Starity

Dianna Agron

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. december 22. 12:52 #1
- törölt felhasználó -    
Nos, mivel nem találtam még topikot Diannáról, ezért gondoltam, indítok egyet, hogy akik szeretik Őt, tudjanak hova írni - a Glee topikon kívül, persze. Diannáról annyit kell tudni, hogy jelenleg a Glee-ben alakítja Quinn Fabray-t, de aki látta a Negyedik című filmet annak is ismerős lehet. Akkor hajrá, töltsük meg hozzászólásokkal a topikot wink.gif
1 felhasználónak tetszik: Ninaa.
2011. december 23. 13:36 #2
Ninaa.
Ninaa.
♛ smuldersholic

StátuszBarbie is a b*tch, she is just a witch...
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1118
Csatolások: 117
Azonosító: 144054
Drága Demz,köszönöm a topikot! meghajolo.gif
Végre egy hely,ahol tényleg minden dolgot meg lehet osztani róla.Esetleg van arról információd,vagy bárki másnak,hogy lesz-e új filmje 2012-ben?
2011. december 23. 13:43 #3
- törölt felhasználó -    
Idézet (Ninaa. @ 2011.12.23. 13:36)
Drága Demz,köszönöm a topikot!  meghajolo.gif 
Végre egy hely,ahol tényleg minden dolgot meg lehet osztani róla.Esetleg van arról információd,vagy bárki másnak,hogy lesz-e új filmje 2012-ben?

Tudtommal kapott felkérést egy akciófilmre, méghozzá Taylor Lautnertől. Semmi infó sincs arról, hogy lenne majd új filmje - sajnos. Viszont 27-én jelenik meg a The Hunters, jövőre pedig kiadják DVD-n a The Romantics-ot is. Új filmről nagyon nem tudok, ezeket már tavaly leforgatták, de csak most fognak majd megjelenni. Kérdéses még a Bold Native megjelenése, amit szintén tavaly forgattak, viszont se híre, se hamva a filmnek.
1 felhasználónak tetszik: Ninaa.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok