Starity

A szépség ára, avagy sminkeljünk vagy sem?

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. december 22. 20:24 #61
Bius40
Bius40
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 387
Csatolások: 0
Azonosító: 154430
Jó cikk lett!
Én még nem nagyon sminekelem magam sőt alig teszek magamra.Szerintem nem fontos ha egy lány túlsminkeli magát és sok esetben csúnya is. smileeee.gif
2011. december 22. 20:30 #62
- törölt felhasználó -    
Én nem szoktam... kivéve ha unatkozok! wink.gif De akkor se veszem komolyan.. épp elég olyankor egy szemhélypúder
2011. december 22. 20:31 #63
iloveu2
iloveu2
ATL shawty ♥.

Státusz
Hozzászólás: 2615
Azonosító: 139671
Én is szoktam sminkelni magamat, de nem rakok magamra 3 kg vakolatot.Alapozót,rúzst,szempillaspirált és szemkihúzót használok, de nem sokat szóval szerintem egy kis smink természetes.
2011. december 22. 20:38 #64
Kramisha
Kramisha
parawhore
Hozzászólás: 1143
Csatolások: 44
Azonosító: 151132
Én 8.-os vagyok és egyáltalán nem sminkelem magam, csak szájfényt használok, de így sem tartom magam rondának. Esetleg középsuliban lehet hogy fogok sminkelni, de akkor sem viszem túlzásba. Szerintem attól hamarabb öregedik az ember, és 30 évesen már olyan ráncos leszek hogy csak nézhetek. De persze csak akkor, ha valaki túl gyakran és túl sok sminket használ...
2011. december 22. 21:24 #65
Lily17
Lily17
visszatérő vendég
Hozzászólás: 376
Azonosító: 125001
Én 14 éves vok,és bevallom én is szoktam de egy héten 1szer,amikor meg suli van,egyáltalán nem teszek magamra..majd talán gimiben fogom de akkor se túl erősen.amúgy a smink teljesen megtudja változtatni egy ember arcát,én sminkben látom magam szépnek,de legalább nem csinálom mindennap....
2011. december 22. 21:43 #66
Smilegirl777
Smilegirl777
visszatérő vendég

StátuszSi tienes que explicar quien eres,entonces no eres nadie!
Hozzászólás: 131
Azonosító: 165422
Én szinte mindig sminkelem magam, de csak szemcekát használok. Azt is csak azért, mert szeretem kiemelni a szemeimet. smileeee.gif
2011. december 22. 22:36 #67
- törölt felhasználó -    
Kiskorában minden lány kipróbálja anyuci sminkjeit. Én is megtettem, kipróbáltam, és ennyi. Sosem sminkeltem, csak nagyon különleges alkalmakkor hagytam magam rábeszélni (eddigi életem során talán 3-4 alkalommal), de akkor is maximum szempillaspirál és szemceruza jöhetett szóba.
16 leszek és mindössze két hete kezdtem el viszonylag rendszeresen szemceruzát használni. Kizárólag hétköznap reggelente és csak egyszer, ha lekopik, nem húzom újra. Amint hazaérek, már mosom is le és utána már mindenhová anélkül mászkálok. Épphogy kihúzom vele a szemem, finom vonásokkal, hogy egy picit hangsúlyosabb legyen. Nem viszem túlzásba, mert így is azt mondják, hogy különlegesen csillognak a szemeim...
Mindig is irtóztam a sminkeléstől. Különösen az alapozótól, már ha meglátok egy sárgára mázolt arcú lányt, elborzadok. Kérdem én: miért? Ez sokkal feltűnőbb, mint egy-egy pattanás. Ilyen korban a lányok idősebbnek akarnak tűnni, néhány év múlva pedig - mikor már rájuk sem lehet ismerni smink nélkül - azért sírnak, hogy újra fiatalosak lehessenek. Nem sok értelmet látok benne...
1 felhasználónak tetszik: stefanie_lovatox
2011. december 22. 23:02 #68
x maite x
x maite x
strickt.

Státusz:)
Hozzászólás: 2000
Csatolások: 2561
Azonosító: 141371
Én szeretem a sminket, gyakran használom is. Ha suliba megyek, nem olyan fontos, de viszont du. shoppingolni nem mennék smink nélkül.. Szemceruza, lightos szemhéjpúder, szájfény, szempillaspirál és kész is a remekmű.smileeee.gif 12 éves korom óta sminkelek, és bár közben voltak szünetek, mostanában megint rákaptam..smileeee.gif Nekem inkább a hajammal vannak gondjaim, azzal sokat kínlódok..
2011. december 23. 00:01 #69
heyitsamyMT
heyitsamyMT
▪chatnoir

Státuszviva la vie boheme
Hozzászólás: 2032
Csatolások: 34
Azonosító: 143368
13 éves korom óta sminkelek, azért kezdtem el, mert pattanásos voltam, azokat akartam elrejteni. az öregítés körülbelül 16 éves koromban kezdődött, azóta használok erősebb szemsminket is. de nem függök tőle, ugyanúgy elmegyek kence nélkül is akárhová.
2011. december 23. 00:05 #70
SugarGirl
SugarGirl

Státusz"Fashions fade, style is eternal." - Yves Saint Laurent
Hozzászólás: 688
Azonosító: 138434
hát most lehet hogy nem leszek annyira népszerű, de bevallom, és szoktam magam sminkelni. de a smink nem feltétlenül jelenti azt, hogy minden szarral vastagon összekened az arcod. Lehet szépen, igényesen is sminkelni. Attól én is kiakadok, amikor a suliban látom az 5.-es lányokat, akik a Barbie újságból szerzett sminkkészletekkel összemázolják magukat, félig lekapirgált körömlakk van a kezükön, és közben rohadt menőnek érzik magukat. Én általában minden reggel kisminkelem magam, mert jó érzés. Elfogadom magam smink nélkül is, sokszor előfordul, hogy nincs kedvem/időm sminkelni, és így is képes vagyok bemenni az emberek közé. A körmömet szeretem festeni, általában mindig ki van festve, de hogyha elkezd kopni, lemosom, nem várom meg, míg undorítóan fog kinézni. A szememet szempillaspirállal és/vagy tussal szoktam kiemelni, de sosem esem túlzásokba. Szerencsés vagyok, és viszonylag sima bőröm van, néha van csak rajta 1-2 pattanás, de akkor sem kenek magamra fél kiló alapozót, hanem korrektorral elfedem a hibás területet. Szóval szerintem semmi baj nincs a sminkeléssel, ha mindenki ízlésesen, a korának megfelelően teszi.
1 felhasználónak tetszik: Rekahhh
2011. december 23. 00:43 #71
Jenny Lawliet
Jenny Lawliet
Love Me Till It Hurts
Hozzászólás: 3505
Csatolások: 87
Azonosító: 130326
Én nem rég kezdtem el sminkelni és tényleg rá lehet szokni. :S Már furcsának látom magam ha nem vagyok kifestve.
2011. december 23. 09:13 #72
reni1999
reni1999
Hozzászólás: 501
Csatolások: 135
Azonosító: 123838
hát nem tom én mondjuk nem is szoktam magam :SS
2011. december 23. 15:02 #73
animegirl14
animegirl14
visszatérő vendég

StátuszNormal People Scare Me!
Hozzászólás: 108
Azonosító: 151402
15 vagyok eddig sem éltem vele túlzottan és nem is tervezem, semmi szükségem rá. Ha suliba megyek reggelente kihúzom a szemem, néha egy egészen kevés szájfény és ennél több nem is kell
2011. december 23. 17:29 #74
Renesmee00
Renesmee00
visszatérő vendég

StátuszGyurta Dani :)
Hozzászólás: 241
Csatolások: 50
Azonosító: 149194
Nagyon jó a cikk!Gratula!
2011. december 23. 17:46 #75
kesty
kesty
Dreamer

StátuszBetter do it and regret than to regret that I did not do it!
Hozzászólás: 1334
Csatolások: 79
Azonosító: 125014
nagyon jó cikk! én magamra ismertem benne mert én is festem magam de szerintem én nem olyan erősen mert egy kis alap púder és szempilla spirál ennyi talán még télen labello és tényleg ennyi!
2011. december 23. 18:09 #76
MeaNO1
MeaNO1
visszatérő vendég

StátuszDavid Drum is God!!!:))
Hozzászólás: 244
Azonosító: 145184
A smink szerintem egy Nőnél alap....,az egyértelmű,hogy nem kell túlzásokba esni,esetleg alkalmakkor:)smileeee.gif
2011. december 23. 21:02 #77
- törölt felhasználó -    
Tényleg nagyon jó cikk lett. smileeee.gif
Én nem szoktam erősen festeni magam és nem is használok sok sminket,de sajnos az alapozó épp elég.Nem mondanám,hogy függő lennék,mert leginkább csak az iskolába sminkelem magam. smileeee.gif
2011. december 23. 22:59 #78
- törölt felhasználó -    
Engem szerencsére anyu mindig tiltott a kozmetikumoktól,talán 14 éves vagy annál több lehettem mikor szemceruza került a kezembe.Teszem hozzá,életemben akkor először.Az általános suliban sem tartottam rá igényt,hogy "szebbé" tegyem magam a smink által,hiába festették magukat többen is az osztályból.Ahogy gimis lettem.láttam hogy minden lányom van egy kis smink(legalábbis a többségen..)én is úgy éreztem,hogy csak akkor tartozhatok közéjük ha olyanná válok mint Ők.Tehát sminkelni kezdtem rendszeresen,minden reggel 20 percet töltöttem ezzel el és saját időmet raboltam. Mára talán már megjött az eszem,mert egyre kevesebb sminket használok a mindennapok során;hétvégén például,egyáltalán nem sminkelem ki magam.Kezdetekben rosszul éreztem magam,hogy nincs rajtam semmi smink..és az önbizalmam a 0-ra csökkent.De szépen lassan kilehet belőle szokni úgy gondolom.Sokkal fontosabbnak tartom,hogy tisztán tartsuk a bőrünket és ápoljuk azt.Ugyanakkor a legszebb smink egy ragyogó mosoly-gondolom,ezzel nem vagyok egyedül. smileeee.gif
2011. december 24. 09:26 #79
Blackbird03
Blackbird03

StátuszIf you read, you will know that I have not written anything here.
Hozzászólás: 752
Csatolások: 284
Azonosító: 161100
Nagyon jó cikk lett, bár be kell valljam, jó magam is a sminkesek táborát erősítem...sad.gif Kb. 7. osztályba kezdtem el sminkelni. Persze azért, mert ugye divatos is volt, meg ilyenek. Mára azonban a középsuliban kiröhögnek, ha nincs rajtam legalább egy minimális smink. Én viszont azt vallom, hogy egy igényes nő igenis adjon magára, és sminkeljen. De persze nem kell túlzottan extrém sminket összeállítani, mert a természetesség is szükséges. smileeee.gif
2011. december 24. 11:07 #80
Szamóca-8
Szamóca-8
Hozzászólás: 768
Azonosító: 160748
Attól függ ki hogy áll a sminkhez. Aki már megszokta annak az élete része, aki nem az meg nem. És az is más amikor ultra nagy csillogó partysminkben megy iskolába, mint az amikor csak a pattanásokat alapozzák le. És tényleg vannak olyan osztály- évfolyam társaim akiket már nem is tudok elképzelni smink nélkül. Én nem sminkelem magam és jól megvagyok, de vannak akik nem elégedettek magukkal vagy ilyenek és csak azért sminkelik magukat. smileeee.gif
8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!