Megjelent GD és T.O.P videoklipje
2011. december 24. 20:06
Nekem a szám nagyon tetszik,az igazság az,hogx tényleg nagyfülbe mászó az egész.Miután meghallgatom a számot egésznap az Oh Yeah részét énekeltem a nővéremnek ő meg már teljesen ki volt.Ténylegesen jól sikerült a szám,főleg úgy hogy Bom kiegészítette az egészet.Sikerült még egy olyan számot csinálniuk amit egésznap a fejemben szól,és én ennek nagyon örülök.Viszont G-Dragon is visszaállt a rendes kerékvágásba ennek örülök hiszen már lassan egy éve nem hallottam tőlük új számot és hiányoltam a Bing Bang-et.A klipről annyit,hogy igazán ötletes lett.Bom egyszerűen mesésmint mindig.Szóval megint nem csalódtam a K-pop énekesekben és itt az új favorit számom.Amit remélem nem fogok egyhamar megunni,és idegesíthetem a nővéremet vele.
2011. december 27. 08:59
fúú imádom GD-t és TOP-t és a klipp is nagyon tetszik :$♥
2014. augusztus 28. 17:33
|
|
Aletta777 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.21. Hozzászólás: 563 Csatolások: 0 Azonosító: 231928 offline
|
GD,T.O.P. és Bom egy nagyon jó csapatot alkotnak ebben a dalban.Nagyon jó a dal és a klipp is.
Mondjuk Bom már más BigBang dalban is feltűnt és azokban is nagyon jól teljesített.Én nagyon szeretem ezt a dalt.
Mondjuk Bom már más BigBang dalban is feltűnt és azokban is nagyon jól teljesített.Én nagyon szeretem ezt a dalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.