A hétfő esti párbajon a nézők megmutatták, hogy nincs szükség folyton picsogó plasztikcicákra. Veronikát a szavazatok 82 százalékával küldték haza.
A teljes cikkhez kattints ide!
VV5: Óriási fölénnyel nyerte a párbajt Csaba
2011. december 20. 07:48
|
|
MeganMolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 1031 Csatolások: 1 Azonosító: 158714 offline
|
Én Veronikának drukkoltam
2011. december 20. 07:53
|
|
Szerintemúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 165554 offline
|
az rtl a bevételmaximalizálásra megy.
minden felmérés szerint az ilyen x-faktoros, valóvilágos szavazásokban a fiatal lányok a legaktívabbak.
ha az rtl kiejtette volna a tuját, a hátralévő negyed évben elestek volna a 14-18 éves lányok SMS-einek nagy részétől. sok millió ft-ról van szó.
ily egyszerű.
minden felmérés szerint az ilyen x-faktoros, valóvilágos szavazásokban a fiatal lányok a legaktívabbak.
ha az rtl kiejtette volna a tuját, a hátralévő negyed évben elestek volna a 14-18 éves lányok SMS-einek nagy részétől. sok millió ft-ról van szó.
ily egyszerű.
2011. december 20. 07:53
nekem meg mind egy. de a veronika az lehet hogy H*lyen de vicces.nem úgy mint a csaba
2011. december 20. 08:23
azért ment vissza, hogy mégtöbb veszekedés legyen! nem, nem ő okozza őket, csak látni akarta az rtl ahogy Vera és Attila meg Péter reagál.. lehetetlen hogy mindig ez a csávó menjen vissza, főleg hogy mindenki szerint unalmas
2011. december 20. 08:30
|
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline
|
De legalább a nézzőknek van annyi esze is,hogy nem azt a h*lye kacsát küldték vissza!!!!!!Csak így tovább Csaba
2011. december 20. 09:22
Az undorító antiszociális pszichopata Attila is kitakaródhatna már végre. Nagyon remélem, hogy ő lesz a következő.
1 felhasználónak tetszik:
kriszti145
2011. december 20. 09:26
|
|
Szerintemúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 165554 offline
|
Idézet (Norah @ 2011.12.20. 09:22)
Az undorító antiszociális pszichopata Attila is kitakaródhatna már végre. Nagyon remélem, hogy ő lesz a következő.
ő meg a törpe viszi a hátán a showt. nélküle punnyadás lenne az egész.
2011. december 20. 09:42
|
ibolya rózsaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 165560 offline
|
„…Akkor is mindenkit meglepett az eredmény, most sem volt másként. A plasztikázott villalakó bármennyire is együgyü, sokkal szórakoztatóbb műsort csinált, mint Csaba.”
Igen, persze, nyilván vannak emberek, akiket meglepett az eredmény. De hogy mindenkit meglepett volna! Ki az a mindenki? A 18 %?
Ezt leírni, amikor ekkora szavazatkülönbséggel győzött egy Fiatalember, akiről a legrosszabb indulat mellett is tagadhatatlanul elmondható, hogy szellemi- és ügyességi vonalon egyaránt kimagaslóan teljesít!?
Hogy kinek, mi a szórakoztató, azt bízzuk az egyes emberekre?
Igen, Attila valóban jó a „szópárbajban”, hiszen elmondása szerint is, ebben nagy gyakorlatra tett szert. (Csabának ezt még tanulnia kell, de ahogy elnézem, rövid idő alatt ebben is lekörözné Attilát.) Szóval, Attila lehetne akár szórakoztató is, de ilyen tömény rosszindulatúság mellett nincs az a szóáradat, amely szórakoztató lenne. Petikének is van néhány figyelemreméltó megnyilvánulása, de hát minduntalan átüt a szánalmas, gyáva énje, ami mindent lerombol.
Veronika érdekes módon belőlem csak időnként váltott ki unszimpátiát, de persze ettől függetlenül nem az ő „értékeit” szeretném nézni. Sajnálom, mert jobb sorsra érdemes, nem buta kislány, viszont butácskának játssza magát – csak nehogy úgy maradjon! (Egyébként egyáltalán nem együgyű, csupán érzelmileg labilis, de nagyon. Egy Csabi-barátság jót tenne neki.) Eszter olyan ember, akivel a való élet semmilyen színpadán nem szeretnék találkozni, ezért aztán csinálhat odabent bármit is… Csabi, na ő épp az az ember, akivel a való élet minden színpadán szívesen találkoznék!!! és ez a titok nyitja.
Szóval, ne akarjuk már eldönteni, hogy az egyes embernek mi a szórakoztató és mi nem!
Igen, persze, nyilván vannak emberek, akiket meglepett az eredmény. De hogy mindenkit meglepett volna! Ki az a mindenki? A 18 %?
Ezt leírni, amikor ekkora szavazatkülönbséggel győzött egy Fiatalember, akiről a legrosszabb indulat mellett is tagadhatatlanul elmondható, hogy szellemi- és ügyességi vonalon egyaránt kimagaslóan teljesít!?
Hogy kinek, mi a szórakoztató, azt bízzuk az egyes emberekre?
Igen, Attila valóban jó a „szópárbajban”, hiszen elmondása szerint is, ebben nagy gyakorlatra tett szert. (Csabának ezt még tanulnia kell, de ahogy elnézem, rövid idő alatt ebben is lekörözné Attilát.) Szóval, Attila lehetne akár szórakoztató is, de ilyen tömény rosszindulatúság mellett nincs az a szóáradat, amely szórakoztató lenne. Petikének is van néhány figyelemreméltó megnyilvánulása, de hát minduntalan átüt a szánalmas, gyáva énje, ami mindent lerombol.
Veronika érdekes módon belőlem csak időnként váltott ki unszimpátiát, de persze ettől függetlenül nem az ő „értékeit” szeretném nézni. Sajnálom, mert jobb sorsra érdemes, nem buta kislány, viszont butácskának játssza magát – csak nehogy úgy maradjon! (Egyébként egyáltalán nem együgyű, csupán érzelmileg labilis, de nagyon. Egy Csabi-barátság jót tenne neki.) Eszter olyan ember, akivel a való élet semmilyen színpadán nem szeretnék találkozni, ezért aztán csinálhat odabent bármit is… Csabi, na ő épp az az ember, akivel a való élet minden színpadán szívesen találkoznék!!! és ez a titok nyitja.
Szóval, ne akarjuk már eldönteni, hogy az egyes embernek mi a szórakoztató és mi nem!
2011. december 20. 09:43
|
|
bestiakSweet and Sticky |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 07.03.11. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 68391 Azonosító: 25642 offline
|
Ha már voksolni kellene,akkor Csaba!Igaz ez nem egy IQ műsor,de azért a szereplők beszédkészsége mindent elárul. XD Egyébként ilyen alapon küldjék haza Gergőt is,aki ugyanennyire unalmas és nem csinál semmit sem.Most pedig mehet Attila és Péter is hazafelé!
2011. december 20. 09:50
|
|
Ash19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 781 Csatolások: 1952 Azonosító: 153850 offline
|
Csabi:) örülök,hogy Ő ment vissza.a drága Petike és Atika ismét a saját karójukba dőltek:D am amikor megmutatták a műsor elején,a fantomképeket,már sejtettem,hogy Csabi megy vissza.
2011. december 20. 09:52
Jajj már megint csaba 
Nekem nem szimpi....nem tudom miért szeretik ennyien?!
Nekem nem szimpi....nem tudom miért szeretik ennyien?!
2011. december 20. 10:07
|
ibolya rózsaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 165560 offline
|
Stellena, nem baj, ha nem szereted a Csabit. Hogy miért szeretik ennyien? Azért, mert a felhozatalból ő az egyetlen, akiről bátran elmondható, hogy a való élet porondján megállja a helyét, megbízható, amihez hozzákezd, fölényesen megoldja, nemigen tenne keresztbe másoknak. Hogy nem aktív, az enyhénszólva is téves meglátás! Lehetne persze olyan ember bent, aki mindezen értékek mellett szórakoztatóbb, de nincs...!!! Ha jól nézel, láthatod te is.
2011. december 20. 10:14
|
Veronika0006új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 165563 offline
|
Nagyon helyes! Gondoltam,hogy Csabit küldik vissza,de hogy ennyivel?!
Szerintem az emberek többsége nem arra a kis alattomos trióra kiváncsi (péter,attila,veronika),akik ahol csak tudják porig alázzák az embert. Ezek után szerintem Már azokkal a 2 idiótákkal szemben is lenne esélye. Remélem legközelebb már lesz bátorsága és kiviszi az egyiket. Gusztustalanok,Veronikával együtt. Végre nem nyávog már tovább és nem egy dedós 15 éves szintű viselkedést nézhetünk miközben már 20 éves érett nő. Ő csupán csak egy utolsó "Ribizli gizi",hogy Vera szavaival éljek.
Szerintem az emberek többsége nem arra a kis alattomos trióra kiváncsi (péter,attila,veronika),akik ahol csak tudják porig alázzák az embert. Ezek után szerintem Már azokkal a 2 idiótákkal szemben is lenne esélye. Remélem legközelebb már lesz bátorsága és kiviszi az egyiket. Gusztustalanok,Veronikával együtt. Végre nem nyávog már tovább és nem egy dedós 15 éves szintű viselkedést nézhetünk miközben már 20 éves érett nő. Ő csupán csak egy utolsó "Ribizli gizi",hogy Vera szavaival éljek.
2011. december 20. 10:19
|
Veronika0006új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 165563 offline
|
Eddig még szurkoltam Attilának és Kingának,hogy összejöjjenek,de már most értem én is,hogy miért nem kell Neki Attila. Ha láttátok a tegnapi párbajt (ki kit vár vissza),Attila megint megmutatta,hogy ő csupán csak milyen kis primitív érvvel tud mocskolódni. Porig alázta Csabát megint élő műsorban. Szánalmas. Na ilyen pasit még ha utánnam rugdosnának se kéne. Esze van Kingának.
2011. december 20. 10:23
a 18% nagyon megalázó és szánalmas...nem irigylem...
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.