Beszóltak Miley Cyrusnak az utcán
2011. december 23. 19:09
Igaz nem kellett volna a rajongónak olyat kiabálnia de Mileynak csak a füle mögött el kellett volna engednie.
2011. december 23. 20:01
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Idézet (toth-milan @ 2011.12.23. 15:09)
télleg idegesítő hogy minden mozdulatukat tudjuk de amit fruzsi26 írt az lehet kicsit más.nem tudom hogy szóltak be neki de az biztos más mint az akinek az szól be akit életében először látott.
Ugyan kérlek...nem akarok itt senkit se felhozni példának, de ha mondjuk SP-nek mondják ezt (félre értés ne essék...teljes szívemből utálom ezt a gyereket, ő csupán egy kis példa) akkor sűrűn mindenki egyetért. De ha egy "nagyobb" sztárról van szó, akkor már rögtön igazságtalanság, meg amint te is írtad "életében először látott." Cikkekből, a sorozatából, interjúkból az a nő levonhatta magának a következtetést, hogy szerinte Miley nem egy barátságos lányka.
Őszintén szólva, nekem is megfordult a fejemben, mikor ezt a VV Veronikát, aki az exe vagy mi a csudája alekosznak (igen, direkt írom kisbetűvel) megláttam egy boltban, hogy beszólok neki. De inkább nem tettem...
2011. december 23. 20:02
|
|
kitty.14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.03. Hozzászólás: 1046 Csatolások: 0 Azonosító: 124080 offline
|
Részben mindenkinek igaza van. A nőnek nem kellett volna beszólnia, viszont Miley híres és hozzá kéne szoknia hogy vannak akik nem szeretik, ezért nem kéne mindent felvennie.
(bár lehet én is így reagáltam volna
)
2011. december 23. 20:18
|
|
Adricole10ღ ρłάzαρi¢sα™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.08. Hozzászólás: 1512 Csatolások: 32 Azonosító: 163558 offline
|
Kittike1999 : hát akkor én senki vok mert nekem hiányozna ://
2011. december 23. 21:43
Istenem szegény Miley 
Boldog Karácsonyt, neki is
Boldog Karácsonyt, neki is
2011. december 23. 21:57
szegény Miley!Én is kiakadtam volna az ő helyében nem csodálom,hogy ezt tette.
2011. december 23. 21:57
|
|
nicky21visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.12. Hozzászólás: 485 Csatolások: 360 Azonosító: 43540 offline
|
Fruzsi26! Nagyon igazad van, a legjobb hogy ez nem csak Mileynál megy így.. akit a többség utál azok persze mint piedesztálra emelnék annak a nevét aki ilyet (vagy csúnyábbat) mond. Persze ha egy ilyen kis tini "celeb"ről van szó akkor meg megkövezik azt, aki ilyet merészelt mondani szegény kicsi májliróóóól... Hát bizony el kell fogadni, nem mindenki szereti ezt a kiscsajt....
1 felhasználónak tetszik:
Fruzsi26
2011. december 24. 00:29
|
|
Borbély MirandaWalking Dead is my drug™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.25. Hozzászólás: 3724 Csatolások: 403 Azonosító: 123509 offline
|
Csodálkozott? 
Egy szót mondott az az illető..igaz elég sértő szót és egyből letámadja?Akkor megértem vajon miért mondhatta ezt az elégedetlen rajongó,ha ennyi után felkapja a vizet a "tinibálvány"...
Igazi példa a gyönyörű viselkedésével...ebből is csak "előnye" lett a lánynak,hogy újból címlapon van...Nem könnyebb és kulturáltabb lett volna ha elengedi a füle mellett,mint ahogy ezt már többen is megtették ilyen alkalmakkor!
De ez csak az én véleményem
Egy szót mondott az az illető..igaz elég sértő szót és egyből letámadja?Akkor megértem vajon miért mondhatta ezt az elégedetlen rajongó,ha ennyi után felkapja a vizet a "tinibálvány"...
Igazi példa a gyönyörű viselkedésével...ebből is csak "előnye" lett a lánynak,hogy újból címlapon van...Nem könnyebb és kulturáltabb lett volna ha elengedi a füle mellett,mint ahogy ezt már többen is megtették ilyen alkalmakkor!
De ez csak az én véleményem
1 felhasználónak tetszik:
vasasreka8
2011. december 24. 08:19
|
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline
|
Seggfej?És az a rajongó mi egy nagy *******
2011. december 24. 10:02
Mostanra már én is ezt gondolom róla.Anyira szerettem,de mostanra már annyira nem kedvelem.Szánalmasnak tartom mostanság amit művel,dorogzik(?),piál(?)és még meg van lepődve,hogy beszólnak neki.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.