VV5: Óriási fölénnyel nyerte a párbajt Csaba
2011. december 20. 17:03
|
|
manócska98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 629 Csatolások: 48 Azonosító: 143398 offline
|
Ez az végre ki esett a pampuska szájú, kinek kell egy hisztis liba. Csaba jól tette hogy őt hívta ki. Na és most mit fog tenni Peti meg Attila hogy ő ment vissza. Most kezd csak izgalmas lenni a VV5.
2011. december 20. 17:24
|
|
Efcsyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.24. Hozzászólás: 90 Csatolások: 0 Azonosító: 156311 offline
|
Sejtettem hogy Csaba megy vissza... De vmennyire még is meglepődtem, mikor láttam a százalék különbséget. Sajnálom h Roni kiesett, sokkal jobban szerettem mint Csabát sőt, kijelenthetem h Ő volt a 'kedvencem' a lányok közül.
2011. december 20. 17:28
Na, győzött a csönd, igaz jobb mint a Veronika!
2011. december 20. 17:35
Hála az égnek. Végre nem kell szenvednem attól, hogy Veronika milyen hülyeségeket mond... Hajrá Csaba. 82% az igen.; ))
2011. december 20. 17:40
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
"Veronikát a szavazatok 82 százalékával küldték haza."
xD Ezt írjátok át.
xD Ezt írjátok át.
2011. december 20. 17:48
|
Veronika0006új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 165563 offline
|
Nagyon helyes,hogy a kis ribizli gizi esett ki
Jó döntés volt Csabi részéről. Remélem legközelebb majd a két idióta közül visz ki egyet. Nagyon ideje lenne már ha kitakarodnának onnan.
Jó döntés volt Csabi részéről. Remélem legközelebb majd a két idióta közül visz ki egyet. Nagyon ideje lenne már ha kitakarodnának onnan.
2011. december 20. 18:09
semmit se csinál a villába mégis visszaszavazzák?
én csabának szurkoltam, de ez mégis érdekes
2011. december 20. 18:22
Érzek 1 kevés bundát a dologban és nem azért mert megszállott Veronika drukker voltam. Csabának vagy nagy az ismeretsége, vagy csak egyszerűen Magyarország a tisztalelkű embereket kedveli. A 2. állítás lehetetlen, hiszen akkor tavaly sem úgy nézett volna ki a finálé,ahogyan kinézett. Szóval marad a bunda, vagy az ismertség. A bundát pedig azért érzem lehetetlennek, hiszen Csaba egy tuja, kit érdekel ahogyan Fecóval melegszik és megnyeri a lilakendőt ?!
Ezért marad a nagy ismertség. Veronikát mindenesetre a Christofellel való kapcsolata juttatta el idáig,hogy kiesett. Ha egyszerűen Péterrel enyeleg csak, akkor nem nézik az emberek ordas cafkának.
Én Roninak szurkoltam , vagyis nem neki ,hanem Attilának, csak neki fontos Roni és az hogy a Tuja kint legyen.
Lényeg a lényeg: Helló gyúrós Tuja,viszlát Veronikával és Veronikán nevetés...
Én Roninak szurkoltam , vagyis nem neki ,hanem Attilának, csak neki fontos Roni és az hogy a Tuja kint legyen.
Lényeg a lényeg: Helló gyúrós Tuja,viszlát Veronikával és Veronikán nevetés...
2011. december 20. 18:36
csaba egy tuja utálom menjen a picsába!!!! amugy is az egész meg van bundázva
2011. december 20. 18:47
EZAZ!!!!!!!!!!!!! hazament a KACSACSŐRŰ!!!!!!!!!!!!
2011. december 20. 18:57
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Viszlát rút kiskacsa...
:$<3
2011. december 20. 18:58
|
|
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline
|
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: