Lady Gaga Diana hercegnő sorsára jut?
2011. december 20. 14:45
|
|
littledreamerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 164310 offline
|
szerintem egyesek félreértik a cikket -.- nem mártírt csinál magából, csak elmondja a félelmét..ami sajnos tényleg nem alaptalan.nagyon szeretem őt és remélem, hogy még nagyon sokáig okoz örömet nekünk, kis szörnyeknek a zenéjével!!
2011. december 20. 18:54
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Gaga meg ne halj nekem...O.o"
2011. december 20. 20:50
Öhm...A fórum színvonala ismét megmutatkozik...Nem Lady Diana-hoz hasonlítja magát, hanem attól fél, hogy úgy jár min tő! Tényleg ilyen bugyuták vagytok, vagy csak játsszátok?
2011. december 20. 22:01
|
|
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline
|
Akármennyire is idegesít a kisasszony, és akármennyire is utálom, de nehogy meghaljon! Ilyet senkinek se kívánnék. Az elvetemült fotósok tényleg életveszélyesek lehetnek. El sem tudom képzelni, mennyire borzalmas lehet, hogy mindenhova követnek, egy perc nyugtod sincs, magánéletről nem is álmodhatsz. Érthető, hogy fél, de mondjuk azért csak van pár testőre, akik megvédik.
Gaga, meg ne halj! Rettenetesen irritálsz, de talán egy kicsit hiányoznának a hülyeségeid!
Gaga, meg ne halj! Rettenetesen irritálsz, de talán egy kicsit hiányoznának a hülyeségeid!
2011. december 21. 19:20
Furcsa ötlet, és mindenképpen meg kellett osztani : D
Gaga szerintem beteg, és már dolgokat képzel be magának ...Ilyen agyament fantáziával ez nem meglepő.
De igazán hírértékű a dolog!
Gaga szerintem beteg, és már dolgokat képzel be magának ...Ilyen agyament fantáziával ez nem meglepő.
De igazán hírértékű a dolog!
2011. december 22. 09:51
|
|
Anne-AnneMoi...Lolita |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.31. Hozzászólás: 1020 Csatolások: 150 Azonosító: 159809 offline
|
Most komolyan Diana-hoz hasonlítja magát? Hiszen alig van közös bennük? A stílusuk,az egyéniségük szinte mindenben eltérnek.
Gaga kezd paranoiás lenni,a sok fotóstól...
Gaga kezd paranoiás lenni,a sok fotóstól...
2011. december 22. 10:15
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Szerintem Gagában és Diana-ban nincs semmi közös. Az egy dolog, hogy Gaga már megálmodta a halálát, de nem hiszem, hogy a történelem megismételné önmagát. Legalábbis remélem.
2011. december 23. 09:41
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
Jujj..csak meg ne haljon nekem!!
2011. december 30. 20:33
Ijesztő hasonlat.Semmi közös nincs bennük.Kétlem.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: