Beszóltak Miley Cyrusnak az utcán
2011. december 25. 17:13
|
|
Alice-chanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 203 Csatolások: 276 Azonosító: 124670 offline
|
Pff-.-" Utálom Mileyt de karácsonykor ilyet benyögni azért hogy kiakadt jesszusom-.-".
2011. december 25. 17:28
Hát vannak ilyen emberke,de legalább ha nem szereti hagyja békén,minek kell beszólni 
Én sem szeretek sok sztárt de ha esetleg találkoznék velük nem szólnék be neki!!!
Én sem szeretek sok sztárt de ha esetleg találkoznék velük nem szólnék be neki!!!
2011. december 25. 17:30
Idézet (TheJess @ 2011.12.25. 17:28)
Hát vannak ilyen emberek,de legalább ha nem szereti hagyja békén,minek kell beszólni
2011. december 25. 18:37
Úristen! Hát ez valami szörnyű! Komolyan, bennem is egy világ omlana össze ha seggfejnek neveznének.
Ezerszer durvább szóváltásokba keveredtem már életembe, és gondolom neki sem ez volt az eslő káromkodása, szóval fel nem tudom fogni ezt a "luxus hisztit."
1 felhasználónak tetszik:
Léna.
2011. december 25. 20:34
Más embert is már lehordták,sőt már engem is.De nem volt semmi,nem sajnált senki,mert meg is érdemeltem mert hisztis státuszban voltam..Nos Miley-nak mostanság fáj az igazság.Kezdenek az emberek távolódni tőle és ennek itt van az oka,iszik és még más egyebet is tesz,ami nem báj hát tegye,de nem a kamerék és a vileg szeme előtt,hogy a youtube-a kerülnek fől az ilyen ocsmány videói.
2011. december 25. 23:33
sose szerettem, de most még inkább bebizonyította, hogy mekkora idióta. ezen nem kéne felhúznia magát.
2011. december 26. 10:24
|
|
mileyselenademivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.24. Hozzászólás: 382 Csatolások: 1134 Azonosító: 135151 offline
|
Naaa, azért nem káromkodott... Itt a videó ----> http://www.youtube.com/watch?v=v3cBTPZMyps&feature=related
2011. december 26. 11:19
|
|
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline
|
Egyszerűen nem tudom, hogy lehet valaki annyira hülye, mint az a csaj. Miley megszakította miatta a nyaralását, tök rendesen odament fotózkodni, az pedig le seggfejezi. Milz rendesen tette, hogy visszaszólt.
2011. december 26. 12:08
Léna.
Hogy érkeztünk arra az álláspontra, hogy Miley már nem ugyanaz, aki régen volt? Szerintem kizárólag ő tudja, mi a jó neki, ezt tiszteletben kell tartani és kész. Csupán felnőtté érett, nem várhatod el tőle, hogy Hannah Montana-stílusban villogjon tovább, ha azt kényszernek érzi 19 ÉVESEN.
Ami pedig ezt az esetet illeti, az ő dolga. Lehet, hogy sztár meg minden, de azt ő sem viselheti el, hogy megalázzák. Ő is emberből van, és neki is rosszul esnek bizonyos dolgok. Ennyi az egész.
Hogy érkeztünk arra az álláspontra, hogy Miley már nem ugyanaz, aki régen volt? Szerintem kizárólag ő tudja, mi a jó neki, ezt tiszteletben kell tartani és kész. Csupán felnőtté érett, nem várhatod el tőle, hogy Hannah Montana-stílusban villogjon tovább, ha azt kényszernek érzi 19 ÉVESEN.
Ami pedig ezt az esetet illeti, az ő dolga. Lehet, hogy sztár meg minden, de azt ő sem viselheti el, hogy megalázzák. Ő is emberből van, és neki is rosszul esnek bizonyos dolgok. Ennyi az egész.
2011. december 26. 15:37
|
|
completely |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.28. Hozzászólás: 697 Csatolások: 10 Azonosító: 161317 offline
|
más hírességeket is sértegetnek személyesen mit van má' kiakadva...
az viszont jó hogy nem hagyta magát, na de twitteren minek kell mindent megosztani mindenkinek, úgy unom már.
az viszont jó hogy nem hagyta magát, na de twitteren minek kell mindent megosztani mindenkinek, úgy unom már.
2011. december 26. 15:41
|
|
Smiley2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.05. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 148700 offline
|
azért ezt nem kellett volna...Miley kedvesen fotózkodott a rajongókkal és még autoramot is adott az meg..hát...ezt tényleg nem kellett volna..
2011. december 26. 20:10
|
|
Misike141visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 143270 offline
|
Májli egyre ojanabb csajjá válik nekem mintha szólná neki egy rosszót, akkor fejen ág egy seprűvel, másrészt pedig tényleg nem kellet volna ilyeneket mondani neki
2011. december 26. 21:27
|
|
Nina13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.07. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 164932 offline
|
Hát nem mindenki szeretheti, de ezt azért mégsem kellett volna. Tényleg szánalmas, ha valaki azért megy oda, hogy sértegethessen valakit, ráadásul a rajongói előtt. Plusz miért nem tudják békén hagyni egy kicsit, nem igaz hogy nem kapcsolódhat ki egy kicsit a párjával.
2011. december 26. 21:29
Értem én,hogy nem szeretik,de akkor mi a francnak kell vele foglalkozni?
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.