VV Eszter megszegte a villa alapszabályát!
2011. december 23. 19:17
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Szívesen elolvasnám már ezt a vv alapszabályzatot. Elvileg az is benne van, hogy sem ők, sem mások nem mehetnek se ki, se be a villába, és mégis szinte hetente ez van... akkor most milyen szabályszegésről beszélünk?! Most még egy nem olyan mindegy?
2011. december 23. 21:59
érdekes,milyen büntetést fog kapni.De viszont Veronika minek fecsekte ki?
2011. december 23. 23:49
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
szavy,én is szívesen elolvasnám az összes szabályt!
Veronika nagyon buta minden téren!
Amúgy oké,információt juttatott ki...de ez nem olyan információ,hogy az egész műsor meg van szervezve előre vagy valami,csak a volt palijának a telefonszáma.És?Ez mért érdekli a műsor vezetőit?Nem olyan dolgot juttatott ki,amivel az egész műsort lebuktatná,csak egy telefonszámot.
Ja és a büntetés mi lesz?Na,ez már engem is érdekel,hogy mit fog kapni...vagy nem!
Veronika nagyon buta minden téren!
Amúgy oké,információt juttatott ki...de ez nem olyan információ,hogy az egész műsor meg van szervezve előre vagy valami,csak a volt palijának a telefonszáma.És?Ez mért érdekli a műsor vezetőit?Nem olyan dolgot juttatott ki,amivel az egész műsort lebuktatná,csak egy telefonszámot.
Ja és a büntetés mi lesz?Na,ez már engem is érdekel,hogy mit fog kapni...vagy nem!
2011. december 24. 08:11
|
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline
|
Én kizártam volna
2011. december 24. 19:07
|
|
itsmesmileúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.24. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 165780 offline
|
Veronika minek fecsegte ki? Jól tudta, hogy bünteés fog rá várni
2011. december 26. 16:17
|
|
lady gaga98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 565 Csatolások: 0 Azonosító: 126318 offline
|
Ezeknek a VVseknek semmi eszük nincs.
2011. december 27. 10:49
Ha lenne egy kicsi esze akk tudta volna h mindenhol kamera van -.-"....
2011. december 27. 19:35
|
|
ashley4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.20. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 158871 offline
|
nem a kamera volt a baj henm az h veronika elmondta a titkot és megtudták a producerek-.-"
meg amúgy is a "volt pasi" akkor nem kell újra megkeresni.-.- idióta mindegyik vv-s.-.-"
meg amúgy is a "volt pasi" akkor nem kell újra megkeresni.-.- idióta mindegyik vv-s.-.-"
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: