Először Jessie J, most pedig Katy Perry mondta azt, hogy leborotválja a haját. Katy nem jótékonyság céljából, hanem haja megviseltségére hivatkozva válna meg tincseitől.
A teljes cikkhez kattints ide!
Katy Perry kopasz lesz?
2011. december 22. 09:16
2011. december 22. 09:30
|
|
Anne-AnneMoi...Lolita |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.31. Hozzászólás: 1020 Csatolások: 150 Azonosító: 159809 offline
|
Úgy tűnik,hogy annak idején Birtney egy egész lavinát indított ezzel a "hajlevágásos"ötletével.
Egyre több sztár kattan be és követi a "példáját".Azért remélem,nem ez lesz a divat jövőre...
Egyre több sztár kattan be és követi a "példáját".Azért remélem,nem ez lesz a divat jövőre...
2011. december 22. 09:37
|
|
Adricole10ღ ρłάzαρi¢sα™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.08. Hozzászólás: 1512 Csatolások: 32 Azonosító: 163558 offline
|
Mondjuk sztem nem mond hülyeséget kell a változás...de most mért pont kopaszra???Mondjuk az ő haja -,-
2011. december 22. 09:39
|
|
Lucky99Holiday.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.28. Hozzászólás: 1172 Csatolások: 213 Azonosító: 150215 offline
|
Anne-Anne, az annak idején azért volt,mert a hajszállakból meg lehet állapítani,hogy az illető mikor-milyen drogot használt,és nyilván ezt senki nem szeretné...
Amúgy szerintem attól,hogy megviselte a haját az állandó festés,még nem kéne leborotválni! Egyszer csak helyrejön,ha meg leborotválja,az sokkal rosszabban néz ki,mintha meghagyná úgy, ahogy van!
Amúgy szerintem attól,hogy megviselte a haját az állandó festés,még nem kéne leborotválni! Egyszer csak helyrejön,ha meg leborotválja,az sokkal rosszabban néz ki,mintha meghagyná úgy, ahogy van!
2011. december 22. 09:41
|
|
Patricia33visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.16. Hozzászólás: 366 Csatolások: 1 Azonosító: 162171 offline
|
Hát én az ő helyében nem vágatnám le, de ő tudja azt csináll a hajával amit akar az ővé......
2011. december 22. 10:03
Remélem nem lesz kopasz :$ érdekesen nézne ki xD
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: