Sajnos ilyen a reklámipar:minden sz*rt megetetnek az emberekkel, aztán jön a pofáraesés!
Betiltották Taylor Swift agyonphotosopolt képeit
2011. december 22. 12:31
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Taylor szép, minek retusálni? Hogy a bőre tökéletesebbnek tűnjön? Attól mű lesz, nem tökéletes!
Ez olyan hülyeség. Nem értem miért nem lehet szép, a természetes szépség!
Azonkívül szinte minden egyes szempillaspirál reklámban a sztáron műszempilla van!!!
Figyeljétek meg!
Ez olyan hülyeség. Nem értem miért nem lehet szép, a természetes szépség!
Azonkívül szinte minden egyes szempillaspirál reklámban a sztáron műszempilla van!!!
Figyeljétek meg!
2011. december 22. 12:31
|
|
Selenagomezfunnygilúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.15. Hozzászólás: 8 Csatolások: 4 Azonosító: 162116 offline
|
de hát Taylor photoshoppal még szebb, de amúgy is természetes szépség
2011. december 22. 13:37
|
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline
|
Szerintem túlreagálták, viszont én alapjáraton nem is értem egy szép lányt miért kell kiretusálni? Nézzenek már rá, tök szép, mit akarnak kreálni belőle? Senki nem lesz tökéletes. Nem is értem azokat az embereket, akiknek ez a munkájuk, hogy az alapból szép sztárokat kiretusálják. Egyébként Taylor ezt hogy tudja tolerálni? Mert én tuti nem tudnám, hogy agyon retusálnak.
2011. december 22. 14:22
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Az igaz, hogy nekem utoljára jutott volna eszembe, hogy ez egy szempillaspirál reklám, de ez hülyeség. Taylor eleve szép és vannak sokkal rosszabb, jobban kiretusáltabb képek ennél. Ez még a normális kategóriába tartozik. Arról nem is beszélve, hogy milyen műszempillákat szoktak felrakni a reklámokba. Itt legalább a szempillák igaziak.
2011. december 22. 16:14
Nem tudom miért nem mutatják a sztárok a saját szépségüket....minek kell photoshop-olni o.O
2011. december 22. 18:52
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Na, nemcsak neki vannak agyonphotoshopolva a képei. A Magyarországon vetített szempillaspirál reklámok közül annyira sugárzik, hogy PS vagy műszempilla, hogy csak na. Bár azt rég nem értem, hogy miért kell ilyeneket elhitetni az emberekkel. Ja, igen a pénzért... Mi másért? Bár szerintem ezúttal ezt most túlreagálták az angolok...
2011. december 22. 22:41
Szerintem hülyeség ilyet betiltani. Bár abban viszont jó hogy betiltoták mert szerintem nem kell AGYON PhotoShopzni őt .
2011. december 23. 09:38
|
|
vikike0614 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 950 Csatolások: 88 Azonosító: 138487 offline
|
Ezt hiába teszik mert mert a reklámok nagyából midegyike ilyen nem is használnak semmit csak reklámozzák de ennek ez a lényege ezért kapnak pénzt.! ez van.! mert sok vásárló bedől ezeknek.! és ezért nem taylor-t kell hibáztatni nem vagyok nagy fan de ezt h*lyeség volt betiltani.!!
2011. december 23. 09:40
|
|
vikike0614 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 950 Csatolások: 88 Azonosító: 138487 offline
|
Ja és természetes kép higyjétek el ,hogy olyan nincs mert a sztároknál a retusálás állandó.!!
2011. december 24. 18:43
miért kell photoshoppolni ?? Taylor így szép ahogy van.. :DDD
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

1 felhasználónak tetszik: