Én még nem nagyon sminekelem magam sőt alig teszek magamra.Szerintem nem fontos ha egy lány túlsminkeli magát és sok esetben csúnya is.
A szépség ára, avagy sminkeljünk vagy sem?
2011. december 22. 20:30
Én nem szoktam... kivéve ha unatkozok!
De akkor se veszem komolyan.. épp elég olyankor egy szemhélypúder
2011. december 22. 20:31
|
|
iloveu2ATL shawty ♥. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 2615 Csatolások: 0 Azonosító: 139671 offline
|
Én is szoktam sminkelni magamat, de nem rakok magamra 3 kg vakolatot.Alapozót,rúzst,szempillaspirált és szemkihúzót használok, de nem sokat szóval szerintem egy kis smink természetes.
2011. december 22. 20:38
|
|
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline
|
Én 8.-os vagyok és egyáltalán nem sminkelem magam, csak szájfényt használok, de így sem tartom magam rondának. Esetleg középsuliban lehet hogy fogok sminkelni, de akkor sem viszem túlzásba. Szerintem attól hamarabb öregedik az ember, és 30 évesen már olyan ráncos leszek hogy csak nézhetek. De persze csak akkor, ha valaki túl gyakran és túl sok sminket használ...
2011. december 22. 21:24
|
|
Lily17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 376 Csatolások: 0 Azonosító: 125001 offline
|
Én 14 éves vok,és bevallom én is szoktam de egy héten 1szer,amikor meg suli van,egyáltalán nem teszek magamra..majd talán gimiben fogom de akkor se túl erősen.amúgy a smink teljesen megtudja változtatni egy ember arcát,én sminkben látom magam szépnek,de legalább nem csinálom mindennap....
2011. december 22. 21:43
|
|
Smilegirl777visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.17. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 165422 offline
|
Én szinte mindig sminkelem magam, de csak szemcekát használok. Azt is csak azért, mert szeretem kiemelni a szemeimet.
2011. december 22. 22:36
Kiskorában minden lány kipróbálja anyuci sminkjeit. Én is megtettem, kipróbáltam, és ennyi. Sosem sminkeltem, csak nagyon különleges alkalmakkor hagytam magam rábeszélni (eddigi életem során talán 3-4 alkalommal), de akkor is maximum szempillaspirál és szemceruza jöhetett szóba.
16 leszek és mindössze két hete kezdtem el viszonylag rendszeresen szemceruzát használni. Kizárólag hétköznap reggelente és csak egyszer, ha lekopik, nem húzom újra. Amint hazaérek, már mosom is le és utána már mindenhová anélkül mászkálok. Épphogy kihúzom vele a szemem, finom vonásokkal, hogy egy picit hangsúlyosabb legyen. Nem viszem túlzásba, mert így is azt mondják, hogy különlegesen csillognak a szemeim...
Mindig is irtóztam a sminkeléstől. Különösen az alapozótól, már ha meglátok egy sárgára mázolt arcú lányt, elborzadok. Kérdem én: miért? Ez sokkal feltűnőbb, mint egy-egy pattanás. Ilyen korban a lányok idősebbnek akarnak tűnni, néhány év múlva pedig - mikor már rájuk sem lehet ismerni smink nélkül - azért sírnak, hogy újra fiatalosak lehessenek. Nem sok értelmet látok benne...
16 leszek és mindössze két hete kezdtem el viszonylag rendszeresen szemceruzát használni. Kizárólag hétköznap reggelente és csak egyszer, ha lekopik, nem húzom újra. Amint hazaérek, már mosom is le és utána már mindenhová anélkül mászkálok. Épphogy kihúzom vele a szemem, finom vonásokkal, hogy egy picit hangsúlyosabb legyen. Nem viszem túlzásba, mert így is azt mondják, hogy különlegesen csillognak a szemeim...
Mindig is irtóztam a sminkeléstől. Különösen az alapozótól, már ha meglátok egy sárgára mázolt arcú lányt, elborzadok. Kérdem én: miért? Ez sokkal feltűnőbb, mint egy-egy pattanás. Ilyen korban a lányok idősebbnek akarnak tűnni, néhány év múlva pedig - mikor már rájuk sem lehet ismerni smink nélkül - azért sírnak, hogy újra fiatalosak lehessenek. Nem sok értelmet látok benne...
1 felhasználónak tetszik:
stefanie_lovatox
2011. december 22. 23:02
|
|
x maite xstrickt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 2000 Csatolások: 2561 Azonosító: 141371 offline
|
Én szeretem a sminket, gyakran használom is. Ha suliba megyek, nem olyan fontos, de viszont du. shoppingolni nem mennék smink nélkül.. Szemceruza, lightos szemhéjpúder, szájfény, szempillaspirál és kész is a remekmű.
12 éves korom óta sminkelek, és bár közben voltak szünetek, mostanában megint rákaptam..
Nekem inkább a hajammal vannak gondjaim, azzal sokat kínlódok..
2011. december 23. 00:01
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
13 éves korom óta sminkelek, azért kezdtem el, mert pattanásos voltam, azokat akartam elrejteni. az öregítés körülbelül 16 éves koromban kezdődött, azóta használok erősebb szemsminket is. de nem függök tőle, ugyanúgy elmegyek kence nélkül is akárhová.
2011. december 23. 00:05
|
|
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline
|
hát most lehet hogy nem leszek annyira népszerű, de bevallom, és szoktam magam sminkelni. de a smink nem feltétlenül jelenti azt, hogy minden szarral vastagon összekened az arcod. Lehet szépen, igényesen is sminkelni. Attól én is kiakadok, amikor a suliban látom az 5.-es lányokat, akik a Barbie újságból szerzett sminkkészletekkel összemázolják magukat, félig lekapirgált körömlakk van a kezükön, és közben rohadt menőnek érzik magukat. Én általában minden reggel kisminkelem magam, mert jó érzés. Elfogadom magam smink nélkül is, sokszor előfordul, hogy nincs kedvem/időm sminkelni, és így is képes vagyok bemenni az emberek közé. A körmömet szeretem festeni, általában mindig ki van festve, de hogyha elkezd kopni, lemosom, nem várom meg, míg undorítóan fog kinézni. A szememet szempillaspirállal és/vagy tussal szoktam kiemelni, de sosem esem túlzásokba. Szerencsés vagyok, és viszonylag sima bőröm van, néha van csak rajta 1-2 pattanás, de akkor sem kenek magamra fél kiló alapozót, hanem korrektorral elfedem a hibás területet. Szóval szerintem semmi baj nincs a sminkeléssel, ha mindenki ízlésesen, a korának megfelelően teszi.
1 felhasználónak tetszik:
Rekahhh
2011. december 23. 00:43
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Én nem rég kezdtem el sminkelni és tényleg rá lehet szokni. :S Már furcsának látom magam ha nem vagyok kifestve.
2011. december 23. 15:02
|
|
animegirl14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.20. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 151402 offline
|
15 vagyok eddig sem éltem vele túlzottan és nem is tervezem, semmi szükségem rá. Ha suliba megyek reggelente kihúzom a szemem, néha egy egészen kevés szájfény és ennél több nem is kell
2011. december 23. 17:29
|
|
Renesmee00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.13. Hozzászólás: 241 Csatolások: 50 Azonosító: 149194 offline
|
Nagyon jó a cikk!Gratula!
2011. december 23. 17:46
|
|
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1334 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline
|
nagyon jó cikk! én magamra ismertem benne mert én is festem magam de szerintem én nem olyan erősen mert egy kis alap púder és szempilla spirál ennyi talán még télen labello és tényleg ennyi!
2011. december 23. 21:02
Tényleg nagyon jó cikk lett. 
Én nem szoktam erősen festeni magam és nem is használok sok sminket,de sajnos az alapozó épp elég.Nem mondanám,hogy függő lennék,mert leginkább csak az iskolába sminkelem magam.
Én nem szoktam erősen festeni magam és nem is használok sok sminket,de sajnos az alapozó épp elég.Nem mondanám,hogy függő lennék,mert leginkább csak az iskolába sminkelem magam.
2011. december 23. 22:59
Engem szerencsére anyu mindig tiltott a kozmetikumoktól,talán 14 éves vagy annál több lehettem mikor szemceruza került a kezembe.Teszem hozzá,életemben akkor először.Az általános suliban sem tartottam rá igényt,hogy "szebbé" tegyem magam a smink által,hiába festették magukat többen is az osztályból.Ahogy gimis lettem.láttam hogy minden lányom van egy kis smink(legalábbis a többségen..)én is úgy éreztem,hogy csak akkor tartozhatok közéjük ha olyanná válok mint Ők.Tehát sminkelni kezdtem rendszeresen,minden reggel 20 percet töltöttem ezzel el és saját időmet raboltam. Mára talán már megjött az eszem,mert egyre kevesebb sminket használok a mindennapok során;hétvégén például,egyáltalán nem sminkelem ki magam.Kezdetekben rosszul éreztem magam,hogy nincs rajtam semmi smink..és az önbizalmam a 0-ra csökkent.De szépen lassan kilehet belőle szokni úgy gondolom.Sokkal fontosabbnak tartom,hogy tisztán tartsuk a bőrünket és ápoljuk azt.Ugyanakkor a legszebb smink egy ragyogó mosoly-gondolom,ezzel nem vagyok egyedül.
2011. december 24. 09:26
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Nagyon jó cikk lett, bár be kell valljam, jó magam is a sminkesek táborát erősítem...
Kb. 7. osztályba kezdtem el sminkelni. Persze azért, mert ugye divatos is volt, meg ilyenek. Mára azonban a középsuliban kiröhögnek, ha nincs rajtam legalább egy minimális smink. Én viszont azt vallom, hogy egy igényes nő igenis adjon magára, és sminkeljen. De persze nem kell túlzottan extrém sminket összeállítani, mert a természetesség is szükséges.
2011. december 24. 11:07
|
|
Szamóca-8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.17. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 160748 offline
|
Attól függ ki hogy áll a sminkhez. Aki már megszokta annak az élete része, aki nem az meg nem. És az is más amikor ultra nagy csillogó partysminkben megy iskolába, mint az amikor csak a pattanásokat alapozzák le. És tényleg vannak olyan osztály- évfolyam társaim akiket már nem is tudok elképzelni smink nélkül. Én nem sminkelem magam és jól megvagyok, de vannak akik nem elégedettek magukkal vagy ilyenek és csak azért sminkelik magukat.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.