerülhet.
2011. december 23. 15:41
Riri-ben nem csalódtam soha zenéi terén.Szerintem ez is jól sikerült neki,mint a klip és mint a szám is jó.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: