Beszóltak Miley Cyrusnak az utcán
2011. december 24. 12:09
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Rám már csúnyábbat is mondtak. Nyugi, Miley.
2011. december 24. 13:54
|
|
Lilla2 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.26. Hozzászólás: 1334 Csatolások: 425 Azonosító: 139586 offline
|
Sajnálom Miley-t. Nem értem, hogy miért kell beszólni neki, ha valami nem tetszik attól még nem kell mindenképpen megmondani neki, főleg miután fotózkodott a rajongókkal meg autógrammot is adott.
2011. december 24. 15:15
Hát... ez azért durva. Főleg azok után, amit Miley kiírt. Ez nagy szemétség volt, szerintem.
2011. december 24. 18:18
|
|
Orsii.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.20. Hozzászólás: 405 Csatolások: 0 Azonosító: 160938 offline
|
vasasreka8 irta:
Arianaa írta:
Jaj mert csak Miley-ra lehet rosszat mondani,de ha selenára mondták volna,már itt osztottad volna az észt.
Mit képzel magáról az a nő?
Jól van, életem, csak egyszer azt nézzük meg, hogy kit káromkodunk le oké? Egy nagyképű, semmirekellőt, vagy egy normális, kedves és aranyos lányt. Amúgy ha én találoznék vele, akkor úgy megmondanám neki, hogy az a nő, aki lekáromkodta, azt mondaná magában: Húha, lehet, hogy én még egész udvarias voltam vele.
Orsii.Miley26(azaz én magam)
Figyelj ide,úgymond,kibékültünk,meg minden,de
én már akkor sem tűröm amit művelsz.Hogy képzeled te,hogy lehordod Mileyt midnennek,de az elvárod,hogy a nyomorék seleneát szeressék!
MIért lenne semmirekellő?Nagyképű?
Csak mert a Nagy és Hatalmas Vasas Réka azt mondja???
Vagy mi a francért!
Elegem van abból,hogy te minden egyes Mileys cikknél,elkezded lehordani Milest!
Még,hogy figyeljünk oda,kit hordunk le???
látod?Neked is milyen szar mikor az ocsmány,álnok,álszent selinádról káromkodnak!!!!Mi olyat tett selena,amiért ennyire feljebb van,mint Miley????SEMMIT!CSAK PÓZOL A KAMERÁNAK!
Ne hidd már,h csak selena van a világon!
Hervasztó,amit művelsz!
Miley SOKKAL SOKKAL több mindent tett,mint selena,lehet,neked ő a szived csücske,de az,mégsem jogosit fel arra,hogy ennyire bántsd Mileyt!
Meg se mernél szólalni,ha Miley elmenne melletted,neked csak a szád nagy!
Arianaa írta:
Jaj mert csak Miley-ra lehet rosszat mondani,de ha selenára mondták volna,már itt osztottad volna az észt.
Mit képzel magáról az a nő?
Jól van, életem, csak egyszer azt nézzük meg, hogy kit káromkodunk le oké? Egy nagyképű, semmirekellőt, vagy egy normális, kedves és aranyos lányt. Amúgy ha én találoznék vele, akkor úgy megmondanám neki, hogy az a nő, aki lekáromkodta, azt mondaná magában: Húha, lehet, hogy én még egész udvarias voltam vele.
Orsii.Miley26(azaz én magam)
Figyelj ide,úgymond,kibékültünk,meg minden,de
én már akkor sem tűröm amit művelsz.Hogy képzeled te,hogy lehordod Mileyt midnennek,de az elvárod,hogy a nyomorék seleneát szeressék!
MIért lenne semmirekellő?Nagyképű?
Csak mert a Nagy és Hatalmas Vasas Réka azt mondja???
Vagy mi a francért!
Elegem van abból,hogy te minden egyes Mileys cikknél,elkezded lehordani Milest!
Még,hogy figyeljünk oda,kit hordunk le???
látod?Neked is milyen szar mikor az ocsmány,álnok,álszent selinádról káromkodnak!!!!Mi olyat tett selena,amiért ennyire feljebb van,mint Miley????SEMMIT!CSAK PÓZOL A KAMERÁNAK!
Ne hidd már,h csak selena van a világon!
Hervasztó,amit művelsz!
Miley SOKKAL SOKKAL több mindent tett,mint selena,lehet,neked ő a szived csücske,de az,mégsem jogosit fel arra,hogy ennyire bántsd Mileyt!
Meg se mernél szólalni,ha Miley elmenne melletted,neked csak a szád nagy!
2011. december 24. 18:20
Akármennyire is gyűlölöm öt.Sajnálom szegényt. De erről csak is ö tehet.Elégé sok botránya volt már....
2011. december 24. 18:27
Valaki lenne szíves bizonyítékot mutatni hogy Selena beképzelt?Mert én bizonyíték nélkül nem hiszem el ezt.
2011. december 24. 18:33
Orsii.Miley26: Bocs de nem lehet szebben beszélni Selená-ról?Ha te elvárod hogy szépen beszéljünk Miley-ról akkor jó lenne ha te is szebben beszélnél Selená-ról.
2011. december 24. 18:40
És nem azt mondtam hogy kötelező róla csuda szépeket mondani de ha lehet akkor kérlek szépen ne ócsárold.
2011. december 24. 19:04
|
|
itsmesmileúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.24. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 165780 offline
|
Elég rossz lehet neki, hogy támadják :/
2011. december 24. 20:05
|
|
zsejkeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.09. Hozzászólás: 95 Csatolások: 8 Azonosító: 129025 offline
|
szegeny csajszi elegge sajnalom lehet h nem szeretem otmagat de a hangjaban egy hiba sincs nem ertem, h egy paran mert kell leordibaljak mikor ok is szeretnenek olyan tehetsegesek lenni. Nezzetek meg meddig eljutott a starytyn 2. helyen van es meg h nem jo a hangja tokre perfect!
2011. december 24. 20:10
Oda ne rohanjak,és ne is sajnáljam.Mindenki sjanálja pedig semmi értelme.Egyáltalán észrevetétek,hogy abból az aranyos és tűndéri lányból ki lett.Én a régi miley szerettem és nem azt akiről csak rosszat lehet hallani.Mostanában kezdem nagyon megutálni és unni a zenéit.Na igen és ha velem jött volna szembe én meg rosszabat mondtam volna rá..Csak úgy nyugtatás képpen.
2011. december 24. 20:53
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
Igen valóban nem a régi, de nem érdemli meg h seggfejnek hívják.
2011. december 25. 13:37
|
|
Fannuusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.27. Hozzászólás: 367 Csatolások: 0 Azonosító: 161261 offline
|
"Egyszerűen nem bírom elviselni azt a durvaságot, ha valaki ennyire goromba dolgot kiabál rám, és seggfejnek tüntet fel a rajongóim előtt, akikkel egyébként boldogan fotózkodom. A jelenlévők mind bocsánatot kértek a nő gonosz viselkedéséért, úgyhogy ő nyilvánvalóan nem túl nagy rajongóm. Egyébként remélem, mindenkinek szép karácsonya lesz" KOMOLYAN?? Most megsértettek drága Miley vagy csak a rajongóid fogynak és nyalizással csábítanád őket vissza? LOSER vagy...
2011. december 25. 13:46
Léna.
Oda ne rohanjak,és ne is sajnáljam.Mindenki sjanálja pedig semmi értelme.Egyáltalán észrevetétek,hogy abból az aranyos és tűndéri lányból ki lett.Én a régi miley szerettem és nem azt akiről csak rosszat lehet hallani.Mostanában kezdem nagyon megutálni és unni a zenéit.Na igen és ha velem jött volna szembe én meg rosszabat mondtam volna rá..Csak úgy nyugtatás képpen. pardon.gif >>>:Egyetértek.Én is a régi Mileyt szerettem. De nem azt aki Hannah Montana volt.
Oda ne rohanjak,és ne is sajnáljam.Mindenki sjanálja pedig semmi értelme.Egyáltalán észrevetétek,hogy abból az aranyos és tűndéri lányból ki lett.Én a régi miley szerettem és nem azt akiről csak rosszat lehet hallani.Mostanában kezdem nagyon megutálni és unni a zenéit.Na igen és ha velem jött volna szembe én meg rosszabat mondtam volna rá..Csak úgy nyugtatás képpen. pardon.gif >>>:Egyetértek.Én is a régi Mileyt szerettem. De nem azt aki Hannah Montana volt.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: