Beszóltak Miley Cyrusnak az utcán
2011. december 23. 12:48
Abba esetleg nem gondol bele, hogy okkal kiáltják utána, hogy seggfej?
2011. december 23. 12:50
|
|
Selena G. Bella T.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.07. Hozzászólás: 49 Csatolások: 2 Azonosító: 164942 offline
|
Miley mér sajnáltatja magát???? Ő csak felháborodott! Van olyan ember akit ez nem zavarna ha ilyet mondanának rá??? Miért ha nektek mondanának ilyet nem esne rosszul????
2011. december 23. 13:04
Idézet (Selena G. Bella T. @ 2011.12.23. 12:50)
Miley mér sajnáltatja magát?? Ő csak felháborodott! Van olyan ember akit ez nem zavarna ha ilyet mondanának rá??? Miért ha nektek mondanának ilyet nem esne rosszul??
Szerinted más híresembernek nem szólnak be??
Egyébként, köszönöm, szóltak már be párszor, és engem nem érdekel, mert azt se tudja ki vagyok, egy full idegen, ítélkezzen csak, magát minősíti. Maximum visszaszólok valami csípőset, mert tudok szájkaratézni, de nem összefüggéstelenül káromkodok -.-
2011. december 23. 13:07
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Idézet (Selena G. Bella T. @ 2011.12.23. 12:50)
Miley mér sajnáltatja magát?? Ő csak felháborodott! Van olyan ember akit ez nem zavarna ha ilyet mondanának rá??? Miért ha nektek mondanának ilyet nem esne rosszul??
De igen, rosszul esne. Előfordul nem egyszer, hogy beszóltak...de érdekes, én nem írtam ki rögtön sehova, sőt, nem is mondtam el senkinek. Túlreagálja a dolgot, és kész.
2011. december 23. 13:22
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
nem értem mért kell a másik után kiabálni?
2011. december 23. 13:24
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
pont olyan, mint én.
2011. december 23. 13:27
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
Attól, hogy valakit nem kedvelsz, azt kulturáltabb módon is kifejezheted... nem pedig obszcén szavakat kiabálva...
2011. december 23. 14:22
Ha mindenki megosztaná ,hogy beszóltak nekik,akkor a starity csak erről szólna és a többi rengeteg weblap is. Ez az egész nyalizás! Jaj, és ennyire kiakadni! Mert ő Miley Cyrus azért ő is ember, neki is beszólhatnak!
2011. december 23. 14:45
|
|
Orsii.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.20. Hozzászólás: 405 Csatolások: 0 Azonosító: 160938 offline
|
d.virginia2001:
Igen!
Ennyire ki kell akadni!
Gondolom,neked sem esne jól.
És éppen te mondtad,ő is ember...
akkor ugyanúgy okozhat neki fájdalmat ez a beszólás,mint bárki másnak.
Képzeld,hogy igenis ekkora nagy ügy,mert senkinek nem esik jól,ha lekáromkodják,
ezért kell ebből ekkora ügyet csinálni.
Mert ha belegondolsz,mit tudom én ha a te kedvenc sztárodnak ezt mondta volna valaki,te sem néznéd jó szemmel.
Igen!
Ennyire ki kell akadni!
Gondolom,neked sem esne jól.
És éppen te mondtad,ő is ember...
akkor ugyanúgy okozhat neki fájdalmat ez a beszólás,mint bárki másnak.
Képzeld,hogy igenis ekkora nagy ügy,mert senkinek nem esik jól,ha lekáromkodják,
ezért kell ebből ekkora ügyet csinálni.
Mert ha belegondolsz,mit tudom én ha a te kedvenc sztárodnak ezt mondta volna valaki,te sem néznéd jó szemmel.
2011. december 23. 14:47
|
|
GomesDorry2012visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 164 Csatolások: 0 Azonosító: 165681 offline
|
Eggyaltalan nem birom..de Azert egy iciri picit sajnalom szegenyt mindenki csufolja ...
2011. december 23. 15:09
|
|
toth-milan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.15. Hozzászólás: 555 Csatolások: 0 Azonosító: 155510 offline
|
télleg idegesítő hogy minden mozdulatukat tudjuk de amit fruzsi26 írt az lehet kicsit más.nem tudom hogy szóltak be neki de az biztos más mint az akinek az szól be akit életében először látott.
Selena G. Bella T. írta:
De igen, rosszul esne. Előfordul nem egyszer, hogy beszóltak...de érdekes, én nem írtam ki rögtön sehova, sőt, nem is mondtam el senkinek. Túlreagálja a dolgot, és kész.
Selena G. Bella T. írta:
2011. december 23. 15:21
|
|
emcsikehh1DHATER |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.13. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 1 Azonosító: 158222 offline
|
toth-milan szerintem meg neked helyesírási kézi szótár kellene... Én nem védem, és nem is igazán szeretem miley-t, de most igaza van... Én is utálom ha valaki csunyát mond rólam, esetleg megszégyeenít mások előtt. Én se hagynám annyiban...
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: