A szépség ára, avagy sminkeljünk vagy sem?
2011. december 28. 21:07
nem használo alapozót pont azért hogy 20 évesen ne egy nagyihátsojáhozhasonlítson az arcom...ezt így elmondtam barátnomnek erre o csak annyit mondott hogy az o alapozoja tiniknek van...kibirom alapozó használata nélkül...nem olyan szörnyű az arcom azért...
2011. december 28. 22:24
|
|
LaDiabla96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.27. Hozzászólás: 632 Csatolások: 0 Azonosító: 144168 offline
|
Én nem sminkelem magam a természetesség híve vagyok
egyik bnőm mondta hogy a kozmetikusa mondta használjon alapozót mert akkor nem jut piszok a pórusokba de ezt a hülye is tudja hogy eltömíti és pattin lesznek rajta de ő szerinte biztos a kozmetikusnak kell hinni
pedig attól olyan csúnya és pattis az arca meg ráadásul nem is jól keni el nagyon látszik
egyik bnőm mondta hogy a kozmetikusa mondta használjon alapozót mert akkor nem jut piszok a pórusokba de ezt a hülye is tudja hogy eltömíti és pattin lesznek rajta de ő szerinte biztos a kozmetikusnak kell hinni
pedig attól olyan csúnya és pattis az arca meg ráadásul nem is jól keni el nagyon látszik
2011. december 28. 23:52
|
|
som96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 129284 offline
|
én nem sminkelem magam 12 éves korom óta (15 évesen kezdtem, bár ez sincs sokkal később)nekem sajnos egy ideje már elég gázos az arcbőröm, úgyhogy én, minden nap használok korrektort vagy alapozót és szempillaspirált, szerintem ennél azért durvábbat is látni nálam fiatalabb lányokon és ennyi sminkel még nem okozok égbekiáltó bűnt magamon, úgyhogy szerintem ez a cikk nem mondom, hogy hülyeség de elég felesleges....ha nekem a smink ad egy kis önbizalmat akkor nem fogok leszokni rőla, más chipszet zabál én meg tömítem a pólusaimat, ez van (ja és ma már vannak elég jó és nem káros, vagy legalábbis nem olyan káros termékek is
2011. december 29. 00:02
|
|
som96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 129284 offline
|
és mostanában (hogy itt a tél és minden olyan szürke) ha olyan kedvem van, csak hogy borzoljam a kedélyeket, szoktam használni színes szemceruzát (és imááádom az aranyat) vagy piros rúzst (a kettőben együtt max akkor mennék utcára ha sokat fizetnének, mivel tudom hol a határ és a kettő együtt már sok)
2011. december 29. 09:26
Wow,de jó cikk*.*
Hát én nem sminkelem magamat,még is kinek képzelik magukat a 13-15 éves lányok hogy agyon vannak sminkelve?
Én csak szájfényt használok,de azt is milyen ritkán
Nálunk van a suliban olyan csaj,aki 13 évesen festeti a haját,anya szerint is elég szomrú,hogy ilyeneket már megengednek,csak mert 21.században élünk
Hát én nem sminkelem magamat,még is kinek képzelik magukat a 13-15 éves lányok hogy agyon vannak sminkelve?
Én csak szájfényt használok,de azt is milyen ritkán
Nálunk van a suliban olyan csaj,aki 13 évesen festeti a haját,anya szerint is elég szomrú,hogy ilyeneket már megengednek,csak mert 21.században élünk
2011. december 29. 10:09
én nagyon minimálisan szoktam sminkelni mert nem szeretem ha egy tonna smink lehúzza az arcom de azért bulira ki szoktam csípni magam
2011. december 29. 10:46
Boglár!nekem volt a hajamban vörös melír kb.2 éve...a suliban azt akarták hogy másnapra ne legyen benne...tavaly a barna hajú osztálytársamnak a szőke melírt nem szólták meg pedig jobban látszott mint az enyém...de azok a csajok bánják..én is bánom de már lenőtt és nyoma sincs....majd jót nevetsz ha látod a hisztit mikor seszínű a hajuk a lenöésektől
2011. december 29. 11:16
|
|
standorkiravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.23. Hozzászólás: 192 Csatolások: 0 Azonosító: 159056 offline
|
nekem 2-3 osztály társam elég masszívan festi a haját !!!! sötétbarna hajról szökére átváltani kicsit feltünö
2011. december 29. 11:40
Idézet (Epekő @ 2011.12.29. 10:46)
Boglár!nekem volt a hajamban vörös melír kb.2 éve...a suliban azt akarták hogy másnapra ne legyen benne...tavaly a barna hajú osztálytársamnak a szőke melírt nem szólták meg pedig jobban látszott mint az enyém...de azok a csajok bánják..én is bánom de már lenőtt és nyoma sincs..majd jót nevetsz ha látod a hisztit mikor seszínű a hajuk a lenöésektől
Mit kell okoskodnod?Senki sem volt kíváncsi arra,hogy te egyszer egy vörös melírt festettél a hajadba.
2011. december 29. 14:52
szinte minden nap látok olyan lányokat akik agyon sminkelik magukat és mindenki lenézi őket...csak azért csinálják h jobban tetszenek másoknak vagy így felnőttnek érzik magukat?
na mind1 én csak szempillaspirált használok
amúgy nagyon jó cikk lett
na mind1 én csak szempillaspirált használok
2011. december 29. 15:12
|
|
Timyy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 530 Csatolások: 0 Azonosító: 158267 offline
|
Én 14 vagyok, de sose szerettem a pofámon a sok vakolatot. Csak különös alkalmakkor használok sminket, egyébként meg csak szájfény van rajtam.
1 felhasználónak tetszik:
Boglár
2011. december 30. 00:12
Idézet (Mia007 @ 2011.12.29. 11:40)
Mit kell okoskodnod?Senki sem volt kíváncsi arra,hogy te egyszer egy vörös melírt festettél a hajadba.
Neked meg az oltásodra nem kíváncsi senki.
2011. december 30. 19:30
|
|
cuki flóriúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.30. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 162951 offline
|
Én 16 éves vagyok még se sminkelem magam csak ha muszály de minek a smink a smink azokra kell akik mondjuk nem szépek és úgy akarják hogyy ugy tetszennek meg egy fiúnak!
2011. december 30. 19:37
|
|
Anne-AnneMoi...Lolita |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.31. Hozzászólás: 1020 Csatolások: 150 Azonosító: 159809 offline
|
Nagyon jó cikk
Én abszolút semmilyen sminket nem használok.Úgy gondolom a smink arra való,hogy elfedje pl.a ráncokat,vagy a feltűnő szépséghibákat.
A magam szerény életkorával nem gondolom,hogy bármi elfednivaló lenne a bőrömön(szerencsére nem ráncos).Nem mondom,hogy régen nem próbáltam ki,de kb.1 óra kellett hozzá,hogy rájöjjek,hogy kényelmetlen,zavaró és nem a valós arcomat látják így az emberek.
Én abszolút semmilyen sminket nem használok.Úgy gondolom a smink arra való,hogy elfedje pl.a ráncokat,vagy a feltűnő szépséghibákat.
A magam szerény életkorával nem gondolom,hogy bármi elfednivaló lenne a bőrömön(szerencsére nem ráncos).Nem mondom,hogy régen nem próbáltam ki,de kb.1 óra kellett hozzá,hogy rájöjjek,hogy kényelmetlen,zavaró és nem a valós arcomat látják így az emberek.
2011. december 30. 20:36
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
Nem azért lesz a lány szép, mert 5 kiló smink van rajta! A csúnya lányok akkor is azok maradnak ha van rajtuk smink vagy nincs
Én nem használok sminket csak akkor ha valami olyan helyre megyek p.: osztálybuli
De akkor se alapozó meg szemhélypúder... hanem szemceruza ennyi...
2011. december 30. 20:44
Nem igazán szeretem a sminket, nem használom, KIZÁRÓLAG szilveszterkor, mert akkor néha meg lehet őrülni, de nem minden értelemben.
Az igényes külső/megjelenés fontos - teszem azt:tisztaság, ápoltság - de ez nem azt jelenti, hogy 20 kiló sminkel kifestjük magunkat. A legtöbb lány így gondolkozik, majd azon bőgnek, hogy miért ennyire zsíros a bőrük és miért nem jön le a festék - tisztelet a kívételnek. És ugye mindennek van határa, de az emberek fele azt sem tudja az hol van.
A smink egyértelműen örgíthet akármennyit, de szebbíthet is. Viszont a smink sem állhat jól mindenkinek. És fő a természetesség.
Az igényes külső/megjelenés fontos - teszem azt:tisztaság, ápoltság - de ez nem azt jelenti, hogy 20 kiló sminkel kifestjük magunkat. A legtöbb lány így gondolkozik, majd azon bőgnek, hogy miért ennyire zsíros a bőrük és miért nem jön le a festék - tisztelet a kívételnek. És ugye mindennek van határa, de az emberek fele azt sem tudja az hol van.
A smink egyértelműen örgíthet akármennyit, de szebbíthet is. Viszont a smink sem állhat jól mindenkinek. És fő a természetesség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.