Én soha az életben nem hittem az ilyen reklámoknak..
Annyira bírom mikor meglátok mondjuk egy szemspirál reklámot és a modell pillái kb. 10x nagyobbak mint egy átlagos emberé. Akkor már tudom, hogy hogyha megvenném azt a terméket úgysem ilyen lenne a hatás.
Mindenki csak arra megy, hogy megvegyék a cuccait amire utána jönnek rá a vevők az nem számít -.-"
Betiltották Taylor Swift agyonphotosopolt képeit
2011. december 22. 08:46
|
|
Anne-AnneMoi...Lolita |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.31. Hozzászólás: 1020 Csatolások: 150 Azonosító: 159809 offline
|
Háát...végül is igazuk van,elvileg az ilyen reklámokban nem az lenne a lényeg,hogy becsapják a vásárlókat.Elvileg...
Taylor nem igazán hibás,mert csak az arcát adta a kampányhoz,inkább a Covergirl lendült bele a csalásba...
Taylor nem igazán hibás,mert csak az arcát adta a kampányhoz,inkább a Covergirl lendült bele a csalásba...
2011. december 22. 09:22
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
ez a legjobb elfoglaltsága az embereknek? és még pénzt is kap pénzt, de ennyire erővel Demi Lovato képet is betilthatnák mert Taylor képei annak közelébe se érnek úgy szét van retusálva..
2011. december 22. 09:22
Ne nézzetek hülyének, de Taylor nem ilyen szép alapjáraton???
nekem fel se tűnt a photoshop :S
2011. december 22. 09:26
|
|
Kiraacƒℓєυя яєвєℓℓє™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.12. Hozzászólás: 2355 Csatolások: 320 Azonosító: 126961 offline
|
Tényleg nincs jobb dolguk az embereknek? Ugyan már, minden reklám az eltúlzásról szól, és minden sztár képeit ki szoktál Photoshoppolni, úgy csinálnak, mintha ez új dolog lenne számukra...
2011. december 22. 09:30
Ez egy kicsit túlzás...Taylor valójában gyönyörű, azok a képek pedig nem biztos hogy "agyon vannak retusálva". Ha látnék egyet-kettőt, biztosabb véleményt tudnék felállítani.
2011. december 22. 09:38
Nagyszerű -.-"
Már nem azért,de amikor Selena Gomezt vagy Lady GaGát shoppozzák agyon az nem számít?
Már nem azért,de amikor Selena Gomezt vagy Lady GaGát shoppozzák agyon az nem számít?
2011. december 22. 09:58
Jogos, de ennyi erővel az egész ilyen kence-fece reklámokat belehetne tíltani , hiszen mindegyik retusált.... szóval , ennek sok értelmét nem látom
2011. december 22. 10:14
|
|
LittleVampireMissMagic™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 554 Azonosító: 149870 offline
|
Anglia.
Nem értem miért lenne túlzás betiltatni az agyonretusált képeket. Ez nem szigorúság, csak a többi ország (példaként említeném kicsi országunkat, Magyarországot) enged sugározni, reklámozni mindenféle mű, megcsinált sz*rt. Mondjuk az is igaz, hogy akkor a többi reklámot is könnyen be lehetne tiltani, hiszen ott is nyomatják rendesen a photoshoppot. Kis hazánkban is lehetne egy kicsit "takarítani", ha már itt tartunk.
Nem értem miért lenne túlzás betiltatni az agyonretusált képeket. Ez nem szigorúság, csak a többi ország (példaként említeném kicsi országunkat, Magyarországot) enged sugározni, reklámozni mindenféle mű, megcsinált sz*rt. Mondjuk az is igaz, hogy akkor a többi reklámot is könnyen be lehetne tiltani, hiszen ott is nyomatják rendesen a photoshoppot. Kis hazánkban is lehetne egy kicsit "takarítani", ha már itt tartunk.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.